- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneeeeee
aktív tag
válasz
daveoff #25879 üzenetére
Mondjuk ez egy tuningolt GTX 980 eredménye, alaporajelen -15% fps-ed lenne. Ha CsonkaImo 290X-e alapórajelen tudja a fenti eredményt akkor azért nincs olyan távol a két kártya.
Egyébként én néhány hete váltottam GTX Titan-ról R9 290x-re szintén kíváncsi voltam mivel nyújt többet az AMD a Mantle Api-val.
BF4-ben én sem éreztem igazán különbséget az Nvidia DX11 és az AMD Mantle között. Lehet, hogy van valami de az is lehet hogy csak bebeszélem magamnak.Thief-ben mondjuk érezni a Mantle jótékony hatásait. Az átlag és főleg a minimum fps-t dobja meg nagyon az új api pedig nincs olyan gyenge procim.
Váltáskor csináltam magamnak egy mini tesztet, néhány játékban, bench-ben megnéztem mit tud a két versenyző és minimum fps-ben mindenhol jobb volt a 290x. Gyakran még a húzott Titannál is jobb eredmények születtek ha minimum fps-t tekintjük mérvadónak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- League of Legends
- World of Tanks - MMO
- Synology NAS
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen házat vegyek?
- Last Epoch
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest