Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
És mit kapott ez a szerencsétlen 970 anno... [link].Azért végül is aki anno megvette nem is járt olyan rosszul....
-
TTomax
félisten
Mennyivel jobban teljesit a 1060 az rx480hoz képest ha egy régebbi processzor mellé rakjuk... [link]
-
TTomax
félisten
válasz
Yutani
üzenetére
Tegyük hozzá,hogy az OGLes eredményeket is,és akkor mindjárt nem is lesz az olyan fényes,nV kártyán már Vulkan nélkül is jól futott ... amugy én nem voltam elaléva doomtól,ne rossz,de nem látok benne semmiféle hatalmas technikai áttörést se grafikailag,se sehogy kb...
(#26796) Abu85
Már megint egy majd...aztán ha nem ugy lesz akkor ugy is jó lesz. -
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Tökmindegy mindenhol ez jön ki...
(#26788) gyiku
BF1,meg BF4 meg Doom...jahh persze,ez az etalon.
-
TTomax
félisten
válasz
Raggie
üzenetére
"Akik mindenáron be szeretnék bizonyítani, hogy a választék csak az ő általuk hőn szeretett cég "legjobb" technológiájú termékeire érvényes kifejezés és az többi minősíthetetlen és nem is érdemes róla beszélni, azoknak az írásait és megfogalmazásit olvasva nekem ez ugrott be."
Várj csak,nem erröl ugrott be véletlen? [link] vagy erröl... [link]
-
TTomax
félisten
válasz
Raggie
üzenetére
"Én azt nem értem miért fáj itt sokaknak,"
Igy kezdted a hozzászólásod,ha visszaolvastál volna ezt le sem irod!Akkor miért is csodálkozol de komolyan?Leirtuk miért gondoljuk amit,erre te meg "fáj nekünk".
Had idézzelek saját magad....
"Ha már ennyire figyelünk a minőségre, akkor arra is figyeljünk, hogy mit milyen minőségben írunk le és fogalmazunk meg."
Ugye... -
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz
üzenetére
Mutasd meg azt a single gput ami tudja abban az elbaltázott játékban Dx12ben de akár 11ben is 4Kn a 60fpst... Igy is több mint 50%-al erösebb mint a FuryX (az amd techdemóban) mégis mennyivel kellene erösebbnek lenni?100%?Majd ha vega megjelenik akkor ott is ez legyen az elvárás,remélem akkor is leirod hogy gyenge,mert 4K ultran nem tudja a 60fpst,mert nem fogja ehhez nem kell kristálygömb az biztos.
-
TTomax
félisten
válasz
üzenetére
Ne haragudj,de nagyon izzadságszagu ahogy a 1080Tin keresed a fogodzkodót.
A 3 felsorold érved közül egynek sincs köze a termékhez,illetve kb leirtad a nagy semmit.
-Ugye nem arra akarsz célozni hogy nincs is termék?
-37fps egy AMD heavy sponsored játékban 4Kban igen jó!Kiváncsi vagyok a legerösebb Radeon mit hoz egy nV játékban 4Kban.
-Az még többet bukott aki Radeon Prot,vagy Fury X-et vett,az nem fáj?BTW,még több user happy mert olcsóbban jut uj 1080hoz,persze nem azért mert az amd kihozott valamit,hanem azért mert a 1080Tit nem 850dollárral inditották...
-
TTomax
félisten
válasz
üzenetére
És mikor?Máris fél éves kérdésben vannak ,a 1080on már árat is vágtak,komoly fegyvertény lesz ha egy hbm2es vga fog kelleni a 1080ellen,nem fognak tudni versenyezni ismét csak.A Ti ellen még kb nem lesz megoldasuk,ezek azok a pillanatok amikor nem hallgatni kellene az amd prnak,csak ahhoz termék is kellene.Ha nem guritanak valami hatalmasat 4-6héten belül akkor ez az év is elmegy az nvnek....
-
TTomax
félisten
Ugyannyi cuda maradt a 1080Tiben mint a TitanXben... 699dolcsi...megvéve!
3584 CUDA Cores, 224 Texture Units, 352-bit memory controller and 11 GB of GDDR5X memory
-
TTomax
félisten
Máris kapott a 1080 egy laza msrp -100dolcsit...
-
TTomax
félisten
válasz
huskydog17
üzenetére
Hol a 980Ti?

-
TTomax
félisten
Azért érdekes dolog ez egy szükülö,haldokló piacon....

(#26262) Pepeeeee
100fps+ böven elég azt meg egy 290CF is hozza,már ha menne a mgpu támogatás...azt sem értem miért skálázódik jobban mint a 480CF... -
TTomax
félisten
válasz
bertapet11
üzenetére
Ennyit hoz az async compute?3%-ot?Erre ment a szájkarate hónapokig.... well.... de majd mindjárt meg lesz magyarázva,hogy az itt még nem az amit látunk,nincs jól implemetálva,nem használja a tündérport rendesen...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha jól látom a 980Tinek nincs rá szüksége....

-
TTomax
félisten
Mégis mi?A doom egy kávédarálon elmegy,nem mindegy hogy 156 vagy 187fpsed van?De most komolyan?A Doom nagyon rossz példa,hogy lám az jól meg van irva,részint mert nincs DX leképzö,részint mert egy csöjáték...de akkor mit mondasz a maffia3ra?Mert ott szinte 1070 teljesitmény,az is jól meg van irva?Ugye ugye...
(#25987) Szaby59
Haha,ez talált!
-
TTomax
félisten
válasz
bozont
üzenetére
Ehhez a látványhoz ez a VRAM foglalás valahogy nem stimmel... shadow cache offal,amugy lassul nélküle a TitanX is,csak hát bekapcsolni meg ugy látszik FHDban 6GB VRAM kell felette még több,mert azért azt se feledjük hogy nem biztos hogy kell neki attól hogy nálam lefoglalja.Szóval ennél azért biztosan kevesebb ami valóban kell is.Summa summárum VRAMból sosem elég...

(#25931) Pepeeeee
Ezt még azért hozzátenném....Te melyikkel tesztelnél/játszanál?Ugye ugye.. ennyit a "sebészeti pontosságu bemetszésröl".
-
TTomax
félisten
válasz
bozont
üzenetére
Persze,megnézem nélküle is!
(#25931) Pepeeeee
Aha,értem csak közben ugye azt is észre kell venni hogy bugos,meg a játékok 90%ában (ha nem több) nincs ilyen opció,akkor mindenki h@lye aki nem használja/épiti be?Arról nem is beszélve,hogy a látványra hatással nincs,akkor minek is kapcsolja be bárki is aki teljesitményt veszit? -
TTomax
félisten
A Resident Evil 7röl én ennyit mutatnák,1440p minden maxon ,ezt kb 15-20 perc után elfoglalja magának,de láttam 10GB felett is...Tudom, az hogy elfoglal ennyit az nem azt jelenti azt,hogy kell is neki csak sajnos a tesztekböl nem ez jön le.
Persze,hogy a 8GB-os kártyák elhuznak... mert már FHDban is képes 6+GB VRAMot kérni....
Mondjuk engem nem érint a dolog...
(#25923) Pepeeeee
Azt te tudod-e hogy minek tapsikolsz böszen Hamham? -
TTomax
félisten
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Egy kicsit mintha átrendezödött volna...
(#25872) Keldor papa
Szerintem még azt is ujra kell mérni.50perc mulva leér,és én is tudok nyiltakozni,mert én azt nehezen hiszem el,hogy mig a TitanX FHD 171fpsböl 4Kra 39 lesz addig a FuryX 110éböl meg 50,a 980Ti 168ából meg 14 mert az minden csak nem kerek. -
TTomax
félisten
válasz
huskydog17
üzenetére
Az a Guru3D teszt ránézésből elégtelen.
-
TTomax
félisten
Friss ARK teszt 2017 UE4 (ugye a jövö)

Szép,mondhatom....magasabb felbontáson se sokkal jobb a helyzet...

4K 60fpst meg kb nem tud semmi...(nem még a TitanXP SLI sem)

-
TTomax
félisten
Ennyit arról,hogy az nV lassitja a régebbi vgait....
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
Okay,fogalmazzunk másképpen mert eldumáltok a lényeg mellett.Fogadjuk el,hogy a 10606Gb egy erös a 480al.Melyik fogyaszt többet?Melyik lesz a kazán az userek szemében ha választani kell?Mégis melyikre fogják mondani?Ugyanez volt a 290vs970el,a 290Xvs980al is...
(#25749) Yutani
Vágom én,meg kell védeni a Polarist...
-
TTomax
félisten
válasz
távcsőves
üzenetére
Az nem mindegy mennyivel,illetve hogy az mennyit hoz a konyhára!A ferdités ott van pl. hogy a Te vgad alulfeszelve... akkor az összes?Ha az összes,akkor miért ennyire magas a VGPU?Lehetne alacsonyabb is?Akkor nem kazán?Hiába próbálod meg összemosni a generációkat,az nem segit ezen a kérdésen.Most már lassan a harmadik generáció óta tul vannak feszelve az amd vgai,persze hogy kazán jelzöt kapnak,ilyen volt a 7970, a 290X,meg most a 480 is ugy látszik.Egyébként biztosan oka van ennek,talán lehet mégsem olyan stabil az alulfeszelve mint ahogy gondolod,vagy az is lehet hogy magasabb VGPUval több gpu beleesik a szórásba,kevesebb lesz a selejt...igy vagy ugy, nem igazán jó ez user szemszögböl.
-
TTomax
félisten
válasz
távcsőves
üzenetére
Viszont ez már egy ismételt ferdités,talán azért mert a 150Wot igencsak átlépi,és nem is kell sokmindent tenni hozzá.El lehet ott menni szépen only gpu 200W fölé is és akkor szépen átmehet kazánba ,persze tudod te ezt hiszen ilyen kártyád van.Ez a bonyolult felépités hátránya,nem igazán skálázódik magas órajelen.A 480at nem sok értelme van huzni.
-
-
TTomax
félisten
válasz
Petykemano
üzenetére
Szerintem meg már egy elsö gcnhez képest is sok,persze azt nem irják miben,hol,hogyan.Ez olyan nesze semmi fogd meg jól,az nV is mostanában hasonló marhaságokkal kampányol.Szerintem ez ugy ahogy van komolytalanná teszi az egész marketinget.
-
TTomax
félisten
válasz
Raggie
üzenetére
A 1070 az pont annyira "enthusiast",meg hardcore mint a 970,ugyanis egyenesági utódja...Proci fronton is bizony az I5 lassan a belépö,mert már a 6-8magos I7-ek is ki vannak használva,nem tulzás már FHDra sem.Egyre több motor támogatja,söt igényli a nativ 4 magot,és skálázódik 8mag+HTig...
-
TTomax
félisten
Tehát gyakorlatilag az összes Doom teszt kuka.
Tudtam én,hogy kell nekem a Titan X... -
TTomax
félisten
Akkor a Fury X ennyével gyengébb lenne mint a 980Ti?Az opció akkor is bennmaradhatott volna,majd az user eldönti tetszik-e neki,nem hiszem hogy mérne a játék valamit is szimplán device id alapján szelektál,és annak mindig megvan az a hátránya hogy ha 3év után elöveszed a játék akkor levágja neked minimumra a grafikát merthogy nem ismeri fel a vgad,a frissitése meg luxus...ilyen volt a GTA IV is...
-
TTomax
félisten
Nekem nem kell teszt,látom a saját gépemnél mennyi az annyi,és azt is látom hogy Vulkan alatt viszont zero a másik gpu használata,igy marad az OGL mert gyorsabb.Egyébként én nem vagyok elalélva annyira a Doomtól,igen rühellem az olyan motorokat amelyek automatikusan letiltan ilyen-olyan grafikai opciókat mondván nincs elég VRAM az user gépében a grafikus megjelenitön,szóval ennyire szuper az az OGL port nálam,de több gpuval nem nagyon van más megoldás.
-
TTomax
félisten
Nohh azért ne ferditsünk,valóban nem skálázódik hatékonyan az AFR OGL alatt,de azért a Vulkán se hoz +50%ot OGLhez képest,a flagship amd oldalon meg még mindig a Fury duo.Azt is tegyük hozzá,hogy az OGLhez mért a javulás,mert DX11 port nincs,és hát az OGL minden csak nem jó api...
(#24972) HSM
Ugye nem a coil whinera gondolsz cicogás alatt,mert annak ilyen formában semmi köze nincs a fogyasztáshoz.
-
TTomax
félisten
válasz
Petykemano
üzenetére
Az a baj,hogy az amdnél nem nagyon van semmi,ha lenne akkor kinn lenne a 1080 ellen.Az hogy készül,az világos.Sokan örvendeztek anno,hogy az amd megnyerte a konzolokat,csak sajnos a pénzügyi jelentésen ez már nem annyira látszik.Az a baj,hogy a DX12 is inább arra van használva,hogy a hanyag pc portot méghamarabb kitolhassák kevesebb pénzböl,ez sem igazán tesz jót az amdnek,a mi pénztárcánknak meg föleg nem...
-
TTomax
félisten
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Onnan,hogy a 980Ti ellen se tette....de amugy nyilatkozták is,már elég régen és be is tartották eddig.Az RV670-770 idöket el lehet felejeteni...
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
Én is megpróbálom neked utoljára megmagyarázni,hogy piszkos trükköket már az AMD is vetett és vet is be be szép számmal,akkor hogyan is lehetsz tudatos?
Szerk: Hát az FX-ek éppen DX12 sem szárnyalnak,nem huzta ki senki alóluk a talajat,de ha már itt tartunk 144Hz-ez 1440pben TE mit használnál?Hát 4Kban?Na hát ez itt a gond...
-
TTomax
félisten
válasz
Raggie
üzenetére
Igazad is lenne ha az AMD lenne a szent grál,és tolná a pcsek szekerét.Na meg ha minden kategóriához lenne kártyája,te magad bevallod semmiféle hátrányt nem érzel AMD tulajként,akkor az nV trükkök mégsem hatnak?Van itt ellentmondás azért elég szépen.Az a baj hogy ti elhiszitek,hogy a két cég közül akár egyik is jobb a másiknál.Minkét céget más sem érdekli,csakl a profit overall.
-
TTomax
félisten
Ne haragudj,ha nincs idöm rágódni ezen,maradok én egy egyszerü user aki berakja a vgat (minnéltöbbfps) és élvezi az eredményt.Ez a kesergés és máshova mutogatás már fárasztó,dehát ugyanez megy évek óta cpu fronton is... na majd...na majd most...áhh mégse... mert...mert...mert mindenki hibás csak az AMD nem.Egyébként jópofán rá tudtok csodálkozni ahogy a kapitalizmus müködik...
-
-
TTomax
félisten
Egy évvel ezelőtt megjósoltuk itt páran,hogy ez lesz belőle,bár ne lett volna igazunk.Akkor megkaptuk zöld trollok vagyunk,megmondtuk pedig hogy a fejlesztők nagy ívben tesznek a minőségi pc portra mint ahogy eddig is tettek.Az akkoriban tanácsolt "vegyél amdt mert a konzolokban is van" emberek is egyre jobban eltűnnek...vannak dolgok amik sosem változnak...sajnos...
-
TTomax
félisten
válasz
keIdor
üzenetére
A Titanfall valóban fejlődött,a második rész olyan lett amilyennek az elsőnek kellett volna.Kapott végre sp módot is ami nem is lett rossz.A CoDdal sajnos az elavult motoron kívül még sok egyéb gond is van,mostanra el lehet mondani róla hogy nem üti meg az AA mércét,még konzolon sem sok alternatíva van kedvezőbb áron.
-
TTomax
félisten
válasz
lezso6
üzenetére
Én mondtam hogy az új APItól van?Tényleg nincs értelme mert eddig amit írtam érvként csak legyintesz rá,mert szerinted majd azok a játékfejlesztők/kiadók fognak majd gyártóspecifikusan optimalizálni akik eddig is magas ívről tettek a pc gamingre.Én még emlékszem arra az időkre amikor mindenki egy magasabb egységes APIért volt oda,hogy minden hardveren minden funkció elérhető legyen neeem nem a DX volt az hanem az OGL...majd egy év múlva visszatérhetünk erre a kérdésre,bár volt aki már idén nyárra prognosztizálta a Kánaánt,szerintem még vagy 3év mire lesz ebböl valami és ez azért vicces mert már két éve is pozitívumként utalt néhány ember a GCN mellett mint DX12 hardver,bár addigra a polarist is meg a pascalt is kukázhatjuk,a vega meg ki tudja még milyen lesz...
-
TTomax
félisten
válasz
lezso6
üzenetére
Ja hát persze,lehet rá legyinteni csak az a gond hogy tucatszámra tudok ilyen dolgokat hozni kb minden játékban volt valami gond az elmúlt két évben és mindegyik csak egy "réteget" érint. (Talán a wowwal nem.)
A DX12 előnyeit nem leírni kell,hanem prezentálni.Írni én is tudok nagyon szépeket.Nekem van egy olyan érzésem hogy te az elmúlt két évben nem nagyon játszottál day1 játékokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Renault, Dacia topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És azt bizony a vásárlást után kaptam meg hónapokkal.Azt hiszem a 980Tikhez is járt.