- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
FingR86 #83625 üzenetére
A NAS-n is van egy incomplete mappa amibe letölti (ilyenkor össze vissza ahol hely van oda menti. majd ha kész van akkor másolja át a kijelölt pl Videok mappába de már igyekszik össze másolni vagyis nem lesz szétszórt a videó fájl. Kb ez egy "töredezett mentesítési" folyamatként szolgál. Ennek főképpen 4K videóknál már van jelentősége, de akár bármely videónál jelentkezhetnek akadások ha éppen mellette letöltés is van. Vagyis ha megoldható a HDD-re az ideglenes mappa létrehozása és onnan át a fő mappába igen ajánlott funkció.
SD kártya kicsi egy 4K videó letöltésére és ha részletekben másolja majdnem ott vagyunk ahonnan indultunk.
Nekem ezt magyarázták el anno a NAS topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest