- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Peter Kiss: Cockpit
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
válasz
NdrewSunix #7582 üzenetére
Én 1.4 V fölé tuti nem mennék, de van, aki szerint 1.45 V is normális, és így használja; én ezt azért már nem vállalnám be. Szóval szerintem ha 1.4 V kevés, akkor maradj inkább alacsonyabb órajelen, annyit nem ér az egész, hogy esetleg kipurcanjon a RAM-od. Viszont a SoC fesz emelése is segíthet, az Nálad mennyi?
konci79: 3333-on próbáltam én is, de nagyon szenvedős volt, szörnyű időzítésekkel. Inkább mentem vissza a szép stabil, jó időzítéseket is tudó 3200-ra. (Eredetileg 3000 MHz CL15-ös modulok.)
jokeph: Általában a 3200 MHz elérése nem szokott probléma lenni, de imc-től, RAM-tól, és talán még laptól/BIOS-tól is függ.
solfilo: Nekem a minimum beérte kifejezés azért kicsit sok, de úgy mondjuk oké, hogy nagyjából beérte.
Meg azért jegyezzük meg, hogy valamiért az Intel IGP rosszul skálázódik, és hogy asztaliban csak a gyengébb, 32 EU-s megoldás lesz a kékeknél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PHP programozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest