- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD AM5 Platform - Zen 5 processzorcsalád - Ryzen 9xx0(X/X3D) széria
A Zen 4 (Ryzen 7xx0) topic [erre található]!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
válasz
MasterDeeJay #6298 üzenetére
Mire érdemes rakni amit biztosan tud?
Auto...
Nincs ilyen, hogy "biztosan tud", nálam 1V-ra van állítva, de ettől még nem biztos, hogy másnál az nem okozna problémát...
Illetve még a VDDG feszekből van kettő ami auto-n van, ezeket mire rakjam?
Ez a CCD és IOD közötti interfész feszültsége.
Az FCLK-hoz van köze, elvben magasabb FCLK-t lehet elérni alacsonyabb VDDG-vel.
Láttam olyan screenshotot, hogy 0.85V-ig levitték, de általában inkább 0.95 - 0.985V között szoktam látni. Van, aki szinkronban viszi őket, van, ahol az IOD felé kicsivel (~2-4 század Volt) többet ad. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
MasterDeeJay #6298 üzenetére
Nekem is 1,049 volt eddig, az uj biossal pedig ennyi;
h
-
Nálam a lap valamiért automatán a VDDP-t 1.15v-ra rakta (1.1484 zentimingsbe). Szokásos Asrockos szétfeszelek mindent beállítás, egyenként nézem át a feszeket ez miatt. Most kézzel állítottam 1v-ra. Így zentimings már írja 0.9975-re.
Látom itt jóval alacsonyabbakon is használjátok. Mire érdemes rakni amit biztosan tud?Illetve még a VDDG feszekből van kettő ami auto-n van, ezeket mire rakjam? Ezt nem tudom mennyin van mert nem is látom sehol progikba. Zenbe NA van gondolom a letiltott IGP miatt de jobb lenne beállítanom valamit mert gondolom ha valamiért mégis kell IGP akkor ne szétfeszelve működjön. Semmilyen szinten nem bízok az Auto beállításokban.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester #6296 üzenetére
Majd egyszer warzone-ozok egyet, ha abba sem fagy bele akkor jo lesz. De ezert mondtam ha aida es cruncher oke volt akkor alt mindenhol jo volt.
-
ha kifagy az nem a virágbolt hibája, hanem szar a CPU/RAM/VGA OC/UV beállításod!
erről beszéltem, nálam is beton stabil volt 2.hónapig semmi probléma nem volt a beállításommal, ahogy elindítottam a TLOU-t még a főmenüig se jutott mert Shader alatt kockára fagyott, majd visszább vettem a -20 CO ból -10.re akkor már lefutott a Shader telepítés de játékban 5.percet se bírt!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester #6291 üzenetére
Majd ha megveszem, megnezem.
Cod shader optomalizalas lemegy fagyas nelkul, jatszani nem volt idom.
-
válasz
K jó teszt amúgy a TLOU Part2 . Nekem a GPU undervoltnál is belefagy már a menüben, más játékokkal meg órákig játszottam hiba nélkül azonos UV mellett
-
omfgk
veterán
válasz
Nálam a last of us se volt jobb mint a y-cruncher.
Már van benne 6-7 órám.
Ugyanaz igaz a last of us-ra az én szempontomból mint az aida-ra. Nem ott a leggyengébbek a magok, amiket ezek jobban terhelnének.Tehát nem univerzális a dolog. Bizonyos instabilitást kidobnak, máshol meg semmi.
7800X3D-vel nekem a CO-t a Hogwarts dobta el a kis városkában.
Az egyébként proci gyilkos rész is, tehát masszívan limites. De akkor még shaper nem volt szóval nem próbálgattam ,hogy alul vagy felül pozitív CO-t rányomva stabil lesz-e vagy sem. -
válasz
hackeeeee #6290 üzenetére
De milenne ha kipróbálnád élesben is játékkal, TLOU Part2. ha megy 1.órát hiba nélkül nincs szükség Y, A64, és társai tesztekre!
Mert hiába kínozod itt 4-6-8.órákat, a játék meg 2.perc alatt kockára fagy vagy kilép!
én is piszkáltam kicsit, Curve Shaper-al meg eCLK-val 5600.as órajelet megcélozva
-
FingR86
őstag
válasz
deathcrow42 #6266 üzenetére
na ez az, hogy nálam soha nem is fagytak a játékok de mióta kijött a BO6 folyamatosan azt tapasztaltam, hogy még meg sem látom az ellenfelet, máris le vagyok lőve. Hozzáteszem, nem vagyok profi, de nem is vagyok szar, olyan jó középszerű
már az 5800X3D-nél is ez volt a bajom, rengeteget jártam, olvastam utána és mindenki panaszkodott rá, desync meg hasaonló szerver oldali problémákkat írtak
nálam ez már hónapok óta fennálló probléma és a legidegesítőbb az volt, hogy killcam vissza nézve mindig csak azt láttam, hogy ott téblábolok az ellenfél előtt és simán van idejük leszedni úgy hogy kb semmit nem csinálok/reagálok.
eddig azért nem is gyanakodtam a CO-ra mert minden játék tökéletesen fut
de kapcsoltam én már ki totálisan is a CO-t még az 5800X3D idejébende itt a csavar, hogy amikor kikapcsoltam a CO-t, akkor nem csinált újra shader compilation-t.
most viszont hogy jött úgy vga driver így magától elkezdte a shadereket, de pont vissza is volt véve a CO -15-re.
magában a -15 sem oldotta meg a problémám, ugyanúgy leszedtek, killcam-ba meg tököltem.
de most pár napja, hogy a csökkentett CO értékkel csinálta újra a shadereket, megszűnt a problémám. Vagyis kopp-kopp nagyon remélem.
ezért kérdeztem, hogy más tapasztalt e hasonlót BO6-nál aki esetleg CO-zott is.
a legszebb, hogy MW3-nál meg nem csinálta ezt, pedig folyxamatosan tolom mindkettőt párhuzamba és ezért is volt fura, hogy mw3-ban szinte mindig első vagyok, BO6-ban meg rengetegszer akár utolsó is...
-
-
pilu85
őstag
válasz
deathcrow42 #6256 üzenetére
Fontos tényező lehet, hogy 6700xt karim van, azon még tud tolni a ram pl. egy Last of us esetén?
-
steewcv65
őstag
válasz
deathcrow42 #6256 üzenetére
Fclk hoz lenyegben jelentos javulast jatekokban?Mondjuk minum fpsben?
-
-
pilu85
őstag
Nekem egy 6400J3239G16GX2-TZ5RK CL32-39-39-102 1.40V gskil memóriám van. Xmp profillal egyből ment is 6400/32-n. Súlyra bőven a corsair vengeance felett van, annak be is krepált az egyik modulja 1 hét után.
A kérdésem, hogy észrevehető sebesség változás lenne, ha piszkálnám az időzítést? Érdemes?
A másik hogy az Rgb az kikapcsolható a memórián?
Köszönöm előre is. -
skippper
senior tag
Sziasztok! 9800X3D boldog gazdája vagyok, van rajta egy Zalman CNPS20X, Thermal Grizzly Kryonauttal, nyitott házban. Normális jelenség az, hogy -30 all core curve mellett egy Cinebench run (1320 multicore point 2024.1.0) nem néz be 72-73 fok fölé, halk ventikkel, de egy OCCT 1 perc alatt 90 fok, majd rövidesen 95 foknál throttlingol? Léghűtéssel mi a korrekt ezen a procin?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Tesztelgetem az uj asus bios-t (1028). Elso tapasztalat h lassabb a post egy kicsivel.
gondoltam downgradeelek, mert vannak olyan beallitasok amit nem tudok elkepzelni h hibazna, de mivel lattam ezt gondoltam kiprobalom.
-
steewcv65
őstag
válasz
DroiDMester #6250 üzenetére
Igen, engem csak a 12v ág érdekelt, stabilitásában
-
-
steewcv65
őstag
válasz
DroiDMester #6248 üzenetére
Köszönöm szépen
-
-
steewcv65
őstag
válasz
DroiDMester #6246 üzenetére
nekem van szükségem rá viszonytás 12v ág stabilitásra.
jöhet privátban is, ha meg nem akkor nem -
-
steewcv65
őstag
válasz
DroiDMester #6244 üzenetére
off:
csinálnál nekem egy perc furmark tesztet? 12v tapegység érdekelne a hwinfoban -
Próbáld ki és meglátod!
de a számok nem hazudnak, TM5 Extreme SOKKAL NAGYOBBAT TERHEL, mint a karhu.
Tessék itt van 2.óra karhu, ha megnézed a teszt alatti átviteli sebességeket láthatod hogy jóval magasabb volt TM5 Extreme tesztem alatt(pl: az írás 3X akkora) mint a karhu alatt, a ram hőfok is 5.fokkal magasabb TM5 alatt, és a ram fogyasztása is több, maximumba és átlagban is, tehát sokkal jobban igénybe veszi a TM5Extreme a ramot mint a karhu.
Maradjunk annyiba hogy másképp terhel a karhu, nem jobban!
De ezek a ram tesztek SEMMIT nem érnek, mert még a Tomahawk lapba ezek mind végig futottak + aidia64, Y és társai, sehol nem volt semmi hiba.
Feltettem a TLOU Part2. játékot és már indításnál Shader telepítés közepén kockára fagyott a gép, na ilyenkor mi a pikula van?
ja semmi....... csak ~160W al eszi a CPU-t
a legjobb teszt program most az, ha ott 1.óra alatt nincs hiba, akkor tuti a OC beállításod!
RAM teszteket meg felesleges 6-8-10.órákat futtatni, ha 2.óra lemegy akkor 10.is lefog!
-
RI/OS
addikt
válasz
DroiDMester #6242 üzenetére
Ha szerinted egy 2.5 órás extreme stabilabb mint egy 10+ órás karhu azon viszont nem tudok segiteni. Majd alkalomadtán elinditom neked éjjelre.
Ugyanis pl a tm5 alatt a 28-8-36-36-48 is simán ment 4 óráig, a karhu meg félóra után fejreállt tőle ezért lett ez.
És szerintem ha ebben a lapban nem lenne lockos a pmic még simán menne lejjebb is, de a hulladék asrockban persze nem megy.
A tm5 szerintem egy tök jó "beugró" teszt, de semmi több.
linpack eredmények stabilak 20 körön keresztül? y cruncher?Nekem év elején mikor beállitottam, a tm5 sikeres lefutása kezdésnek jó volt, de messze nem mutatta meg a rendszer stabilitását.
-
-
RI/OS
addikt
válasz
DroiDMester #6236 üzenetére
Ezt honnan veszed?
64GB DR A-die 6200 28-16-36-36-48 simán stabil, vannak korábbról a topikban a 10 órás tesztek veleigy konkrétan
-
~2,5.óra TM5 Extreme most végzett épp
Sanyi19 : Nekem is emelni kellett 2x24.el még ettől is lejjebb voltak!
De a következő feladat az lesz, hogy faragjak még minden honnan ahol lehet..... -
Sanyi19
őstag
válasz
DroiDMester #6236 üzenetére
Jó alacsonyan van a VSOC meg a CPU VDDIO, nekem azokat is emelni kellett a DR-hoz.
abridabri: Köszi!
-
válasz
abridabri #6231 üzenetére
azt felejtsd el Dual Rank RAM-al!
28-37-37-37 alatt bármekkora feszt adsz bárminek, nem megy a TM5, a többi tesztprogi hiba nélkül megy de TM5 NEM!
És az ilyen 1,55V vagy több RAM feszt is felejtsd el, baromira melegedik a Dual Rank, de ne is csodálkozz, hiszen 2x annyi chip van rajta.
énis most 2X48.as KITT el szórakozok, ami ment 2x24.el itt el lehet felejteni!
amúgy a dual rank végett pont annyival gyorsabb hogy hozza azt 28-37-37-37.en ami ott 28-36-36-36.on ment!
RAM hűtés meg leg egyszerűbben, VGA hátára egy 12-14.centis venti!
-
Sanyi19
őstag
válasz
abridabri #6233 üzenetére
Nincs. Milyet érdemes venni? Vagy csak moddingoljak oda egy ventit ami telibe fújja?
Egyébként nekem nincs vele nagy tuning célom, csak egy optimális feszültségen és hőmérsékleten futó főként játékra használt beállítást keresek. Már a jelenlegi sebességgel is elégedett vagyok igazából, csak az előző 32-es kit azonos chippel jobb értékeken ment, de amúgy nem volt gyorsabb a teszteket nézve... gondolom ez, hogy dual rank kicsit tesz hozzá. -
Sanyi19
őstag
válasz
abridabri #6229 üzenetére
Akkor elvileg A-Die kellene legyen, viszont tRCD 36 nem stabil valamint az alacsony tRFC sem füllik neki, pl. 6200 Mhz-en már 576-ot kér, úgyhogy inkább M-Die tulajdonságai vannak.
Viszont most csináltam két tesztet alap tRTP-vel.
Az egyik CL30-38-38-48-84, így is ment. Játék is futott 1 órát.
Eredménye:Valamint a pár hete használt 30-38-38-61-99 :
Látszik, hogy nem gyorsabb, sőt inkább lassabb.
Tehát valószínű hiába állítom át a BIOS kikorrigálja? Vagy a tRTP miatt nem tud igazából gyorsulni. Akkor csökkentem egyesével, kipróbálgatom ezt is. -
-
Sanyi19
őstag
Folytatom a GDM nélküli állítgatást.
Lenne egy tRTP-vel kapcsolatos kérdésem.Ugye van ez a szabály, hogy tRAS ≥ tRTP + tRCD? Mi van ha ennek nem felel meg a beállítás?
Nálam az van, hogyha a tRTP-hez hozzányúlok (alapból 23, leviszem 16-ra vagy 12-re), akkor TM5 fél óra után hibát dob.
Ha nem állítom, szabályosan akkor max 30-38-38-61-99 kell lennie. Így stabil a gép, viszont úgy is stabil tesztek és játék szerint, ha 30-38-38-50-88-on vagyok 23-as tRTP-vel, pedig így elvileg 12-nek kellene lennie.
Látom, hogy többen is dobtatok be olyan képet, ahol 23-on van. Pl. Cifu amit linkeltél korábban nekem azon is, valamint pRoject22 és steewcv65 beállításainál sem volt a tRTP állítva. Nektek is instabil volt úgy?
Ha GDM be van kapcsolva, akkor simán megy az tRTP állítása.
Dual Rank 64-es kit. Próbáltam már kis extra feszültséget adni, valamint lazítani a tREFI-t és tRFC-t, de nem segít. Természetesen néztem 2000-es FCLK-val is.
Most nem sok mindenhez van nyúlva, így van beállítva :
Ja, ahhoz hogy az 50-es tRAS ne restartolja a gépet játéknál a CPU VDDIO-t kellett emelnem 1.4V-ra. Ezzel rammal nem éri be 1.36V-on mint az előző SR-el.
Előre is köszi az infót mindenkinek.
-
eszakas
őstag
Itt stabil de úgy érzem még farigcsálni kell rajta
. Egy két nap teszt és utána.
-
omfgk
veterán
válasz
DroiDMester #6219 üzenetére
Igen, nem kéne ,hogy legyen különbség. Nem is tartalmaz maga a profil mást. A kérdés ,hogy az alaplap csinál-e valamit.
Van egy olyan MSI MAG bug ahol az expo-t állítva lock-olódnak a fesz-ek.
Elvileg ez még érint pár user-t, én még nem találkoztam vele. -
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem nincs LLC-m a SOC-hoz.. de én annyit vettem észre, hogy fogyaszatáshoz mérten, ahogy változik a CO "igénye" is, úgy változik a SoC is.. volt, hogy találtam olyan setup-ot, hogy ment 1.215V soc fesszel a -23-as CO, most ehhez 1.26V kell.. csak most 120W-n megy a proci, korábban 142W-n is ment, sőt 162-n is..
-
omfgk
veterán
Most pár kör teljes Y-Cruncher lement illetve itt páran írogatják az Aida féle stress tesztet, most abból is lement 2 óra.
CPU, FPU, cache és memory.
És most stabil az 1,25V-on, ami 1,3V-on is dobott hibát ugyanabban a Y-Cruncher FFTV4-ben. Most azt kutatom ,hogy mi a túró történt. Mert mintha kicserélték volna a procit amikor nem figyeltem.
#6219 DroiDMester : +200-nál -CO csak így stabil. Máskülönben terhelésváltásoknál (még egy CB23-nál is a körök között) megfekszik. 5250-ig jó a proci, bírja a nagyobb CO értékeket szépen, de amint rápróbálnék az 5450-re, más lesz a helyzet.
-
-
omfgk
veterán
Az létezik ,hogy Expo profilból indulva (ahelyett ,hogy Jedec-ről állítok mindent át) valamiért totál máshogy működik az SOC LLC auto módban? Csak erre tudok most gondolni.
Ismét rápróbáltam a 6400-ra és most stabil (egyelőre) 1,25V-on az ami korábban 1,3V-on hibákat dobott.
7800X3D mellett is ugyanez a ram volt.
Lexar 7200 CL34 és ez az expo illetve xmp profil is.És 7800X3D-val volt olyan mentett OC-m ami EXPO-val lett kezdve, tehát EXPO, save, vissza bios-ba és a 7200 helyett 6400, CL34 helyett manuálisan minden időzítés átírva, feszeket felülírva, SOC fesz felülírva, stb...
De volt aminél nem töltöttem EXPO-t be, hanem eleve mindent kézzel (nem volt különbség, mert minden érték ment a francba az expo profilból).
És nem tapasztaltam semmilyen különbséget tuningban.Pont ezért már Zen 5-el sose kapcsoltam EXPO-t.
Most viszont innen kezdve mintha totál más lenne a SOC kapcsán a szilícium minőségem.A fent említett SOC LLC-t mindig auto-n hagytam, mert máshogy működik mint a cpu esetében. Amit viszont mindig állítgattam.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester #6214 üzenetére
Elvileg azokhoz ajanlott setup, de ezt csak redditen emlitik. Gyarto oldalan errol nincs szo.
-
-
válasz
deathcrow42 #6209 üzenetére
MSI TomaHawk X870E lapom volt(ill még meg is van) de vettem eCLK végett egy STRIX X870E-E.t, a toma lapban nem volt semmi gond, de ahogy beüzemeltem a strix-et és próbaképp néztem egy a64 tesztet egyből feltűnt hogy bő 10% al de inkább 15.el kevesebb pontot kapok azonos beállítások mellett. 54.e pont, míg MSI nél 62.e környéke volt, meg a latency is 61-62 helyett 67-68.lett
3.napig szenvedtem vele, de bármit állítottam bárhová nem lett jobb, és baromira idegesített hogy ~100.e el drágább lap, és nem megy úgy benne a CPU mint egy ~130.e res MSI.be.
Ekkor kezdtem keresgélni hogy mi lehet a gond, de neten SEMMI infót nem találtam erről, próbaképp feltettem egy december elejei BIOS-t és egyből megjavult a dolog.
Amúgy január közepei BIOS volt gyárilag a lapon, de én egyből első indításnál már tettem is fel a leg frissebbet rá.
ekkor írtam ide be hogy akinek ASUS lapja van meg 9800X3D-je nézze már meg, és láttam hogy másnál is ugyan ilyen bugos akik frissebb BIOS-al használják, 1kivétel volt hackeeeee fórumtárs B850.ese nála jó volt friss BIOS-al is, de ezt írtam is hogy B850.nél nincs hiba legalábbis annál az 1.nél
-
válasz
DroiDMester #6206 üzenetére
Beállítottam de nem estem hanyatt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
deathcrow42 #6209 üzenetére
Más is tapaszt ilyet, de régebbi biossal helyreállt.
-
válasz
Nálad a lassulás most simán, valamelyik bios update után jött elő?
-
omfgk
veterán
válasz
Ez nem a dual CCD-s X3D prociknál volt lényeges?
Hogy mikor és mikor ne legyen az első CCD-n egy munkafolyamat.
Milyen prioritás szerint. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Az szep.. asszem nekem is van ilyenem, lehet megnezem attol fuggetlenul h elvileg jo.
itt elore beallitott ertekek vannak?
-
na megvan az új(abb) BIOS.oknál a megoldás!
Van egy Core Flex nevű menüpont(nem biztos hogy minden ASUS lapnál van ilyen), és azon belül be kell tölteni direkt az X3D-khez készült beépített algoritmust.
ezután megy mint a kis Angyal.......
-
Curtain
senior tag
válasz
DroiDMester #6201 üzenetére
Ez a lassulás csak a zen 5-öt érinti? Csak mert asus b650/7800x3d kombónál nem vettem észre különbséget más lapokhoz képest ami a szintetikus teszteket illeti.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Érdekes, hogy a régi sorrendes dolog még mindig működik, mármint az hogy milyen sorrendben állítok valamit, vagy egyszerre. Sry, hogy kicsit katyvaszos, csak így sikerült megfogalmazni.
Tegnap próbálgattam, hogy 120W-n, azonos CO-val (-23), esetlegesen alacsonyabb SOC fesszel is megy-e.. nem ment, 20-as CO-val ment.. Itt egyszerre állítottam a limitet, és a SOC feszt.
Mondtam, hogy jó. Akkor előről.. Vissza, PBO enabled, soc fesz vissza 1.215V-re, utána próbálgattam a Legacy módot azonos soc fesszel vagyis 1.215V-re, hibázott, Visszaraktam legacy-ról autóra, úgy is hibázott.. Mondtam, hogy jó.. 1.26-os SOC fesz, (save and exit) majd utána legacy mód, jó 2 óra aida oké.
Majd visszaraktam autóra legacy-ról mert semmivel sem jobbak az értékek, save and exit, jó. Ezek után letettem 1.2V-re a soc feszt, kiléptem, majd reboot után vissza bios-ba vissza 120W-re, jó.
Ergo,Ha car, akkor cirka 15-20 perc, de max 1 órán belül eldobja az aida 4 pipás tesztet.
Namost, 120/120/180 limit, -23 CO, 1.2V soc fesz, és:
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester #6201 üzenetére
És akkor nálad a 0.2b agesa jó, vagy jó 03a-val is, csak régebbi bios kell?
Kíváncsi leszek a 03C-re, ha letölthető lesz..
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Honda topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Intel Xeon W3505 2.53GHz LGA1366 Server
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- 27% Számlával! Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!