Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mlinus
őstag
válasz Bugfix1984 #12737 üzenetére
Kiváncsi vagyok mennyivel lesz jobb a 390X a 980-nál, mert ez a 2 kártya ami között választani fogok. Mondjuk 980-at már 150 körül lehet venni.
-
mlinus
őstag
válasz Bugfix1984 #12750 üzenetére
Viszont a 290x 4 vs 8gb-nál nem igazán van különbség, max 4k-n, de ott meg csak CF-ben értelmes. Nehezen hiszem, hogy itt olyan nagy különbséget fog csinálni.
-
mlinus
őstag
Erősnek látszanak a Fijik, viszont az ár nagy kérdés. Én pl szívesen vennék egy Pro-t, de max 180 amit kiadnék érte, és van egy olyan érzésem ennél több lesz, jelentősen akár..
-
-
mlinus
őstag
válasz kalozhun100 #12933 üzenetére
Csak a Fury.
Abu anno elejtett egy tippet miszerint baromi drága lesz, és baromi gyors. Igaz, akkor még nem létezett a 980ti, szóval lehet hogy ahhoz igazítják az árakat... bár.. ki tudja. Nem 2 forint a HBM memória. -
mlinus
őstag
válasz Bugfix1984 #12958 üzenetére
akkor a $500as Fury pro gondolom kizárt
Így viszont hiába szerzi meg a teljesítmény koronát az amd, nem biztos hogy olyan nagy bajban lesz az NV a titan x-et leszámítva.[ Szerkesztve ]
-
mlinus
őstag
válasz #45185024 #13076 üzenetére
valószínű 100%?
egyébként azt honnan veszed? eddig minden pletyka $800-$900 körülire tette a legnagyobb Fury-t. Egyébként ha úgy teszünk hogy a 980ti nem létezik, akkor még kifejezetten ütős lenne, de így...
a Fury pro lesz szerintem az igazán érdekes, ha az árát sikerül a 980 és 980ti közé tenni, úgy hogy mindenhol megveri a 980-at, szerintem elég jó választás lehet.
-
mlinus
őstag
válasz Malibutomi #13127 üzenetére
Aha.. és ilyenkor a nagyker aki már megvette a kártyákat mit csinál?
-
-
mlinus
őstag
válasz Black_Sheep #13246 üzenetére
ez a topik a pletykáknak a megbeszéléséről szól. szerintem a többség szívesen látna egy jó amd kártyát, még az "ellendrukkerek" is, mert akkor lehet olcsóbban megvehetnék az nvidia alternatívát. de attól még hogy becsukjuk a szemünket, fülünket és leírjuk minden nap többször hogy milyen jó lesz a fury, nem lesz garantálva hogy tényleg jó is lesz. mint ahogy az sem fogja rosszá tenni hogy néhányan szkeptikusan állnak hozzá a témához.
-
mlinus
őstag
válasz Menthirist #13252 üzenetére
ez szerintem elsősorban azért van mert azt már több "hivatalos" forrásból sejteni lehet hogy a fury x baromi drága lesz (tehát $1000 környéke), ergo ha nem veri el a 980ti-t akkor elég nagy előnyben lesz a csúcson az nvidia, mert a custom hűtéses 980ti-k bőven a titan x fölé mennek, és ugye jóval olcsóbbak annál.
ha most elfelejtjük egy pillanatra a 980ti-t, akkor teljesen máshogy állna a dolog: az amd sokkal kissebb nyomás alatt állna, hiszen a titan x pofátlanúl drága, tehát ha még csak egy kicsivel is olcsóbb, és hozza az akörüli teljesítményt, akkor simán nyert ügye lenne.
én ezért várom sokkal jobban a kis fury-t, mert van egy nagy űr az árazásban amit ki lehetne használni.
(#13253) Pepeeeee
ezt a 260ezres árat úgy nézd hogy $650-ből lett annyi. a fury x is garantálom hogy 250 fölött lesz, de inkább 300 körül.
[ Szerkesztve ]
-
mlinus
őstag
válasz Turbolada II #13271 üzenetére
na de ezt mire írod? A 300as széria rebrand/refresh, tehát ott nem fog sokminden változni. a fury pedig a csúcskategóriát (titan) célozza meg. Én nem látok ezekközött HD 4000-re hajazó terméket.
-
mlinus
őstag
best buy-ban már kapható a 390
remélem lesz benchmark, kiváncsi vagyok mennyire lett valóban enhanced a hawaii. -
mlinus
őstag
[ Szerkesztve ]
-
mlinus
őstag
válasz Malibutomi #13413 üzenetére
ja, csakhogy ha rámész a csatornájára láthatod ahogy kicsomagolja a kártyát.
-
mlinus
őstag
ahogy tegnap írtam: szerintem sokkal jobban megéri bevásárolni egy 290 széráis kártyából amíg kapható. 90-130 között kapsz 290/290xet, jóféle hűtővel. Az új 390/390x-nek a nagyker nettó áruk ennyi kb a +4gb ram halálfölösleges, még esetleg cf-be lenne valami értelme de a fury valószínűleg jobban meg fogja érni.
"de az nvidia is csinált ilyet", igaz. de ez engem meg szerintem sok más embert nem hat meg. akkor is csúnya húzás volt, most is. azt hittem kapunk egy 15-20%-al gyorsabb hawaii-t, ugyanolyan áron mint amilyen áron most a 290 széria kapható. de nem így lett, semmi nem indokolja az ilyen magas árakat.
sajnálom, mert úgy látszik hogy pont a legnagyobb slágerkártyát (gtx 970) nem sikerül így leverni.
[ Szerkesztve ]
-
mlinus
őstag
válasz ricshard444 #13619 üzenetére
pedig volt linkelve elég sok kép, gpu z cap és még benchmark eredmény is.
-
mlinus
őstag
Ugye csak szivatsz? az AMD már hetek óta hype-olja ezt a napot, olyan teaserekkel ahol egyértelműen a fury látszódik. A fél internet arra készül hogy holnap elrajtolnak az új kártyák. Hatalmas pofáraesés lesz ha nem lesznek hardverek... nem tudom hogy lehet egy cég ennyire inkompetens..
-
mlinus
őstag
válasz csatahajós #13828 üzenetére
-
mlinus
őstag
bazze, utálom az amd-t., lehetett volna szar a fury és akkor legalább már hétfőn lehetett volna új vgam
most meg kénytelen vagyok megvárni az első teszteket, fury x vs 980ti, nagy csata lesz úgy érzem. -
-
mlinus
őstag
-
mlinus
őstag
Hát én csalódtam. Úgy tűnik igazak voltak a pár hetes pletykák miszerint nem éri el a 980ti teljesítményt.
-
mlinus
őstag
Unfortunate slowdowns in games like The Witcher 3 and Far Cry 4 drag the Fury X's overall score below that of the less expensive GeForce GTX 980. What's important to note in this context is that these scores aren't just numbers. They mean that you'll generally experience smoother gameplay in 4K with a $499 GeForce GTX 980 than with a $649 Fury X.
frame timeokat lehet nézni, elég érdekes.
-
mlinus
őstag
válasz Bigemperor #15876 üzenetére
Na, arra leszek kiváncsi. Ha csak annyi lesz hogy levegős de ugyanaz a teljesítmény, akkor elég jó vétel lehet, de gyanítom nem csak viccből van rajta a vízhűtés.
-
mlinus
őstag
Viszont 4k-ban meg nincs meg a 60 fps a tavalyi játékokkal se(sok helyen még a 30 is alig), hát még azokkal amik jönnek... (ez nem csak a fury-ra vonatkozik. 4k monitort ezért nem veszek még hosszú ideig, nincs hozzá normális hardver, max sli/cf de én még1x nem fogok azzal szenvedni az tuti)
-
mlinus
őstag
válasz Black_Sheep #16130 üzenetére
vaaagy egy jobb árképzéssel több lenne az eladás, ami meg rögtön jót tenne az amd-nek. Érdekes módon sok-sok évig kihúzta az amd úgy hogy nem volt $500 fölött az egy gpu-s csúcskártyája
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest