Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
Új hozzászólás Aktív témák
-
DudeHUN
őstag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Ha már részletek. 6700XT és 140k alatt volt. Proci 70k alatt volt anno, 32GB RAM 22k volt akcióban ezt pontosan tudom, SSD-k 50k alatt összesen.
2017.05-ben vettem a lapot egy R7 1700 társaságában (ami most szerver lett másik lappal). A lap 8+ éves igen. Tehát azóta a fő komponensekre nem ment el 300k. Ha szigorúan nézzük vettem új házat és hűtőt. Ezekkel cirka 350k. De a nem gaming részét nem számolom, ha már "PS-em olcsóbb" a téma ami triggerelt.
Warhammerre több ment el 8 év alatt, mint PC harverre... akkor a PS jobb, mert olcsóbb? Érted mit mondok?
De leírom megint: árban nézni hobbit, hogy bibi az én verzióm éri meg jobban full marhaság. Annak semmi értelme. Mások a preferenciák, más szinten érdekel, más értéket képvisel egy egyén életében. PC vagy konzol full egyéni preferencia és nem a megérésen szól játékra. Mindegy! A lényeg, hogy neked megfeleljen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kompakt vízhűtés
- Gumi és felni topik
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Iqos cigaretta
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- XFX Swift AMD Radeon RX 9070 XT 16G - alig használt - garancia: ALZA.HU 2028 decemberéig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest