- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: tpm.msc
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
válasz
tonyrulez #53816 üzenetére
Bocsi, de lehet, hogy most én fogom elvenni a kedved!
Ma úgy döntöttem, hogy visszaküldöm a Vonino-t, idegesít a hátlap és kijelző alján a ropogás, a szélein hullámzik a kijelző ha megnyomom, és lett egy érdekes folt a kijelző bal alsó sarkában, az akku igen gyorsan kezdett merülni!
Konkrétan, ma hajnalban/reggel 100%-ról levettem a töltőről, megnéztem az akkuszintet 2 perc 47 másodperce voltam töltő nélkül amikor már 99%-ra lement, majd percenként 1% csökkent a szint úgy, hogy a fényerő minimumon volt + egy screen filter volt bekapcsolva,mert a sötétben kiégette a szemem minimumom is a kijelző!
Sok dolgot lefagyasztottam a droidban, de így is be be szaggatott a tábla, néha a megosztott képernyős programjuk is lefagyasztotta a gépet!
Ennyit erről.
Amúgy nagyon pofás készülék, nálam nagyon stabil volt a wifi, jók a hangszórók és nem mellesleg szemben vannnak az emberrel, de ez kevés a maradáshoz, sajnálom, hogy rosszul indult a "kapcsolatunk"!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged