Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT

AMD AM5 Platform - Zen 5 processzorcsalád - Ryzen 9xx0(X/X3D) széria
(9600X, 9700X, 9800X3D, 9900X, 9900X3D, 9950X, 9950X3D)
A Zen 4 (Ryzen 7xx0) topic [erre található]!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester
üzenetére
Szög alap 170w, -20-as CO-val. Más piszka nincs a procin.
Amúgy érdekes, mert a 6200 1:2:0 elmegy ezzel a teszttel cirka 30 percig, amíg a linpack kb, félperc után elhasal. Gondolom valamelyik tesztig eljut, talán avx-ig.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester
üzenetére

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester
üzenetére
Holnap
De elvileg elviseli, az elozo setup ment kb 40-50 percig.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester
üzenetére
Igy viszont nekifutok a 8000-nek ujra csak kivancsisagbol megint, koszi a tippet!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester
üzenetére
Hat jo, csak a tRC=tRAS+tRP. ergo ha elmegyek a trassal akkor emelni kell a trc-t is. A matek szerint..
38-on tud 6400-at is, persze csak 1:2:1-ben
-
Szinyák
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
kösz a tippet , limitek eddig motherboard.-on volt át raktam manual.-ba
PPT:162W
TDC:120A
EDC:190A
így néz ki most ez így megfelelő ?
-
Szinyák
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
köszönönöm.
Igen azt hiszem a limit : alaplapra van állítva .
Tényleg MSI lapnál hol találom meg pontosan a VDDG CCD & VDDG IOD feszt ? Elvileg a csökkentés hozza a FCLK stabilitást ..Elég lenne a thermal limit vagy külön a PPT ,TDC ,EDC érték vagy mire legyen állítva ?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester
üzenetére
Igen tudom, de az enyem kicsit ehesebb, erre mar rajottem.

-
Szinyák
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
itt lesz egy 10perces bench remélem minden rajta van , sry a méretért így fér el ...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester
üzenetére
Egyszer már kiteszteltem a 6200-at, asszem ott tud c26-ot, de megnézem majd.

De amúgy igen.. ebben egyet értek, és nem lassul akkorát.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester
üzenetére
Én is maradok 6400-on, mert a 8000 sehogy sem stabil, random eldobálja magát.. és nem tudok rájönni miért. 1.2V soccal stabil, de 1.23-1.25 között már nem csinálja a hülyeségeit. Szaggató egér, stb.
A 6200 hasonlóan, elvileg 1.13-1.15V körül elmegy.
-
Szinyák
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
tesztelt 30percet is ugyan így megy ..csak nem akartam megvárni most .
-
Szinyák
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
tartja szépen a boost orajelet is.
-
Sefi84
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Az IMC részre gondoltam pl.

-
deo1977
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
A timingseken állítottam (a korábbi 32 GB G.Skill ramokét állítottam be csak nem cl28 hanem cl30-ra) A feszültségeken a VSOC kivételével semmit se állítottam, azokat az XMP-ből töltötte be. A nitro is a régi ramos beállítás.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Akkor majd én is bekapcsolom a legközelebbi teszten, mert itt bizony számít a CPU FPS-ben rengeteget.
-
Ájszii
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Én meg QHD maxra értettem DLSS nélkül a 140 et most nézem, hogy ez FHD. Minden esetre ha lesz időd meg kedved próbálj rá nekem segített.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Kapcsold ki a DLSS-t.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Az is lehet, de van apróbb különbség a kettő között. A TR esetén a legacy a jobb.
A nap végén meg kb mindegy, mert játék közben úgy sem érzed a különbséget.
Majd csinálok G2 mérést is, ha végre rendesen összeáll a 8000-es profil. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nekem a linpack bevált, viccen kívül..
-
válasz
DroiDMester
üzenetére
A legeslegnagyobb OC guru szerint most a TM5 a csúcs, Ryzen 3D profillal.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester
üzenetére
Csináltam egy ilyet addig. ez 6400-on:

12 körig elment, lelőttem mert megyünk el itthonról
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester
üzenetére
Hát ez mesés..

Épp ezért gondolkozom, hogy lehet kifizetem a karhu-ért a 10 euro-t, aztán meglátjuk..
de köszi a tippet, ráindítottam ezt a 6400-as profilra.
-
válasz
DroiDMester
üzenetére
Hát, te tudod

De ha a kettő közül a fehéret kéne kiválasztani, szerintem senki se az MSI-re bökne. -
omfgk
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
A fehér PC projekt mindig is szívás volt. A 150 árnyalat sose lesz ugyanolyan. Míg a fekete és a szürke 150 árnyalata teljesen jól megfér ugyanabban a házban.
-
válasz
DroiDMester
üzenetére
Mondjuk az MSI pont nem fehér, hanem ezüst meg szürke.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Persze, de egy igazi disznó lap.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nincs autón egyik sem. Manualban, 1050mv-n van mindkettő.

Csak akkor csinálja, ha a misc-et manual-ra álítom, ha auto akkor nem csinálja ezt. Ki-bekapcsolás, reboot minden jó, de ha belépek bios-ba, save-exit akkor kibekapcsot csinál. Ha visszarakom autora, save, ki-bekapcs, visszalépek bios-ba, save, akkor már nem kapcsol ki.. Szóval biztosan azért csinálja.
Ha ki-bekapcsol, utána minden beállítás a beállított értéken van.
-
aginor
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Miért?
CJ4567: volt valami negatívum, amit tapasztaltál vele (a ventin kívül)?
-
válasz
DroiDMester
üzenetére
Jah... vagy ott már kb az alaplapot is betörte, olyan erővel akarja belepasszírozni az ember

-
Atish19
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Az intelhez van szerintem. Amd-hez másik lefogató van dupla sínnel.
-
bozont
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
A Tomahawk-ok közöl egyik sem felez szerencsére, még a b850 sem. Az X870(e)-nél a 40Gbites usb-ről kell lemondani.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nah, egész jó.

Asszem győztem, végre, bár még semmi sem biztos.
VDDIO: 1.45V - A 1.5V úgy néz ki sok volt neki.. illetve az SCL-eket le kellett dobnom 9-re, bár ezt próbáltam korábban is.. Tudja pedig 8-on is, most ha ez lemegy megnézem úgy is. Lehet ezzel a fesz kombóval már az is jó lehet majd.

-
Ájszii
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ez határozottan nem rossz 480-as trfc vel ez egy fullos profil
Neked richtek vagy renesas pmices a kited? -
Ájszii
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Szerintem az időzítés rossz
1 hónappal ezelőtt egy 32 gigás 6000c26 os g.skill neo kit 79k volt 
-
Ájszii
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Egyáltalán nem lehetetlen g.skill vagy lexar c26 os kittel. Linkeltem múltkor egy 8000c32-t én azt dailyzem most 1.58v kell hozzá GDM nélkül. Megcsináltam a 8000c30 at is de 1.71v-on sikerült stabilizálni és nagyon minimális volt a difi tesztek alatt ezért megmaradtam a c32-nél.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester
üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, hogy ez erősen ramfüggő is mármint a fesz igény, mert pl. nekem a ripjaws 1.5V alatt tudta a 6400 C30-at (c28 nem ment sehogy sem), ennek a modulnak pedig 1.5V kell.. persze igaz, 1 lépcsőben jobb TRFC-ben, mert tudja a 160ns-t, a ripjaws nem tudta.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Meg kellene vennem hozzá a HCI-t, de tervben van.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester
üzenetére

Ez a setup, kevesebb fesszel ment a 9800x3d-vel, CL36-on.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester
üzenetére
Azt hiszem van, vagy volt is olyan lap ami tudta..
-
N_A_S
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
A "debug" legfrissebb ZenTimings -ot honnan tudom leszedni amivel itt nyomultok? Még GitHub-on is régebbi van
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester
üzenetére
-
apollo12
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
meg lett
-
Tw3nTyFouR
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
hasznos oldal ahogy elnézem, ment is a kedvencek közzé
-
Tw3nTyFouR
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
köszi DroiDMester ment is fel

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester
üzenetére
Jahogy jah, akkor mindegy.

-
Ájszii
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Szándékosan végig nyomtam jópárszor és direkt olyan eredményt töltöttem fel ami nagyjából reprezentálja a középértéket mert gondoltam, hogy ez lesz az első komment 😅
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester
üzenetére
Igen, azon van, mert nálam sincs bántva.
-
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszi, majd holnap screenshotod alapján tesztelgetem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester
üzenetére
Kiraly, koszi szepen, akkor kiteszteles utan kiveszem a ventit es teszt. Koszi
-
tibcsi0407
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Az Apex 2:1-ben számít igazán. 1:1-ben nem sok előnyt jelent.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester
üzenetére
Akartam mondani h sztem nem csak a mennyiségre ment, sztem..

-
tibcsi0407
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Mennyiség növelés, de a trfc nyereség is cél volt. 120 ns 160 helyett.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester
üzenetére
Csak a jatek miatt kerdeztem 🤪🤓
Holnap megnezem en is majd, hogy igy mi a vege

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ez most 512-es?
-
Ájszii
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Az elmúlt 1 hónapban építettem tőbb 9000-es gépet is ahol az volt a kérés, hogy legyen optimalizálva is a setup. Volt meglepetés számomra is, hogy gyakorlatilag egy 420-as liquid freezerrel lehetett hozni 46k tetejét cinebenchben memória oldalon dominator titaniummal extra hűtés nélkül pedig olyan ram profil ment jól szellőző házban amit nem gondoltam volna, hogy víz nélkül lehetséges. És én is elgondolkoztam rajta, hogy vajon megéri-e foglalkozni a custom looppal meg DD-vel szórakozni mert gyakorlatilag 2-3% difi volt az én setupomhoz képest. Intel oldalon abszolút megérte a nagy trefi és a skálázódás miatt. De itt a trefi is alacsonyabb meg a 3d cache annyit kompenzál a memórián, hogy hozható egy jó binnel minden féle "extrém" megoldás nélkül a kívánt teljesítmény.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nekem volt egy kitesztelt 6200-am, az nála lehet jobban is menne, csak meg kellene keresnem.. lehet h már csak otthon van meg.
IGaz az C28 volt, de lehet kiindulásnak jó lehet:
-
tibcsi0407
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Mármint a Te időzítéseid. Vagy kifeszitem teljesen inkább.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Tied például? Nézek egy olyat is majd.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester
üzenetére
Megnezem majd 512 nelkul en is.. nekem azzal -18 a hatar nelkule sztem 25 korul lesz.amugy en is ugy gondolom h nelkule is ha aida megy, cbk lefutnak akkor onnantol mar jo lehet, max majd valahol elszall akkor veszel el belole..
-
CJ4567
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Az RPCS3 az minden játék indításakor maxra fogja pörgetni a CPU-t, mert indításkor csinálja meg a PPU-kat, és ahogy játszol, úgy lesz minden indításkor egy egyre hosszabb folyamat.
Hogy egy 16/32-es proci-t képes-e maxra pörgetni, azt nem tudom, de egy 8/16-osat pillanat alatt
Viszont nem tudom, hogy a PPU-k készítésénél is használja-e az AVX512-t, vagy csak maga az emulátor játék alatt, de maga játék közben viszont még egy 8/16 sincs teljesen kihasználva. -
tibcsi0407
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Trükkös. Nem tudom máshol hogy tesztelnek. De nem kizárt, hogy napira az AVX2 is elég egyébként.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester
üzenetére
Mondjuk ugye ha nem encode-olsz meg ilyesmi akkor lehet sosem jön ki, hogy valóban nem stabil 512-ben.. De amúgy igen.. Legyünk maximalisták.
És, ez mindent megmagyaráz, hogy miért jött ki aida-val h instabil a CO.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nekem alapértelmezetten be van kapcsolva.. így már értem miért 18 a ma.. Meg ezért volt a 9800-al is ~20 allcore az alap.. magonként jobban ment persze, de ez már sokmindent megmagyaráz.. Erre nem gondoltam.

-
tibcsi0407
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Igen, ezt írtam le korábban is. CB-ben is így hoz 47600 körül, de betol 280W-ot, míg 230W-ból meg lehet hozni 46500 körüli pontot.
A hűtés tovább nem engedi, ha DD lenne, akkor most az AIDA magasabb órajelen 300W körül kajálna.
Az AMD rengeteg védelmet pakolt ezekbe a procikba, ami azért jó dolog. De napi használatban ezek a dolgok nem jönnek ki.
Viszont a CO legalább csutkán van tesztelve. -
tibcsi0407
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
-
tibcsi0407
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Az ASUS menüben állítom a PBO-t. Ott bekapcsolom a medium load boostit-et, valamint kikapcsolom a védelmeket.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszi. Megnézem majd, csak csinálok egy maxos G1 profilt is, hogy később készíthessek pár összehasonlító tesztet.
A G1 profil sokkal "olcsóbb". Nem kell az a böhöm nagy VDD, nem kell annyi VDDP és VDDIO sem, az 1.25V SOC még bőven emészthető. Azt nem is próbáltam alacsonyabbra vinni eddig.
Ha a különbségek mérési határon belül vannak játékokban, akkor nem biztos, hogy megéri a G2-est futtatni. Nem feltétlenül az Aida, vagy a KARHU speed a mérvadó a valóságban.
Meglátjuk.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nekem 25 allcore a határ úgy néz ki, hiába csinálom CCD-nként, nem megy tobbet.. evvan.

és x3 scalar mellett, 2-es mellett kicsit karcsúbb, úgy 20 körül.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester
üzenetére
Gyí
na az egy jo kocka biza
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester
üzenetére
Csak h megy-e... nekem -20-ig megy, alatta hiba, ez meg -25:
max csak tüske lehet.. illetve 100 fok nem is lehetne elvileg.. ill ott az átlag..

-
Pocoyo.hun
junior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
" ráadásul eddig 2x32.giga DualRank RAM-al tesztelt, amivel nem ment neki, most meg 2x24 SingleRank tehát TÖK más rendszer,"
Mert ez egy másik gép te .... legalább vennéd észre hogy az én procim 9950X3D a haveromé meg 9800X3D.
Csak a lap típusa ugyan az.Ráadásul még olvastad is a hsz-t, amiben leírtam, mert arra kezdtél gagyibájtozni. Uram Isten. [link]
-
válasz
DroiDMester
üzenetére
Én nem kattintgatnék semmit a 9950X3D esetén, a 7950X3D gyermekbetegségeit úgy látom kinőtte az AMD, és 9950X3D esetén ha van is különbség, akkor minimális, 5%-n belüli hátrány van a 9800X3D-hez képest.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Na ezt nem tudtam.
Gondolom 8 mag letiltása miatt, magasabb boost érhető el illetve kevesebb fogyasztással. -
válasz
DroiDMester
üzenetére
Így van, és ha jön majd némi teszttel a kolléga akkor mehet tovább a párbeszéd nyugodtan

-
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ééééés nagyjából itt is álljon meg a szurkálódás a két úr közt.
Köszönöm előre is mindkettőtöknek
-
Pocoyo.hun
junior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Gagyibájt
-
Pakmara
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Valóban nem voltam. Megnéztem redditen mi megy. Durva h ennyi ideje és még a napokban is bukkannak fel. Pedig nagyon szimpi az ITX lapjuk (árban is persze,meg tudása is elég lenne).
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester
üzenetére
És valóban, köszi! Scalar 2, és +50mhz. Úgy néz ki.. Ez kb, koppan a 230w limiten.. Kitesztelem, hogy ez így oké-e, de lehet ledobom majd 25-re.
Hagyom a ctdp-t 170w-n.. ez így jó lesz.

250w a limit, ahogy néztem, ha enabled-re rakom a pbo-t.. de nem hajtom így sztem, mert felesleges, hagyom neki a 230w limitet. Ha ez stabil akkor ez így kb 45.100-45.200 pont lesz. Ez is majdnem a "megfogott" 9800x3d duplája.. mert az ~23k, hikomat üzemben.. vagy van akinél 162w-n tud annyit..
A scalar-t nem gondoltam, h lassít, köszi

Ezzel a lappal kb. 46k a lélektani határ amit el lehet érni, ami ahhoz képest nem rossz, csak az már a "nyélgáz".
VDDP-nek még adok kicsit, és ennyi.
tibcsi0407: Igen, de itt nem a hő volt most a baj.. nagyon kemény h 250W-nél volt ~90 fok cruncher alatt, a D15-tel.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester
üzenetére
A per co setup-omaz is majd megprobalom atultetni csak azt kicsit tokolos lesz kitesztelni
koszi!
-
Zsohi
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Az a 480 ohm eleg beteg ertek. Azt te allitottad be? Meg a tobbi is, mintha egy random generator dobta volna ki.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester
üzenetére
ITX-ben van..
Alapból nem fogom treplire elengedni mert nem fog tudni elmenni addig, valszeg, 1x8 pinnel..Cirka ~30k+ lesz a 9800x3d-re, annyit ért.
De majd még megnézem... nem foglalkoztam vele túl sokat még.. Ez egy próba volt, kezdésnek. Ingame már így is eltolja az órajelet 5500 körülig.

-
Sefi84
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
60.3 ns-nél jobbat nem tettél be ide a topikba, kétlem, hogy ne tetted volna, ha annyival jobbat csinálsz

-
válasz
DroiDMester
üzenetére
Az világrekord lenne , 56ns alatt még nem láttam 9800x3d-t. 6600 cl26 on sem
-
Bossp
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Megéri egy ilyen ReviOS-t feldobni manapság? XBOX alkalmazás megy rajta?

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester
üzenetére
Revivel, kiherélt updatetel, úgy persze. sima win11 alatt is 2-3ns-t hoz, ha csak az update process-t kilövöd.. Aztán még van sokminden más.
De ez van, nálam melós a gép, muszáj u2d-nek lenni. Így marad a ~60. Thx

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester
üzenetére
Hát jó.. de 1 ccd-vel sem tudsz 52-53ns-t alapesetben. Vagy igen? De amúgy igen, ez így hát.. oké, akkor lehet elhesegetem ezt az ötletet, jelenleg..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester
üzenetére
Csak ennyit ad pluszban? Ergo ~65 ns az alja kb, letenbb sehogy sem tudsz menni?
AM4-nél volt 5900x-em, csak azért mozgat, semmi másért..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester
üzenetére
Hát, sosemvolt, mértem már párat.
És mindig high prio-val mérek.. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester
üzenetére
Hát evvan, de mivel dolgozom is, muszuáj up to date-nek lenni, így evvan..

Tudom, van olyan aki szerint a win10 az isten még mindig.. de ez van.

-
Pakmara
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Asrock továbbra is bénázik AM5 terén?
-
arnoldito
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Egy jól beállított 9800X3D-val készült tesztet kért a kolléga. Nem árulta el, hogy az ő VGA milyen márka, milyen beállítás stb. Én az Asus Tuf-t és ezt is ezen beállítással használom amit le is írtam neki korábban mikor betettem a tesztet, annyi változott, hogy időközben ugyan arra patcheltem a játékot ami hozott a korábbi tesztemhez képest 5fps pluszt proci és vga oldalon. Rakhatok ide default XFX-s tesztet is, de hozzá képest lesz 15fps mínusz. Annyit azért kétlem, hogy tud pluszban csak az intel proci a 9800X3D-hez ebben a játékban.? Azt viszont ki merem jelenteni, hogy ha ő is így használja a VGA-t mint ahogy én kb ugyan azt tudja a vga. Nagy játék nincs 9070XT vonalon egy jó párat teszteltem az elmúl fél évben és ki merem jelenteni, hogy ezket a beállításokat ráhúzod bármelyik RX 9070Xt-re ugyan azt a pontot/fpst dobja. Ha kell rakok be default tesztet, de ha neki emelt órajeles van már nem is jó az én XFX-em képest, mivel ez a QuickSilver az AMD ajánlott alap órajelein fut.

-
válasz
DroiDMester
üzenetére
90k-ért jutok hozzá. Az szerintem ajándék ár.
#10582DroiDMester Természetesen.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ezzel már jó nekem is.

-
válasz
DroiDMester
üzenetére
Konkrétan ez a carbon van most ajándék áron, ezért játszik most ez a típus. A Tomahawk design számomra felejtő, a másik szintén mert fehér.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Az AMD menüjében állítod, vagy az Asus-ban?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nekem ott 3 fpssel volt tobb.. a minimumban rejlik a kulonbseg
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester
üzenetére
Őőő.. nitro, default, nem állítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Csak a lap típusa ugyan az.

deathcrow42