Hirdetés

2024. július 1., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-18 09:42:28

LOGOUT.hu

Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget! :)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32256) Speederer


Speederer
senior tag

Sziasztok,

Mecool K1 Pro-n próbálom beüzemelni LE alatt a tv-t (DVB-S), de az oscam konfiggal adódott egy kis bajom.
Android alól szépen bejönnek a csatornák, mert ott a rejtett menüt előcsalogatva be tudom írni az ip-t + a nevet, jelszót. De a Libreelec csak jobb lenne, mert Android-on nem nagyon megy a hardveres gyorsítás. Viszont a TV adás muszáj, hogy menjen rajta, mert az lenne az elsődleges feladata.
Szóval LE fenn van, Tvheadend is, be is jön 1-2 szabadon fogható csatorna. Ahogy olvastam Oscam kéne neki, amit szintén felraktam, és kisebb szenvedés után eljutottam odáig, hogy a Tvheadend csatlakozik az Oscam-hoz, az Oscam pedig a neki megadott CCcam-os ip-re. Az Oscam-ban a status fülön azt látom, hogy: CONNECTED
(0 of 8 cards)
Az egeret ráhúzva ezeket írja:
card_count=8
hop1=0
hop2=7
hopx=1

Nem használtam korábban Oscam-ot, már azzal is elég sok időm elment amíg idáig eljutottam. És igen, próbáltam rákeresni neten az ilyen jellegű hibára, ennyit találtam is:
"CONNECTED (0 of x cards)" means no card available in hop1
És látom, hogy nincs semmi a hop1-en, de hogy tudnám rávenni, hogy mégis azokat használja? Már megadtam neki a server és a user konfignál is azt, hogy cccmaxhops=4.

Nagyon örülnék, ha valaki ki tudna segíteni némi infóval.
Köszi előre is!

A rendrakás a kisemberek mániája. A zseni átlátja a káoszt!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.