- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
-
LOGOUT
AMD AM5 Platform - Zen 5 processzorcsalád - Ryzen 9xx0(X/X3D) széria
A Zen 4 (Ryzen 7xx0) topic [erre található]!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szimplán érdekel az egész. Azért írom hogy Intelen így meg úgy mert azt ismerem és szeretném ezt is megismerni. Szerintem teljesen normális dolog hasonlítgatni hogy ott így volt itt meg úgy van. Legutoljára X6 1090T-m volt AMD-ből ha nem számítjuk a videókártyákat. Na ott pl azt szerettem hogy olcsóak voltak a ddr3 kínai ramok. [link]
Banyek ez se ma volt...
Mindenképpen írok ha valami van mert szeretek belenyúlni mindenbe amibe csak lehet. Írtam hogy most még nincs gyakorlati haszna de nem szeretném azt hogy az alaplap gyártóra legyek bízva, ha kell akkor szeretnék belenyúlni amennyiben szükséges. Most még nem kell de érdekel minden infó. Tálaltam amúgy mikrokódokat amdhez is. 00B70F00 az ryzen 5 (már ha ez az lehet?)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest