Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
-
Tengo
aktív tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Csak én nem látom sem az 1700-ast sem az 1070-est? Esküszöm próbálkoztam.
-
bivalyolo
őstag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Tehát akkor normális?
Gondoltam már arra is, hogy esetleg rosszul tettem fel a hűtőt, légbuborék került alá. De akkor nem pasztázom újra ha nem muszáj.
apa111: vizezve nem lesz, de van egy be quiet pure rockom, ami az fx-en volt, max ráteszem azt, csak kiváncsi voltam, mert sokan dícsérték a gyári hűtőt.
-
Tengo
aktív tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Ez így nekem is meredek. Ez max a Cinebenchben lehet.
-
varmi2
nagyúr
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Végre az amd beletalált, és viszik, mint a cukrot. Az ára is megfizethető, legalább is jobban, mint a konkurencia.
-
Omli85
őstag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Ryzenel még nem "próbáltam" de FX-el volt tapasztalatom mikor meghalt az első DDC-m simán kikapcsolt a gép a lap és a proci is üzemel gond nélkül azóta is.
-
nubyy
aktív tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Tegnap patch utan mar rendben van ugy nez ki. Varos kozepen is megvan a 60fps mostmar, kb egyenloen terheli a magokat nalam az i5-on. Forza forum alapjan R7-nel mind a 16 szalat hasznalja es combosabb procival rendelkezoknel akar dupla fps az eddigihez kepest.
-
Walter_White
senior tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Nem, nem
mikor a szervizes srác mondta hogy a Corsair kompaktokat is, sorra küldik vissza a gyártóhoz, garancia/ pumpaleállás miatt, így eldöntöttem, hogy a Hatalmas alaplapot eltakaró légre szerelhetőség, és esztétika miatt, Én már nem térnék vissza. Inkább épített vizet választottam - 100%-ig biztos áramlásmérővel 
-
Honzi
senior tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Most is jól megy.
Jelenleg átlagelhasználásra inkább AMD mint intel. -
nkmedve
őstag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
MSI B350 Tomahawk + R7 1700 (Márc. 15 óta van meg).
A gyári 1.0-s BIOS bugos volt, de amint feltettem egy újabbat (még az összeszerelés napján) minden gondom megoldódott (tuning stabilabb lett, RAM-ok mennek 2666 CL14-en XMP-vel).
Most az 1.3-as BIOS van fent, de már kijött az 1.4 is (ápr. 27). Különösebben nem motivál, hogy egyből feltegyem a legújabbat, mostmár inkább csak használom a gépet bütykölés helyett, rég óta nem volt semmi gondom vele. -
Omli85
őstag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Egyelőre nincs új lassan 1 hónapja
Hopp most látom tegnap jött új bios haza megyek tesztelem
-
Dilikutya
félisten
válasz
->Raizen<-
üzenetére
De ki nézi azt, hogy Tökömtuggyavér István hogy játszik? Inkább megveszem a játékot, minthogy akár csak reklám útján is ilyet támogassak.

-
Omli85
őstag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Lehet ám
[link] -
hundai
aktív tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Hol volt a tesztben 8320?

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Persze az áltudományos hozzaallasod mint amivel megjelenéskor trollkodás közben próbáltad elkerülni a bánt pár topikban...Ami nem jött össze...
Szaby59: én tapasztalok hibát amit szépen vizualizal a tool...Amúgy a latencymon-ra mondták es nem a dpc checkre.
Fiery: ha ugyanazt a HW-t használja, és egyik nem fagy...
-
Depression
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
és Raymond: wow, tényleg elkezdtetek objektíven tekinteni a Ryzenre.

Nem hiszem, hogy a Ryzen világot fog megváltani, csak örülök, hogy a versenyhelyzetnek hála mindenki nyerni fog.
-
HavocS
senior tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Egyelőre még alaplapra várunk, meg tesztekre. Amint lesz én veszek egy 1700-at, utána nagyon szívesen össze mérem bármivel
1800x még oké mivel az tényleg a 6900k közvetlen ellenfele, 1700 a 110-es áron okés, 1700x-et én se értem de ahogy látom egyre kevésbé ajánlja más is.
-
Omli85
őstag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Van már 104 990-ért is

-
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Viszont ott a tesztelő nem csak egy képet dobott be, hanem normálisan tesztelt is!
Ha megnézed az általam linkelt OC-s videót, láthatod, hogy a Ryzen is gyönyörű fps-eket tud produkálni; viszont a minimum fps-ek sokkal fontosabbak szerintem!A berakott képen is ott figyel, hogy verte ebben a játékban OC mellett, de OC nélkül is a 7700k-t. Viszont azt sem árt figyelmen kívül hagyni, hogy a Haswell-E-től meg kikapott. Úgy néz ki, hogy ebben a játékban nagyon számít a sok mag, sok szál! Vagy ezt vitatnád? Akkor tegyél be egy videót erről a pályáról!
Amúgy engem meglepett a végeredmény, eddig úgy tudtam, hogy a CryEngine 3 csak 12 szálat használ, és youtube-on is láttam több olyan videót 8/16-os procikkal, ahol valóban 0%-on volt 16-ból 4 szál -csak azok a videók nem a füves pályán készültek. Mondjuk így is furcsa valahol, hogy miért nem használja azt a 4 szálat máskor?!

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
->Raizen<-
üzenetére
És ha meg is mozdulsz vele, meg nem egy zárt területet nézel hanem van valami a hátterében? ....Nem az a lényeg mennyi a max, hanem ha leesik neked ezekkel a beállításokkal 5fps-re akkor a hajadra kenheted.
-
Szinyák
őstag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
kösz. szerintem karcolja a ref 1080.-at de elégedett vagyok vele 2560*1080 elég a 1070 mindenre még alapon is .
-
-Solt-
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Releváns, nyelvtanilag tökéletesen kivitelezett kérdés, bravó!
-
válasz
->Raizen<-
üzenetére
-
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Mit szeretnél mondani?
Hogy 4.2-n gyorsabb a procid mint a ryzen 3.1-en? Megnézted úgy is a videóban amikor felhúzza 4.1-re?
És milyen minimumokat produkálsz? Később mennyivel megy? Semmi hasznos infód nincs? -
Malibutomi
nagyúr
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Akkor meg ha nincs erdemi mondanivalod, legyszives ne trollkodj itt. Vagy ezt is addig nyomod amig innen is kiraknak?
-
HavocS
senior tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Az AUDI topicba is bejárkálsz egy autós fórumon csak hogy beírkálj hogy "na rohanok a boltba" amikor lejjebb megy az ára 35-ről 25 millára?

#1466: persze, értem amit mondasz ne érts félre, én is inkább szoktam javasolni, hogy gyűjtsön még hozzá mert nagyon harmatos lesz, csak arról beszéltem, ha tényleg "muszáj" 90-ért újat venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Formula-1
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Milyen házat vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Subaru topik
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD Ryzen 7 3800X 8-Core 3.9GHz AM4 Box processzor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mikor a szervizes srác mondta hogy a Corsair kompaktokat is, sorra küldik vissza a gyártóhoz, garancia/ pumpaleállás miatt, így eldöntöttem, hogy a Hatalmas alaplapot eltakaró légre szerelhetőség, és esztétika miatt, Én már nem térnék vissza. Inkább épített vizet választottam - 100%-ig biztos áramlásmérővel 

Ha megnézed az általam linkelt OC-s videót, láthatod, hogy a Ryzen is gyönyörű fps-eket tud produkálni; viszont a minimum fps-ek sokkal fontosabbak szerintem!