Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz T-master #91142 üzenetére
Igen elég lehet, de a CE HDR10-ig lejatsza még a DoVi-t is.
A Dune es Zidoo spéci sajat lejátszója es rendszere ami miatt működik Android alatt úgy mint a drágább amlogic boxoknal is.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Ferenczi Áko
addikt
-
addikt
válasz T-master #91249 üzenetére
Vontar X3 és HK1 ugyanaz a remote.conf kell
https://fototrend.hu/tema/amlogic_s905_s912_processzoros_keszulekek/hsz_86852-86852.html
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
pinnacle
nagyúr
válasz T-master #92090 üzenetére
Köszi mindenkinek! Ha valakinek sikerült megfordítani az X96Max kijelzőjét, tegye be legyen szíves. Nekem nem sikerült,
vfd_chars='4,0,1,2,3' vfd_chars='3,2,1,0,4'
vfd_display_type='0x02,0x00,0x01,0x00' vfd_display_type='0x00,0x00,0x01,0x00'Ez az a betöltésnél széteső kép, amit korábban mondtam. Valaki tapasztalt már ilyet, ez nem valami RAM hiba? Úgy emlékszem régebben a VGA RAM túlmelegedésénél volt ilyen.
-
Melorin
addikt
válasz T-master #92655 üzenetére
Nem kezdi eldobálni a frameket? Feliratot használsz? Nekem pause után pl a feliratoknál is röccen egyet a kép, de azon kívül is dobálja a framet. Van egy másik boxom is, az X96 Max és azon is ezt tapasztalom.
Gyanúsan egy bizonyos verziójű CE után kezdte ezt csinálni, de az már több éve van. Próbáltam feltenni egy nagyon régi verziót de valami gáz volt vele, így maradtam a legújabbnál.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz T-master #97936 üzenetére
CoreELEC alatt lehet teljesen kikapcsolni, viszont infra hiányában csak a CEC fogja bekapcsolni, vagy egyéb alternatív megoldást választasz. Android alatt nincs teljes kikapcsolás, mély altatás létezik, de az sem megoldás, mert néha hibásan működik. Tehát a válasz, hogy alapállapotban ez ilyen, a háttérben aktív a net, BT, CC. sokan ezt szeretik. Egyébként nem lehet olyan meleg, mint lejátszás közben, ha nálad mégis, akkor valamilyen háttérfolyamat engedélyezve van, ami miatt folyamatosan dolgozik.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz T-master #97992 üzenetére
A fehér Homatics nem rendelkezik infrával, így teljes kikapcsolás után a BT nem aktív, ezért kábel ki/be, esetleg okoskonnektor, vagy CEC a megoldás. Fekete Homatics (Dune) esetében van infra, ott nem szükséges a CEC. Természetesen ledre is van kiegészítő, de még nem része a tárolónak, így a CE fórumról kell letölteni. Alapesetben a kikapxsolt box ledjei nem világítanak, bekapcsolás esetén működik, szóval a kérdés nem teljesen helytálló.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
cof
veterán
válasz T-master #98450 üzenetére
Köszi, diszkrét megoldás.
Más: megtaláltam azt hiszem a tökéletes hőszenzort. Amit tegnap bedobtam képet az csak később vettem észre, hogy 250V-os.
Ebből veszek 30-45C-ig aztán valamelyik csak jó lesz. Azt akarom elérni majd, hogy kb. 60C-n már kapcsoljon be a ventilátor, de ha 40-45C akkor meg ne menjen potyára mert minek (Pl. üresjáratba amikor csak a TM fut).
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
blakey
titán
válasz T-master #99407 üzenetére
1. Nekem úgy tűnik, mintha android alatt sokkal szebb lenne a kép, mintha CE alatt kicsit homályosabb lenne és a színek sem annyira élénkek. Ez a beta miatt lehet, vagy rosszul állítok be valamit? (A TV 1080p-s nincs se DV se HDR) - nem feltétlenül szebb, de lehet, hogy annak látod, viszont CE alatt az új kernel valamiért nem ad akkora élményt, mint a korábbi kernelekkel azokkal a CE jobb volt, szerintem.
2. CEC-vel kapcsolatban: mit kell beállítanom, hogy a bekapcsolás is működjön? Ha kikapcsolom a TV-t, a box kikapcsol, de a bekapcsolás nem működik. - CE-ben (perifériák) vannak CEC-re vonatkozó beállítások, egyértelműen le van írva, hogy melyik menüpont mire való, ha azokat jól állítod be, akkor működni fog.
3. CE-nél a kikapcsolás menüben nekem nincs olyan lehetőség, hogy újraindításnál az Android induljon, ezt be kell kapcsolni valahol? - nem minden felszín támogatja, CE a gyári felszínre "épül", így az az ajánlott, a többit csak, akkor, ha tudod, hogy mi, merre, mert vannak menüpontok, amiket nem érsz el, inaktívak.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
gyűrű
addikt
válasz T-master #99838 üzenetére
Az függ attól is hogy melyik skálázza fel szebben a képet. Nálam a homatics boxoknak android alatt is kb. ugyanolyan a képe mint coreelec alatt.
De már mástól is hallottam olyat hogy az androidos jobban tetszik ..
Persze a hdmi források képbeállitásait is egyformára kell beállítani a boxokhoz.. -
blakey
titán
válasz T-master #101185 üzenetére
Hiba van a CE kiegészítők elérésében.
-
blakey
titán
válasz T-master #101190 üzenetére
Ezek szerint igen. Nightly-t próbáltad, vagy előző verziót?
-
blakey
titán
válasz T-master #102736 üzenetére
Remélem tudod is, hogy miért kérdezed és nem csak azért teszed fel a kérdést, mert olvastad, hogy ez vagy az nem megy. Ha nem szedsz le P7 anyagot vagy "streaminget" nézel, akkor soha nem fogsz találkozni vele, valamint nagyon gyakori, hogy a letöltött anyag valójában HDR10 csak a "készítő" DV-be csomagolta, mert úgy jobban hangzik. Nem kell ennyire rágörcsölni a DV-re, mert a Homatics pl. a P7 DV-t HDR10-ben jeleníti meg és ha nem láttad az eredeti lemezen lévő anyagot vagy annak pontos másolatát, akkor nagy valószínűséggel az esetleges hiányosságot sem vennéd észre.
-
Joshi
titán
válasz T-master #103641 üzenetére
Nekem Oppo 203-al csak egy zöld háttér jelenik meg, habár Oppo ebből a szempontból nem referencia. Homatics (fehér) belefagy, de egy kis időre megjelenik a kép és a tévé is átvált Dolby Visionra. Sajnos csak a tápkábel ki/be segít. A Ugooson nekem nincs CE, az Androidos Vimu elindítja a filmet de villog a kép és fagyogat. Összefoglalva valami nagyon nem stimmel a videóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Napelem
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videó stream letöltése
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 11
- További aktív témák...
- Topton N100 (4mag,4szál) 1xDDR4, 1xNVME, 2x2.5Gbit LAN, SATA PORT HIBÁS GÉP
- Supermicro MBD-A1SRM-LN7F-2758
- Új generációs Gamer Intel i5 13400/ RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Beszámítás / Garancia
- ELADÓ: i5 6500/ 8GB DDR4 /240GB SSD /USB-C /takarítva, pasztázva/ HP 800 G3
- GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X - Új RTX 3050 GDDR6 - Új 16/32GB DDR4 - NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest