Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Szerintem nem látták be, csak kénytelenek árat csökkenteni, hogy valamennyire növeljék az eladásokat.
-
törölt tag
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Benne van a régi CCC és a 32/64 bites driverek is.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Annyi. 632,9 MB
De ha vártok egy picit mindjárt megnézem, hogy megegyezik-e a két fájl.
Szerk.:

Ugyanaz, csapassátok.

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Gondolom ebbe is benne van vagy 4-6 Win verzió...(#17897) Abu85: Az nagyon jó lenne.

-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Hivatalosan nincs, de lehet, hogy bizonyos alávaló gazemberek már kirakták.

Kb. két hét kell hozzá annyi hardvernél, amennyije az AMD-nek van. Ha a béta7-et leadják, akkor december közepére meglesz a WHQL.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Szerintem a beta7 ki lesz rakva a napokban. Legalábbis gondot nem találtam vele. A WHQL majd az év végén.
-
Yllgrim
őstag
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Hat mar ott tartunk hogy All inn, ha nem jon be akkor ennyi volt jo esellyel.
Nem tudom ki ugrana be akkor felvasarolni, pedig a specifikaciok alapjan egy jo vasarnak is tunhet majd, ha sikerulne fel evvel hamarabb kijonni mint a konkurencianak es meg utana is jobb lenne teljesitmenyben akkor lehet hogy megmaradnak. ZEN-t is tapeout-oltak, szoval most mar addig kell tulelniuk es kiderul.
-
Z10N
veterán
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Szo szerint megvettek kilora, de ez nem is csoda. A koltsegcsokkentesekkel nyilvan bolcsebb dolog volt szamara atigazolni egy vaskos paycheck elleneben. Amugy most lattam, hogy a Dell vs. EMC biznisznel is a Silver Lake mukodott kozre, aki korabban az AMD kiszervezesebe akart penzt fektetni. Lesznek meg itt mozgasok.
-
Bigemperor
senior tag
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Én is ezt kérdezem folyamatosan. Csak sajnos vagy nem tudja senki, vagy aki tudja, hallgat...

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Plusz nem sokára annak is vége már...
-
Televan74
nagyúr
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Nem mindenki van úgy oda a vizes hűtésért.Például én sem.Ha meg lehet oldani normálisan léggel,akkor én inkább azt preferálom.
(#16617) hpeter10 Ezért is várom meg az első teszteket.Ha nem jön össze nekik.Akkor könnyen lehet hogy karácsonykor 980Ti lesz a gépemben.
-
Televan74
nagyúr
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Kezdő ár.Ha nem viszik lesz az még 550€ is.

(#16613) Crytek Már fogyasztásán is látszik,hogy egy nagyon visszafogott chip lesz.Csodák nincsenek. Én inkább majd a hűtésére leszek kíváncsi.
-
mlinus
őstag
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
én már az X1800 óta olvasgatom Abu jóslatait, és mindig nagyon borús volt az nv-nek a jövő, aztán mégse lett az

-
nubreed
veterán
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Mindig ez a majd, meg ha. Kész csoda, hogy még létezik az AMD. Állandóan a jövőt építik, mindig olyanokat mondanak, hogy a jelenlegi fejlesztések 3-5 év múlva érnek be igazán, ezt mondták 5 éve is aztán pár napja volt egy friss cikk, már nem tudom hol ahol kb ugyanezt mondták. Csak közben a piaci részesedésük csökken évről évre. Addig építik a jövőt amíg elfogy a piacuk, biztos nagyon jó lesz...
-
h1mpi
félisten
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Én a Gsync miatt biztos nem váltok gyártót. Ahhoz +30%-ot kellene hoznia az AMD-nek ugyanazon árszinten, hogy megérje.
-
h1mpi
félisten
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Kiváncsi leszek, hogy mi lesz a PH!-s felhasználói vélemény a FuryX-ről.

-
Laja333
őstag
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Már csak a használtaknál van "zsákbamacska". Ha jól tudom ilyeneket már nem tudsz venni boltban, mivel elkeltek. Amik most kerülnek majd forgalomba pedig már javított verziók lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
- Samsung A16 mobiltelefon
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest