- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Szólánc.
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vezeralmos2
senior tag
válasz MaddeNNNN #2007 üzenetére
Bármi lehet, az is lehet hogy jobbat fogtál ki a proci lottón.
Mi csak a felszínt kapargatjuk itt-ott ezekkel a cpukkal.
Haverom kapott ingyé' egy Ryzen 3600-at év elején azzal raktam neki össze a játszós konfigját. Jobb minőségűt kapott mint amit én vettem újonnan 3600. Órajelben is tovább felment az övé, és game alatt is stabilabb, pedig elvileg ugyanolyan mint az enyém volt.Thats got to be the best Skylake I've ever seen 》i9-9900k《
-
vezeralmos2
senior tag
válasz MaddeNNNN #1983 üzenetére
A b450 lappal viszonylag jol ment, de aztán már nem tudtam lenyugodni és inkább idegből eladtam.
A 9800x3d re kiváncsi vagyok, mindenhol azt olvasom hogy az 1% low, és a drops fényéveket javult az 5800x3d hez képest, amiért amugy én megváltam tőle. Ha nem droppol, még lehet meg is veszem.(Persze ha majd lement az ára)Thats got to be the best Skylake I've ever seen 》i9-9900k《
-
nagyúr
válasz MaddeNNNN #1568 üzenetére
Nem azzal van a baj, hogy a legjobb procit akarják játékra, hanem hogy nem képesek kicsit várni, ezáltal felverik az árakat. Ezért van az, hogy generációról generációra sarcol a gyártó (akár Nvidia, akár AMD, akár Intel) mert látja, hogy elmegy emelt áron is.
Ilyenkor pici türelem kellene és akkor nem lenne az ami most.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
addikt
válasz MaddeNNNN #1570 üzenetére
Tehát akkor nem lehet beszélni róla. Értem.
Listát kérhetek ,hogy miről szabad és nem szabad?
Nem azt írtam ,hogy ne vegyen senki ezt vagy azt.
Nagy különbség.Ne legyünk Intel topik gyerekek.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
-
szasanyi
félisten
válasz MaddeNNNN #952 üzenetére
Van itt további 2 jó teszt, amik bozonyos szempontból részletesebbek és tobb adatot tartalmaznak: HWCooling és a hardwareLUXX
Heroes fan: mi a bajotok a 9700X-szel? A jelenlegi, még viszonylag magas árát leszámítva (ami valszeg még fog csükkenni)? 65W TDP mellett hozza azt, amit 7700X 105W TDP mellett tud (kisebb hőtermelés mellet).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Értékelés alatt - AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Garanciális Intel Core i5-10400F
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest