- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
válasz
Skyner #44541 üzenetére
A BB2 "androidos fele" egy botrány szerintem. Nincs ugyan összehasonlítási alapom, úgyhogy lehet, hogy nem rosszabb, mint a többi, de ha a többi is ilyen, akkor mind botrány.
Persze ízlések és pofonok, de engem azonnal kiakasztott, mind a felület, mind a kezelhetetlenség. Egér nélkül pl. nem lehet normálisan használni, amikor ez egy "TV box". Nonsense. Plusz a csomó előtelepített sz*r applikáció stb. Szerencsére találtam rá android TV-s custom romot, amivel már android oldalról is elviselhető a felülete, a működése, stb. Így már elégedett vagyok vele.
CoreElec alatt maga a lejátszás nálam eddig teljesen probléma mentes, szép a kép, minden lejátszott amit próbáltam, kadencia helyes, váltja a felbontást, kiküldi a hangot, jól kezelhető. Volt egy gondom egy ideig, újraindítás után nem akart elindulni, csak "CE recovery mód" és néhányszori újraindítás után, de egy ideje megszűnt a probléma. Az a gyanúm, hogy ennek valamelyik CE addonhoz lehetett a köze, valami túl korán v. későn töltődött be. Ettől eltekintve minden más oké. Illetve ..... én nem vagyok elégedett az UI sebességével. Android alatt sokkal "folyékonyabb" a Kodi menü, mint Core alatt. Ez az itt kapott infók alapján a S912 driver ellátottsági hiánya miatt van (nincs rá natív linuxos framebuffer driver). A lejátszást ez nem befolyásolja, de az UI sebessége nem az igazi. Ezért vettem is egy S905X-et, csak Kodizni, mert azon - szintén itt kapott infók alapján - az UI sebessége gyorsabb, folyamatosabb. A BB2-t pedig megtartom "hibrid" boxnak, a hálóba - ott nincs "okostévé" -, így ott is tudok majd android alól youtube-ozni, böngészni, ha meg filmet akarok nézni, átbootolok CE-be.
A húgoméknak viszont inkább egy 3GB-ost vennék - ezért is érdeklődöm az előbbi postban linkelt lejátszóról -, mert nekik csak android alatt jól jöhet a plusz 1 GB ram.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Garanciális Gamer Számítógép (RTX 3070Ti, Ryzen 9 3900X, 32GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (26)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3070, Ryzen 9 3900x, 32GB RAM, 1TB SSD) Beszámítás! (25)
- ! ASUS ROG STRIX GAMER SZÁMÍTÓGÉP ! (RTX 3080, Ryzen 9 5900x, 32GB Ram, 2TB SSD) Beszámítás! (24)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest