Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aldebaran
addikt
Ez az eredeti, nem? Ugyanez van, ha a hivatalos kodi repo-ból telepítem.
De egyébként jelen esetben ez segített:
What worked for me was the following:
Browse to Kodi > addons > plugin.video.youtube > resources > lib > youtube_plugin > youtube > helper > and open: video_info.py
Scroll down to lines 689-690 and 'comment them out' using 'hash tags' like this:'Accept-Language': 'en-US,en;q=0.8,de;q=0.6'}
# if self._access_token:
# headers['Authorization'] = 'Bearer %s' % self._access_token
page_result = self.get_watch_page(video_id)
Then REBOOT Kodi.
I still sometimes see the 'No Stream Available' error, but clicking the video again seems to allow it to play. -
aldebaran
addikt
Amikor exportálom a filmeket nem ajánlja fel, hogy hova tegyem, fogalmam sincs, hogy hova teszi.
A thumbnails mappában a mappák nálam számok 0-f-ig és a képek nevei ilyesmik: 000a7dc7.jpg.
Átneveztem a thumbnails mappát valami gagyira, újraindítottam az eszközt, de továbbra is mutatja a képeket, nem cachelte újra.
az artwork dump minden egyes film mellé odatette a képeket a fájl nevével elnevezve + fanart1-2-3 + landscape + poster + thumb, de clearlogo, clearart nincs közte.
Volt a Leaia-ról mentésem, azt importáltam vissza a Mátrix telepítése után, lehet, az a gond. Szerintem újra fogom tenni az egészet 0-ról, újra-scrape-elem és meglátom, milyen lesz.
Köszi a segítséget!
-
blakey
titán
Nem adák fel, van megoldás, hamarosan tudni fogtok róla.
Egyébként nálam hibamentesen megy a 19.2_rc1. Egyeseknél akadnak gondok, van aki a UPnP hibás működését okolja, azzal tudta produkálni a hibákat, mással nem. Szóval nincs feladva semmi. Valószínűleg egy wrapper lesz ami a szükséges dolgokat "meghívja" és a többi nem lép működésbe.
Akinél hiba van az próbálkozzon a május 22-i vagy 1-el korábbi Nightly-val és a korábbi cdm-el, ott történt egy tcmalloc módosítás ami úgy tűnik, hogy egyes boxoknál, bizonyos helyzetekben gondot okozhat. Tegnap 3 órát nyüstöltem és nem volt semmi gondom a 19.2_rc1-el, másnál meg véletlenszerűen újraindult, stb. Pedig ment a Netflix, HBO, Widevine a legújabb. -
blakey
titán
Nálad a mátrixnál látszik valahol az advancedsettingsben beállított Cache előtöltés a progressbaron?- igen, látszik
Ezt a hsz-t most látom. A DTS Core most került bele a CE Matrixba, nézd meg a legújabb Nightly-kat, a hangtovábbításnál a DTS-HD alá került. A Kodiba is bele fog kerülni ha a fejlesztői elfogadják
Nem azokhoz az erősítőkhöz készült amik ismerik, ahogy minden más sem. -
Imi1981
veterán
Nekem elég az 1080p mert csak fhd tévém van. Van egy xiaomi mi box s-em és azon sokkal szebb a netflix mint x96 max plus ce alatt 720P - ben! Pedig igazából ott is csak 1080p-ben megy mert a tévém is 1080p de mégis sokkal szebb! Nem hülyeségből írtam, hogy nem jó minőségű 720P ce alatt a netflix mert látom.
Igazából utálom a mi box s - t mert egy gyenge lassú (kodi kezelése főleg ha be van kapcsolva a kandenciahelyes lejátszás) . Gt kingben gondolkodtam de abban az árban van sok alternatíva úgyhogy jól meg kell gondolni melyiket vegyem.
Vargalex Az x96 max plus - ról kérdezett az elején ezért gondoltam azon érdekli megy e vagy sem a netflix és hbo go.
-
kokokka
addikt
Igen, újraindítottam. Lehet, hogy nekiállok tesztelgetni, de ez kb. száz átírást és újraindítást jelentene
Ezt csak találomra lehet vagy van valami kiindulási alap ahhoz, hogy milyen számot kéne beírnom?szerk. : nem lehet, hogy nem a gyökér mappába kell másolni? csak mert találtam egy ilyet :
and place it inside it skin.confluence/720p folder
-
kokokka
addikt
Aha. Ez is érdekes (és jó) ötletnek tűnik! Tehát indítasz egy zenét és egyből átdob magába a lejátszóba? Mindegy, honnan indítod? Úgy értem, hogy mindegy, hogy fájlok közül játszod le fájlkezelőből vagy a médiatárból? És amikor STOP-ot nyomsz oda lép vissza, ahonnan a zenét indítottad? Mert akkor ez is jó megoldás, hisz a fontos az lenne, hogy így váltsak az indítandó zenék és maga a lejátszóprogram között. Abban esetleg segítenél, hogy álljak neki ennek?
-
bzs73
őstag
A fejlesztőknek jelezted? Vagy tudnának rá megoldást, vagy javítanák ha tényleges hiba. Én reggelig melózok, de holnap megnézem én is ezt a keresést gt king-en.
A lényeg egyébként, hogy én is próbálkozok folyamatosan a matrixal, de egyenlőre nekem a 9.2.6 a fő ce, az hibátlanul megy. A 9.2.7 végül is csak a beletekeréses hiba, sávosodás miatt nem jó.
-
vargalex
Topikgazda
Én is a kiegészítő keresést próbáltam természetesen. Úgyhogy ez nem Kodi hiba. Lehet CE hiba (kipróbálni nem tudom, mert csak S905-öm van, ott nincs Matrix), ezt nem tudom megítélni. De ez egy olyan alap hiba, ami biztosan nem ment volna át a tesztelésen. Úgyogy én azt mondanám, nálad nem stimmel valami. Próbáltad másik microSD-ről, vagy pendrive-ról? Biztosan az eszközödnek megfelelő verziót, illetve dtb-t használsz?
-
blakey
titán
Nekem egyelőre 1 kiegészító hibás, (PKC), de az általános, nem OS függő. Nem használok semmilyen egyéb felszínt, nincsenek különleges kiegészítőim és minden jól működik CE 19 alatt. A kereséssel sem volt gondom, RC3 van fent. hálózatkezelés is rendben. Küld log-okat a fejlesztőknek.
-
gyűrű
addikt
Mivel vannak akinek problémás volt a CE- 19 matrixra optimalizált estuary skin
9.2.7- vagy előbbi tehát Kodi 18-ra való felrakása, ezért itt az a verzió is..
Telepítése hasonló, kicsomagolni bemásolni az addon mappába, újraindítás után engedélyezni a kiegészítőknél > skin.estuary.matrix.CE_V1mod -
-
aldebaran
addikt
Köszi!

Én Zephyr2-t használom, de sajna már nem frissítik, ezért keresek másikat. Mi a jobb, szerinted, ami sötét és függőleges menüs? Ha tudsz, megköszönöm.
Néztem az aeon tajo-t és a nebula-t, de valami kis dolog nem tetszett egyikben, vagy másikban. Főleg, hogy widget-ként nem tudom a youtube feliratkozásokat kitenni, mint a zephyr-ben. -
bzs73
őstag
Üdv!
Igen, most egy pen-re feltoltam én is a 9.2.6-ot, és ott vajsima minden léptetés, beletekerés. Már a 9.2.7-nél is van ez a sávosodás beletekerésnél, mátrixon meg rc1-rc2-n is megvan. Néha kevésbé látszik, csak a képernyő alsó felébe, de néha meg félképernyős, nekem elég zavaró, mer sokszor csak este belenézegetek a filmekbe, kedvenc jelenetekbe, sok a koncert is, ott is sokat beletekerek. Nekem egyenlőre marad a 9.2.6. Egyébként gt kingre 9.2.6 után már csak 1db img fájl van, nincs rev-a, rev-b.
A skint pedig köszönjük, király! -
pixta78
senior tag
Kössz a MoD-ot, Matrixon megy. S912/9.2.0-ra is szeretném feltenni. A módosításokat elvégeztem az xml ben is de nem jelenik meg reboot után. Arctic Zephir Leia mod van fenn most, lehet, hogy bekavar valamit. Szeretném az alap skinre feltenni hátha úgy jó lesz, mit kell kitörölnöm és honnan(kivéve amit én másoltam az Addon mappába)?

-
Beni2360
félisten
Ha jól tudom nekem van egy db fent a padláson a lengyel fajtából. UNITRA ZK 140
-
-
ORCA58
addikt
Az lehet, de ha a buffermode 1-re van állítva a HDD-n található anyagok zömét nem tuja lejátszani, ha az Routerbe van dugva. Mindig elindul, de 1-10 másodperc után megáll. Minél nagyobb a fájl annál hamarabb. Így a Full HD-s filmek azonnal le is állnak. Nem tudom az okát, hogy miért, de ez van. Az, hogy nem használja ilyenkor a buffert, eddig semmilyen látható problémát nem jelentett.
-
melan
senior tag
-
Oooo ez nagyon király lett! Es csak bele került az infó sáv, amit külön köszönök!
Mi box s-re valamiért nem tudom feltenni. Bemasoltam az addon mappába, de nem jelenik meg a kiegészítők között.
A telfonomon tökéletesen működik. Ezt a forgó disc-et hogyan lehet elovaraszolni?
-
hunaqua
addikt
"Telepítése: a kicsomagolt zip tartalmát a kodi addon mappába másoljuk és újraindítás után a megjelenő kiegészítők között engedélyezzük."
Ez tökéletesen működik az "ng" CE alatt, de a többin nem.
"újraindítás után a megjelenő kiegészítők között engedélyezzük."
Ezeknél nem jelenik meg. Próbáltam az S905X, és az S912 boxokon is.Amik már NG CE alatt tudnak futni mint az S905X2 vagy S905X3 vagy akár az S905W ami megeszi az NG-s cuccot,ott hibátlan de sajnos a régieken nem működik.

-
fgordon
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Akkor várok és várok... Hátha találok olyan skint ami hasonlóan jó. (Pl. widgetbe ki tudom rakni a youtube feliratkozásokat és az újak mindig megjelennek ott, nem kell bekattintani a yt-ba.)
Az "Alaska pause szünetnél" -t jó lenne lefordítani.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezek mi miatt nem tudják, ha támogatnak HDR10-et? Windows 10? Linux? Vagy a Samsung TV saját appja? Vagy más gyártó, pld LG appja tud YouTube HDR-t 4K-ban?
vargalex
DoItYourself