- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Sziasztok!
Nekem főleg olvasásra kellene egy tablet, gondoltam az e-book olvasóra is, de kritérium nálam, hogy színes kijelzője legyen, magazinokat, képes tankönyveket olvasnék főleg. Ezért fontos a viszonylag jó minőségű kijelző és az ennek megfelelő felbontás is. Neteznék is rajta és az se lenne rossz ha a HD Youtube videókat is vinné. (Tehát azt hiszem ehez Wifi-s kell...) Azt hiszem 7" elég lenne (még telefonra is gondoltam, hogy talán az is elég, de talán olvasni az már kicsi lenne). Fontos kritérium még az ár is, ezért ha lehet az olcsóbb kategóriákból ajánljatok, nem vagyok képben mennyi egy normális tablet ára manapság a belépő, de minőségi szinten és hogy milyen gyártók lennének megfelelőek.
Ezen kritériumok alapján jöhetnek az ajánlások, előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen légkondit a lakásba?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen videókártyát?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Sorozatok
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest