- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem. Arról van szó, hogy az ÖSSZES valaha kiadott AMD kártya (HD sorozatok, R sorozat, RX 400/500, Vega, RX 5k/6k/7k) száma a Steam usereknél nem éri el még a Turing kártyák összmennyiségét sem. Ez az, amit nem tudok elhinni, és nem azért, mert szegény AMD.
Nem tudom, így jobban érthető?
Szerk: Csak abban az esetben tudom elfogadni, ha az AMD sosem adott el 10%-nál több kártyát, mert akkor nem is lehet több a usereknél arányaiban. Vagy valamiért a Steam userek az NV kártyákat részeítik előnyben.
-
Jacek
veterán
E max akkor igaz ha RT teéjesitmenyt nézünk, ha rasztert akkor jóval olcsobb az AMD.
Ez nem AMD vs NV, aki olcsobban akar raszterben jó kártyát nem spur memoval vehet AMT, aki DLSS és RT-ben jobbat akat NV de drágább lesz.
Én mindig nettóban beszélek de ugye brutttóban az még több egy 7900GRE 30-40e HUF al olcsóbb mint egy 4070S.
Igaz én tuningot is nézek ahol GRE kb 15%+ a 4070S meg 5-6%+ csak.Mindenki eldönti it akar ha 16Gb lenne a 4070S nem lenne kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xbox Series X|S
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magisk
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- VoLTE/VoWiFi
- Háztartási gépek
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest