- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trufa12
addikt
válasz
totumfaktum8 #8562 üzenetére
Örülj neki hogy tílt a lap . Így legalább nagyobb baj nem lesz .
Egyébként van azon a lapon egy kis számlálóha ki ír valamit azt azért a könyvből keresd ki mit jelent .
Nekem is ilyen lapom van, az hogy kicsit lassan bootol már nem zavar, de nem cserélném másikra (max jobb asusra ) ez a nem tudom milyen védelmi rendszere eléggé hatékony, csak mire végig csekkolja magát le megy a nap (már egy natur egyszerűbb laphoz képest aminél azonnal ott a windows, itt azért pár sec-et várni kell mire végig megy saját magán .
Most látom mit írtál utána
nah pont ezt írtam le . A lap nem károsodott valószínű .
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest