- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD AM5 Platform - Zen 5 processzorcsalád - Ryzen 9xx0(X/X3D) széria
A Zen 4 (Ryzen 7xx0) topic [erre található]!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
2x16GB Ramot leszeretnék cserélni. 2x24-re. Szerintetek 9700X mellé 6600 mhz müködnének?
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok, ennek alapján állitombe a 9700X de általában nem játékban hanem a Windowsban dobja el magát...
Szerintetek a Curve Optimizer-t csökkentsem negative 35-ről, pontosabban mit tartalmaz ez a dolog all core opcionál?
Jobban tartsa a magasabb órajeleket az össszesmagnál? Én úgy értelmezem.
Sajnos nem megy az angol tudnáték benne picit segiteni. -
ÁdiBá
veterán
9700x érdemes lehet megpiszkálni szerintetek? Gondoltam a ramokat felpakolom 6400mhzig 6000 ről. Illetve olvastam hogy plusz 200mhz lehet húzni rajta?
Jelenleg nekem 5,550 mhz megy általában. -
ÁdiBá
veterán
válasz
koti199204 #4322 üzenetére
Nálam GAME módót kikellett kapcsolni és jó lett a 9700X nél, megjelent a 16 szál.
Viszont látom nálad ez is kivan kapcsolva. -
ÁdiBá
veterán
Igazából, ha kap egy PCIe5 kártyát a gép a közeljövőben, akkor se fogja tiltani a 3db M2 PCIe4 castornákat az alaplap?! (ASROCK B850M PRO RS WIFI MicroATX)
Intelnél volt egy időszak mikor nagyon számitott a sávoknál milyen processzort vásárolsz.
Nem tudom az AMD-nél mennyire igaz ez... -
ÁdiBá
veterán
9700X B850 lap esetében 3db M2 kilehet teljesértékben használni úgy hogy a VGA-k megmaradjon a 16x sáv?
1x16X VGA (Pcie3)
2db SATA HDD (Pcie4)
3db PCIe NVMe SSD -
ÁdiBá
veterán
Szeretném a segítségeteket kérni melyik feszültségnek kell adnom hogy a gépem hajlandó legyen 4 modul estén 6000 mhz en elindulni. Jelenleg csak 3600mhz mennek.
-
ÁdiBá
veterán
Szerintetek van értelme a HT bekapcsolva hagyni ha a lap eleve letiltja Game módban?
Másfelöl egy olyan jelenségre lettem figyelmes hogy nem tudom aggodjak -e… hwinfo valami alaplapi auxin hőmérsékletet 105-100 foknak érzékeli.
Vagy elmér, vagy nem releváns az érték HWinfoban?
Asrock B850 Pro Rs Wifi MicroAtx -
ÁdiBá
veterán
Megtaláltam a hiba okát...
Az alaplapban van egy olyan beállitás hogy GAMING MOD, kikapcsolja a HT teljesen.
Ahogy kikapcsoltam aktiv maradt, működik mind a 16 szál. -
ÁdiBá
veterán
válasz
deathcrow42 #4243 üzenetére
-
ÁdiBá
veterán
válasz
MaddeNNNN #4227 üzenetére
Nem, nem úgy gondoltam. Ha a windowsban hirtelen munkát csinálok dolgozok rajta, vagy mozgatok dolgokat, akár tesztelek akkor.
Nem simán úgy hogy csak áll a windows. Akkor ilyen 47,2 fokos a TdIE amúgy 38 fokos, most is.
Az volt az első hogy megnéztem a CPU hűtőt hogy melegszik-e, de igen. Melegszik rendesen érzem a bordákon hogy átveszi a hőt. -
ÁdiBá
veterán
Sziasztok,
86 fokig felment a 9700X windows illetve játék alatt.
Jelenleg egy Zalman CNPS4X BLACK van rajta.
Lecserélem jövőhéten Cooler Master MASTERLIQUID 240 ATMOS.
Normális dolog a 86 fok, bár az utolsó intelemnél 14900HX/13900KS sűrűn láttam 103-95 fokot. -
ÁdiBá
veterán
Sziasztok, 6000 Mhz DDR5 memóriáim vannak egy 9700X mellett 1,35V.
Van értelme őket fentebb állitani vagy igazából lényegtelen?6400 mhz még gond nélkül müködnek...
Illetve 9700X érdemes alul feszelni? -
ÁdiBá
veterán
Sziasztok, egy 9700X hűtéséhez elegendő egy ZALMAN - CNPS4X ?
Semmi extrát nem akarok csak hogy stabil legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Intel Xeon W3505 2.53GHz LGA1366 Server
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- 27% Számlával! Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel