- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Szólánc.
- amanoba: Zakuszkarecept Puskás Csabától, a Borkonyha Étterem head séfjétől
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem. Arról van szó, hogy az ÖSSZES valaha kiadott AMD kártya (HD sorozatok, R sorozat, RX 400/500, Vega, RX 5k/6k/7k) száma a Steam usereknél nem éri el még a Turing kártyák összmennyiségét sem. Ez az, amit nem tudok elhinni, és nem azért, mert szegény AMD.
Nem tudom, így jobban érthető?
Szerk: Csak abban az esetben tudom elfogadni, ha az AMD sosem adott el 10%-nál több kártyát, mert akkor nem is lehet több a usereknél arányaiban. Vagy valamiért a Steam userek az NV kártyákat részeítik előnyben.
-
Jacek
veterán
E max akkor igaz ha RT teéjesitmenyt nézünk, ha rasztert akkor jóval olcsobb az AMD.
Ez nem AMD vs NV, aki olcsobban akar raszterben jó kártyát nem spur memoval vehet AMT, aki DLSS és RT-ben jobbat akat NV de drágább lesz.
Én mindig nettóban beszélek de ugye brutttóban az még több egy 7900GRE 30-40e HUF al olcsóbb mint egy 4070S.
Igaz én tuningot is nézek ahol GRE kb 15%+ a 4070S meg 5-6%+ csak.Mindenki eldönti it akar ha 16Gb lenne a 4070S nem lenne kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Google Pixel topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Nyaralás topik
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- További aktív témák...
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest