Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
HavocS
senior tag
válasz
Gungnir #8498 üzenetére
Ez kb majdnem ugyanaz amiről én váltottam, zsebbenyúlós lesz. VGA jó, RAM kell legalább 8 giga DDR, ez 20e körül (én igazából 1x8-at vennék most, úgyis nemsoká venni fogsz mégegyszer 8-at). 1600x jó választás, a hűtőd a gyártó honlapja szerint AM4 kompatibilis (lehet kell hozzá ingyé' keret, ezt nem tudom), alaplapból én a mostani fejemmel az Asus B350 Prime-PLUS-t venném, vagy egy MSI Tomahawk-ot. Gigáknak gondjaik vannak, illetve a RAM támogatás is talán itt a leggyengébb. Ha tudsz vagy natív 2666-os RAM-ot vegyél, vagy 3200-ast, a 3000-eknek nem a legjobb a Ryzen támogatottsága (ill. eleve csak 2933-on megy -ha megy-, bár az már olymindegy).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Nintendo Switch
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest