- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Technoman #13848 üzenetére
Az elnevezéseket úgy kell megadni ahogy az eredeti film van elnevezve, a felsoroltak közül 2 megvan és tökéletesen megtalálja, azzal meg nem kell foglalkozni, hogy 1. vagy 2. mivel bejelölőd, hogy gyújteményekbe szedje és onnantól kezdve dátum szerint sorba lesz rakva az összes oda tartozó film. Ha rendezői változatod van akkor azt esetleg a TMDB-n fel kéne vinni és utána nem lesz gond az eredeti elnevezéssel, bár én ezzel nem nagyon foglalkozom, azaz megvan a rendezői változatom és nincs meg a sima, így nem zavar ha nincs külön jelölve, de jó hogy felhoztad, mert lehet megcsinálom a TMDB-n.
Ha nem akarunk bajlódni az ellenőrzésekkel, javítgatásokkal akkor célszerű az eredeti címet használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- AmD - Ryzen5 - ös Gamer - Pc1 - Eladó - Számla - Ready !!
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest