- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások
- 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kreténtehén: Gazdit keresünk
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tininindzsa
csendes tag
Sziasztok!
Van egy MyAudio 708ag tabletem (android 4.1.1), amellyel a következő problémám akadt:
Amikor feloldom a képernyőzárat, és elkezdek netezni, kiválóan működik (kék a WiFi jel), majd kb. 5 perc múlva meg áll a net, de úgy, hogy erről az alsó részen lévő WiFi ikon semmilyen jelzést nem ad (illetve néha egy pici háromszög is megjelenik, de arra még nem jöttem rá, hogy milyen logika alapján). Hasonló a problémám akkor, amikor használom a tabletet, de nem netezésre, mondjuk fél órán keresztül, és ha akkor próbálok netezni (ilyen esetben mindig szürke a WiFi ikon), akkor ismételten nem működik.
A dolgon segít, ha kikapcsolom a tableten a WiFit, majd vissza, de ezt egy kicsit macerásnak találom. Olyan egyébként, mintha egy idő után alvó módba tenné magát, de nekem erre nincs szükségem, azt szeretném, ha folyamatosan müködne. Olvasgattam angol fórumokat is, ott is hasonló problémára panaszkodtak, de megoldásra nem leltem. Az sem segít, ha a WiFi beállításainál beállítom, hogy mindig tartsa bekapcsolava a Wifit alvás közben.
Esetleg Ti tudtok rá megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Subaru topik
- Formula-1
- Assetto Corsa EVO
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest