Hirdetés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
lenoma
aktív tag
válasz
üzenetére
Esetleg olvashatnál intel oldalakat, a prohardver cikkben szereplő 10900K 4,8GHz-e Allcore turbo a max turbo nem az összes magra 5,3Ghz. Szóval nem OC az a CPU teszt a 235W-os stress test eredménynél. 250W max keretet állított be az Intel arra a CPU-ra!
Amúgy nem értelek mért kell ennyire védeni a védhetetlent? Már mint a fogyasztást.
Igen az intel megnyerte az 1 magos versenyt ha ennek örülsz, de azért számit a különbség, átlag usernél 1 FPS átlagban, ki veszi észre? Aki méricskéli. Én inkább használom a gépet.
Amúgy nem megy az olvasás?
Nem engem kell gyözködnöd, van itthon napi használatban Intel és AMD gépem is.
Ja amúgy van fogyasztás mérőm, azzal is mértem, de az MSI Afterburner is ki tudja írni játék alatt a CPU fogyasztását. Vagy a Hwinfo64 is tudja mérni.Mutatnál olyan tesztet, ami szerint az új generációknál az Intelek kevesebbet fogyasztanak terhelve?
Amúgy volt egy vaterás eladó aki nagy tételben árul hardvert, vettem tőle egy használt GPU-t ami tönkrement hamar, mikor szétszedtem nem volt paszta benne.
Írtam az eladónak aki a következőket mondta:
A fém a fémmel érintkezés a leghatékonyabb hőátadást eredményezi ezért eladás előtt mindenről leszedi a pasztát!
Ő mérnők és tudja. Azt is megemlítette, hogy paszta nélkül kevesebbet fogyaszt a GPU.
Jelenlegi is többszáz hardvert árul a vaterán!
Esetleg nem akarsz inkább vele beszélni?
Hátha ketten össze tudnátok hozni elmélkedve, hogy az Intel CPU-k áramot is termelnek?
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- iPhone topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Automata kávégépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest