Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- 
			  LOGOUT ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

|AP| veterán Hasonló cipőben járok én is... próbálom ésszerűen meghúzni azt a határt, amit tabletre költenék, mert tudom, hogy csak egy másodlagos eszköz lenne (otthon netezgetni ágyból, ha nincs kedvem bekapcsolni a gépet, néha játszani kicsit, olvasni jegyzeteket, pdf-eket). Ez az összeg nálam valahol 35K körül lenne, amit nyugodt lelkiismerettel kiadnék egy tabletért. Viszont hosszas keresgélés után arra jutottam, hogy ha gyors, problémamentes működést, rendes supportot és normális akksiidőt akarok, akkor tovább kell lépnem a 35 ezres kategórián. Így jutottam el az 50-ig ,ahol ha az előbbi dolgokat nézem továbbra is, akkor marad a Nexus 7 refurb, vagy a Samsung Tab 2 7.0. Szóval a Nexus refurb a legesélyesebb, és inkább fizetek érte kicsit többet. 
 A következő lépcsőt (16GB gyári Nexus 7 - 70k) viszont már nem lépem meg. Ha belegondolok mire használnám, annyit nem érne meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PlayStation 5
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen házat vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gumi és felni topik
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX
 Dr.NX