- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
akkor ezis egyfajta kompromisszum, mint amivel mi élünk itt százszám, hogy egy jó ár-érték arányu kütyüt találjunk magunknak.
azmár csak a te problémád, hogy a kínai feketeimport felfutóban van, akár teis árulnatnál dropadokat (ha kellő haszonkulcsot tudnál hozzájuk alkalmazni de valoszínűleg nemérné meg neked,azért nem árulsz)
de
ha megengedsz itt egy személyes megjegyzést, akkor elmondanám, hogy mégha igazis az idézett megjegyzés, amit tőled idéztem, azért a fennhéjázó,sokszor lekezelő stílus és a magaslóról valo letekintés nemannyira vonzó dolog , nem vevőcsalogató szerintem.
(én nemírtam pl., hogy több navigáciot fogtam biztos a kezemben, mint te tabletet, pedig ebben meg énvagyok biztos :-) )
az igazi kereskedőt más stilusjegyek jellemzik.ezekszerint a tesztjeidet is a profit orientálja, akárcsak az itteni véleményezéseidet ?
de tetudod a saját üzletmenetedet, ahogy akarod ugyszerzel magadnak híveket.
elnézést az offért:-) :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest