Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
TTomax
üzenetére
Miért vagyok csöndbe ? Én voltam a első aki kiírta a shader meg memória mennyiséget róla.
Jelen helyzet szerint helytálló amit fél éve állítok, a Vega meg fogja enni az 1080-at hamm hamm
Mély (ry)Zen bölcsességgel előre beláttam :
csak hogy ha tényleg 499 Dollárra leviszik az 1080-at akkor ez édes kevés ! Mivel a HBM2 meg az interposer egy jóval költségesebb technológiai móka árban nem tud költséget csökkenteni Amd.
Ezért mindenképp meg kell verni az 1080-at hogy árban adhassa a kártyáit.
Itt inkább az a kérdés mit tud kezdeni az 1080 TI ár/teljesítmény értékével.
Mivel ez a + 35% az 1080 teljesítményéhez egy PR rendezvényen hangzott el ezért ennek megfelelően illik kezelni a pártalan tesztek megérkezéséig.
Azért magyar árban 280 ezer körül számítsatok ám nem piskóta ez így sem..
Személy szerint én örülök neki hogy ilyen erős a TI de a DX 12 nek még jobban amit hozott..
Igaz hogy azóta a Bethesdával AMD már vulkánon fog nagy címekben játszani.Kérlek értsd meg hogy most nem ér rá az AMD most mással van elfoglalva, majd jövünk hozzátok is nyugi !!!

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux Mint
- Milyen házat vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár! 110.000ft!
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest