Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bpmcwap

senior tag

válasz faresz5 #27568 üzenetére

akkor ezért nem kaptam vissza a pénzem....
    Nem először rendelek Kínából, de ha 22nap után a track number info még mindig csak azt írja hogy célországba feladva akkor az vagy kamu vagy vissza megy a feladónak-ilyen is volt már többször-vagy elveszett még Kínában valahol.... Nem a paypallal kezdtem, hanem a honlapon belül próbáltam felvenni velük a kapcsolatot és érdeklődni, ahol azt a választ kaptam hogy köszönik hogy felvettem velük a kapcsolatot és forduljak hozzájuk bizalommal és köszönik hogy felvettem velük a kapcsolatot.... szerinted????
    Én is azért vettem náluk egyébként mert itt olvastam valakitől hogy az egyik megbízható cég a buyincoins, topiktársunk is utt vette ugyan olyan hero-ját 3nappal később és ő már szombat óta püföli, nekem meg még csak feladva.... ha nem csak feladva lenne hanem legalább lenne valami 22nap alatt hogy hajón van, vagy beérkezett ungarise vagy repülön van vagy vámon van vagy akármi akkor egy szavam nem lenne, de ez innentől kezdve még mindig minimum 8-10nap, mert még Kínát sem hagyta el! Plusz a válaszuk is kiütötte nálam a biztosítékot...

Új hozzászólás Aktív témák