- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
PeTeR_33 #38363 üzenetére
A 2060 mellett szól viszont, hogy ha egy év múlva eladnád, szerintem jobb pénzt kapnál érte, mintha ugyanennyiért 1070-est veszel most.
Én nem foglaltam állást, egyiket sem tartom tökéletes választásnak. [link] Nincs tuti tippem, lehet választani, miben akarod seggberúgni magad. A Pascal ugye előző gen, annak kisebb hiányosságaival, a 2060-ról hiányzik 2GB ram, a 2070 meg arányaiban cefet drága.
Én azért írtam nem refet, mert szerintem kicsit túl-olcsósított a referencia kártya. Kívülről csili-vili, de közben ahol kéne (belül) ott meg inkább kevesebb anyag van, mint több. Ha megnézed pl. a Gaming Z-hez képest, jóval hangosabb is miközben melegebb pedig még a fogyasztása is kisebb, mert visszafogják a szigorúbb TDP limitek: [link].
A 2060-ra elég, az teljesen egyezik [link], a 2070-hez szerintem már kicsit kevés ez.(#38372) b.: Ebben az az érdekes, hogy pl. GDDR5-el nekem nagyon jók a Micron ramokkal a tapasztalataim. Micron-os volt az Rx560-am, és most az Rx580 Nitro-m is, az 1500MHz-es Rx560 memory error nélkül szaladt 2Ghz-es ramórajelen, és a Nitro-n is szépen megy, 2,1Ghz-en még biztosan teljesen stabil.
(#38378) Abu85: Rossz kombináció...
Jobbulást!
-
válasz
PeTeR_33 #38363 üzenetére
A hiba a Micron első szériás ramoduljaival van. sajnos még mindig van kiskereskedelmi forgalomban olyan kártya amit ezzel szereltek, de november közepe óta elméletileg gyártói szinten nem kerül ki a gyártótól ilyen ramos kártya. 2060 már nem azzal készült, ott esetleg normál elhalálozások lehetnek de nem ilyen kiemelkedő, mint volt itt az RTX széria elején. ha új kártyában gondolkodsz akkor szerintem butaság venni azonos áron 1070 kártyát egy darab AMD szponzorált címből kifolyólag,ezzel kb azt csinálod amit AMD el akart érni ezzel a hülyeséggel.Ráadásul neked FHD ra kell amire a 6 GB elég lesz , max az AMD-s címekben valamit egy kicsit lejjebb veszel.
ha viszont használt 1070 ben gondolkodsz akkor nem rossz döntés figyelembe véve az árakat de Újan a lehető legrosszabb döntés 120 K vagy fölötte mennek az 1070 kártyák a 2060 nal szemben, akkor inkább egy 1070 TI vagy Vega 56 .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest