Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• peterk

senior tag

válasz Skyner #44541 üzenetére

A BB2 "androidos fele" egy botrány szerintem. Nincs ugyan összehasonlítási alapom, úgyhogy lehet, hogy nem rosszabb, mint a többi, de ha a többi is ilyen, akkor mind botrány. :) Persze ízlések és pofonok, de engem azonnal kiakasztott, mind a felület, mind a kezelhetetlenség. Egér nélkül pl. nem lehet normálisan használni, amikor ez egy "TV box". Nonsense. Plusz a csomó előtelepített sz*r applikáció stb. Szerencsére találtam rá android TV-s custom romot, amivel már android oldalról is elviselhető a felülete, a működése, stb. Így már elégedett vagyok vele.

CoreElec alatt maga a lejátszás nálam eddig teljesen probléma mentes, szép a kép, minden lejátszott amit próbáltam, kadencia helyes, váltja a felbontást, kiküldi a hangot, jól kezelhető. Volt egy gondom egy ideig, újraindítás után nem akart elindulni, csak "CE recovery mód" és néhányszori újraindítás után, de egy ideje megszűnt a probléma. Az a gyanúm, hogy ennek valamelyik CE addonhoz lehetett a köze, valami túl korán v. későn töltődött be. Ettől eltekintve minden más oké. Illetve ..... én nem vagyok elégedett az UI sebességével. Android alatt sokkal "folyékonyabb" a Kodi menü, mint Core alatt. Ez az itt kapott infók alapján a S912 driver ellátottsági hiánya miatt van (nincs rá natív linuxos framebuffer driver). A lejátszást ez nem befolyásolja, de az UI sebessége nem az igazi. Ezért vettem is egy S905X-et, csak Kodizni, mert azon - szintén itt kapott infók alapján - az UI sebessége gyorsabb, folyamatosabb. A BB2-t pedig megtartom "hibrid" boxnak, a hálóba - ott nincs "okostévé" -, így ott is tudok majd android alól youtube-ozni, böngészni, ha meg filmet akarok nézni, átbootolok CE-be.

A húgoméknak viszont inkább egy 3GB-ost vennék - ezért is érdeklődöm az előbbi postban linkelt lejátszóról -, mert nekik csak android alatt jól jöhet a plusz 1 GB ram.

Új hozzászólás Aktív témák