- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
válasz
hoktar #106197 üzenetére
Ez tényleg jó ötlet. Van LED-szalag a tv-n, az is csak akkor világít, amikor be van kapcsolva, bár sokszor megy a tv PS miatt, de annyi baj legyen, ha akkor is megy a ventilátor. USB hosszabbítóm biztosan van.
Köszönöm a tippet.Megnézem egyelőre ventilátor nélkül, ahogy mexel ajánlotta.
#106199 hoktar: igen, ezt tényleg nem tudtam, köszi. Az az SSD szerintem sem WD, csak hasonló (már már copy) a matrica rajt, de lehet a kép sem valós, csak illusztráció. Emagon nem ritka az ilyen...
mexel: SSD-t torrentre úgy tudom, nem ajánlatos használni, és nekem elég sok futkozik mindig (50-200 között), már vettem egy 5TB-os WD HDD-t, mert az előző meghalt, ha pár év múlva ez is megadja magát, akkor talán SSD, de félek, hogy a torrentek miatt az sem húzza sokáig.
vargalex: valószínűleg a vinyót nem bírja már a gyári táp, akiket felsoroltam, mindnek van rajt állandóan.
-
mexel
veterán
válasz
hoktar #106196 üzenetére
Köszi a részletes infót
Sajna sejtettem hogy ilyesmi lesz, ez a borda valóban valami ótvar anyaggal van felrakva, olyan mint vmi fémragasztó. Szerintem nem is hövezető.
Egyet én is elszúrtam még az elején amikor kíváncsi tesztelő korszakomat éltem, itt van a szekrényben azóta is a sok más elrontott boxommal egyetemben.
Nem tudom mivel lehetne jól leszedni, de afeszegetés nem jó megoldás arra rájöttem én is
Játékra soha nem próbáltam, ott valóban lehetséges a melegedés. Talán egy kisméretű venti a házba 5v-on ami halk, nem oldja meg? ( régi videókártyákról pl,) 12V-os 5V-on hajtva, fissen zsírozva, nem nagyon zajonghat és kifújja a meleget a bordárairányítva.Nem próbáltam de én így oldanám meg
-
cof
veterán
válasz
hoktar #106127 üzenetére
Kell bele venni egy DC hőkapcsolót, ez is párszáz Ft-os tétel kínából ami X hőmérsékleten zár, az egyik ágra be lehet kötni.
Beszéltünk itt róla régebben már, meg kell találni a középutat mert nyáron melegebb van a dobozban mint télen ha nincs klíma.
Persze legjobb lenne ha nem spórolnák le róluk legalább a dedikált ventilátorcsatlakozót, és akkor működhetne rendesen mint egy PC-nél.
-
mexel
veterán
válasz
hoktar #106127 üzenetére
Szerintem ez a melegedés mizéria túl lett tolva, igen sok vontar x3 és x4 fordult mega kezeim között és mind megy évek óta gyári hűtéssel hibátlanul. Az hogy 72-75 fokig felmegy az nem hiba, az teljesen elfogadható.
X96 max-oknál volt ami túlmelegedett, de azoknál is leginkább az összevissza beszerzési helyű darabok amik full random belsővel voltak.
Nem tudom van-e értelme ennyit áldozni egy hűtésre egy ilyen olcsó boxnál.
Ha esetleg elromlana ( erre sem volt példa nálam soha) akkor lehet venni olcsón másikat.Max kell a box talpára ragasztani 3-n 1 cm magas gumi vagy filc tappancsot hogy ne melegítse a bútort és ott akár szellőzhet jobban picit, ennél többet szerintem kár foglalkozni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- New Zen AMD GAMER - 5900X : 9060XT 16GB : 32 GB DDR5 : 2TB : Új 3év garanciával
- MSI B450 GAMING PRO CARBON AC Alaplap + AMD Ryzen 7 3700X
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Garanciális ASUS TUF Gaming B650M-E WIFI Alaplap + AMD Ryzen 7 9700X
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen7 4750U
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest