Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
ha utanaolvastal volna, tobbhelyen emlitve van, hogy a memoriakesleltetes az bizony magas, ez a chipletes felepites rakfeneje, ha az Intel atter erre a vonalra, naluk is romlanifog.
viszont ezert van a prociban a rengeteg L3 cache, hogy ezt ellensulyozza.szaggatas akkor szokik lenni, ha a memoriaval valami nem klappol esetleg van valami oroklott periferiad, ami elborult irqkiosztast hasznal.
elso verziot konnyen ellenorizheted, vedd vissza 1-2 frekvencialepcsovel a memoriat es nezd meg, ugy mit produkal. Esetleg az 1-3 -bol ( Inteles vonalrol jovok surun beleszaladnak ebbe ) rakd at a 2-4 slotba a modulokat.
Amd vonalon nemmindig a csutka orajelre tekert konfig a nyero, pl. nalam az 1700 allcore 3.7 -ra belove jobban muzsikalt, mint a szinten prime es mindenmas stabilra kitesztelt 3.9. Mert ott mar hibazott, csak azt a belso hibajavitas eltunteti, es csak abbol lehet ra kovetkeztetni, hogy par muveletnek ujra nekifut, hogy roszabb eredmenyeket ad.* engem lehet vorosozni ( lasd az alairasom, ) de pont nemvettem 5xxx -et, mert draganak tartom, meg amugysem szoktam elsokorben beleugrani; az 1700 -at is 6 honappal a megjelenes utan vettem, a 2700X -et kb, 9 honappal, a 3700X -et is kb. 9 honapra. Majd lesz 5xxx is, ugy felev mulva.
Aktív témák
- Blabok nyakrögzítő M méret
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest