- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Frozen
addikt
Nem felejtettem el , és nem is azt mondtam ,hogy most ezzel a szériával most a csúcsra fognak törni. Viszont az figyelemre méltó hogy egy nagyobb csíkszéleségen jobb eredményekre képesek. Ergo a jövőt nem ismerjük de az intel szerint 22 vége felé térnek újra vissza a csúcsra. Ekkora már lesz 7nm és ha veri vele az 5nm+ amd-t akkor egyértelmű melyik lesz a jobb.
Piszmaty76
Nézd amikor volt a zen meg a zen2 akkor is sokan már azt mondták ,hogy jobb mint az intel ami szerintem nem volt igaz. A zen 3 jól sikerült át is vette a vezetést ,de közel nincs akkora előnyei mint sokan hiszik.Ha bele gondolsz megjelenéskor procit sem lehetet kapni és a kezdeti ár amit benyomtak a mai napig nem láttam még annyiért procit...
Személy szerint meg mindig azt mondom az intel jó csak nagyon drága ,igaz most lemaradtak és mellé is mentek a vágánynak,ahoz,hogy talpra áljanak időre van szükségük.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- R5 5500 2024 Márciusi vásárlás
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Ryzen 5 9600X ///Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest