Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
-
T0mBd1gg3R
veterán
Srácok, 19.11-re hogy kell downgradelni? Letöltöm, netkábel kihúz, ddu majd install?
-
Allmegvalto
tag
Srácok köszi a segítséget alapból a 19.11 sokat dobott rajta de state 7et visszavettem 3mhzel mV 2vel és nagyon faszának tűnik..királyok vagytok
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok!
Ismerősnek Ryzen 3600, 16GB RAM gépébe RX580 8GB került, 1050Ti-t váltva, DDU-val végezve a cserét. Minden játékban fps dropra panaszkodik, ami eddig nem volt. Távolról a Radeon Software-ben levettem a gyári OC-t is, de így is ugyanez a helyzet. 80fps-el futó játék egyszer csak droppol 30 fps-re, és hasonló mértékű, folyamatos drop-ok vannak elmondása szerint. Egy ilyet tudok még mutatni: [kép]
Hol tudnék elkezdeni vizsgálódni, mi okozhatja?

-
Allmegvalto
tag
Akkor a 7es bocsi :D
Ugye mhz hez nem nyultam...minden esetre akkor megpróbálom a 19.11es drivert aztán meglátjuk ott mit produkál
-
válasz
Allmegvalto
üzenetére
Talán ott nem stabil. Vagy a mhzet kell lejjebb venni, vagy feszt emelni. Meg a 19.11 driver kell használni.
-
Allmegvalto
tag
Kicsit állítottam rajta state8ba vettem le 987 röl 980ra és hát semmi melegedés viszont ami eddig 60-65 fps most 27-35...ha meg visszaállítom akkor csak újraindítás után állvissza..valamit elszúrok...
-
Allmegvalto
tag
Nagyon Köszönöm mindenkinek este meló után megnézem

-
Danecay
addikt
válasz
Allmegvalto
üzenetére
Úgy is lehet, ahogy írták, hogy megpróbálod addig csökkenteni elsősorban az utolsó State-hez tartozó feszültséget amíg még stabil benchmarkokkal és játékokkal tesztelve, vagy a 8-as (nem 7-es) State frekvenciájából is faragni kicsit és ehhez beállítani a feszültséget, de a leggyorsabb és melegedés szempontjából is hatékony megoldás ha nem a számokkal bűvészkedsz (persze ezzel lehet a legjobb eredményt elérni) hanem %-osra állítva a teljesítmény csúszkán visszább veszel vagy 5%-t a feszültségeket pedig Auto-n hagyod. Ha ennyire melegszik, a Power Limitet nem biztos, hogy érdemes piszkálni, vagy ha mégis akkor inkább negatív irányba.
-
válasz
Allmegvalto
üzenetére
Bocs, ha úgy jött át.
Jobb lett ugye? -
válasz
Allmegvalto
üzenetére
Nesze, csak keresni kellett. [link]
-
MasterMark
titán
válasz
Allmegvalto
üzenetére
Csak a feszültséget kell lejjebb venni, frekvenciát hagyni kell ahol van. Különben csak gyengíted a kártyát.
Azt a feszültséget kell megtalálni, ahol az adott frekvncián még stabil.
-
Valadiere
újonc
válasz
Allmegvalto
üzenetére
Nem, csak azt akartam megmutatni, hogy mennyire túl van feszelve az ARMOR. Ahogy láthatod én az órajeleket is visszább vettem, mert amire a gyerek használja arra ez is bőven elég. Saját magadnak kell megtalálnod a megfelelő feszültségeket a megfelelő órajelekhez.
-
Valadiere
újonc
válasz
Allmegvalto
üzenetére
-
Pkc83
őstag
válasz
Allmegvalto
üzenetére
Az a legegyszerübb ha a state7-ben lévő frekiből visszaveszel
mondjuk 50Mhz-et a feszt meg hagyod auton. -
válasz
Allmegvalto
üzenetére
Nem is kérdés; alul kell feszelni ha van rá lehetőség az meg szokta oldani a melegedés problémákat.
-
Allmegvalto
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, van egy MSI RX 570 armor 8gb-m és hát bejött a jóidő így pikk pakk 70-80fokra ugrik(ezmellé még ugye hangos is ha a ventik fordulata 60% és fölötte van akárhogy szabályzom őket 2perc után 75fok és csak kúszik feljebb.(valamelyik régebbi driverrel nem volt gond, de frász se emlékszik melyikkel) A kérdés az lenne ha esetleg alul lenne feszelve vagy kevesebb lenne az órajel akkor mege oldaná a problémát? esetleg valakinek erre van valami megoldása ? vagy egy alulfesz sémája? vagy tanácsa?udv,
-
Danecay
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Nem tudok most biztosat mondani. Korábban amikor nem vacakolt a gépem úgy rémlik, hogy tartotta a beállításokat. A pár hsz-al ez előtt említett majd 2 hónapig tartó memóriahibám miatt többször fagyott ki a gépem mint az elmúlt 10 évben összesen és időnként amikor ránéztem Wattman-ra alaphelyzetben volt, mondjuk nem is csoda. Most, hogy szóba került, mielőtt írtam az előző kommentemet ránéztem és akkor is alapállapotban volt, viszont tegnapelőtt frissítettem a drivert ami után nem töltöttem be a mentett profilomat, a driver telepítés pedig reseteli a beállításokat.
-
Kisbocs06
tag
Felpassziv xfx 580 asom így a nyári melegben játék nélkül 50 fok koruli a ventik állnak , játék esetében a saját venti profilomat aktivalom .Érdemes lenne a nyár miatt böngészésre filmezesre stb egy fix 25% fordulatot adni ?
-
Aqis
csendes tag
-
CirrMee
addikt
-
Danecay
addikt
válasz
CirrMee
üzenetére
1. A fentebb beszúrt képkivágás az LG oldaláról letöltött doksiból származik
2. Elsősorban a monitor menüjére gondoltam, de nem zártam ki az Adrenalin-t sem, de akkor ezek szerint utóbbira nem lehet adni. Mondjuk nálam az előző monitoromnál ami nem tudta a FreeSync-et inaktív volt és a jelenleginél is ha kikapcsolom a monitoron, az Adrenalinban is kikapcsol és nem is lehet bekapcsolni amíg a monitoron vissza nincs kapcsolva, ill. akkor bekapcsol automatikusan. -
CirrMee
addikt
válasz
Danecay
üzenetére
1.: LG monitorok esetén nézd meg a gyártó oldaláról letölthető doksit, ott leírják, hogy a FreeSync az adott monitor melyik portján tud üzemelni
2.: továbbra is úgy gondolom, hogy ha nem működne, be sem lehetne kapcsolni
Attól függ, hol érted ezt a bekapcsolást. Ha a monitor engedi a menüjében bekapcsolni, akkor a kérdésre kész válaszod van. Az Adrenalin (illetve driver oldal) már más téma, mert találkoztam már olyan verzióval (amikor hónapokkal ezelőtt agyoncsicsázták a felületet), ami az asszony gépén engedte - mit engedte, csak bekapcsolt állapotban tette elérhetővé egy olyan LG monitoron, ami hírből sem ismeri a FreeSync -et. -
Danecay
addikt
A monitor ki lett már zárva mint hibaforrás? Hasonló tüneteket olvastam de ott a monitor volt beállítva hibásnak. Ha minden jel a VGA-ra utal akkor ha garanciás vissza kell vinni, ha van rá mód akkor kompletten az egész gépet és megmutatni mit produkál, ami nem lesz nehéz tekintve, hogy ahogy írtad 5 percnél tovább nem lehet vele játszani. Ha garanciás akkor nem kell az időt mindenféle feszültségek tesztelgetésével tölteni, ki kell cseréltetni a legrövidebb úton mert hibás. Ugyanebben a cipőben jártam egy héttel ezelőttig csak én memóriával. Majd 2 hónapig szívtam és idegesítettem magam és mindenféle tanácsokra próbálgattam különböző órajeleket feszültségértékeket, már majdnem vitába hajló beszélgetések következtében. A gépem szinte összes alkatrésze felmerült már mint hibaforrás és érdekes, hogy szinte csak a memóriára nem írta senki, hogy az a hibás, még a RAM-os topikban sem, ellenben a procival, a táppal, de még a VGA-val is. Visszaküldtem, szerencsére hamar kiderült, hogy valóban hibás, pedig nálam még a memtest86-on is átment, kicserélték, az óta boldogság van.
-
Danecay
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Akkor ezek szerint működnie kell HDMI-n is:

Ennek fényében (#41999) ridiculous fórumtárs akinek ugyanilyen monitorja van csak 24"-osban és a manualban ugyanezek feltételek érvényesek arra is, nem biztos, hogy ki lesz segítve a DisplyPorttal hiszen látható módon HDMI kábellel is működnie kellene, valamint továbbra is úgy gondolom, hogy ha nem működne, be sem lehetne kapcsolni, mint pl. ahogy Ratio (képernyő arányának beállítása) sem lehet módosítani váltósoros üzemmódban.
Ezért továbbra is érdekelne, hogy honnan a meggyőződés, hogy nem megy a FreeSync?
Mondjuk érdekes, hogy az ajánlott FullHD felbontáshoz 60Hz-et ír egy 75Hz-es monitorhoz. -
varmi2
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Mehet, amíg nem hibázik a kártya.
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Helló, szabad a 4gigás 1750MHz ramos kártyán 2000-ren járatni a ramokat? Samsung ramos. Talán menne a 2250 is? Emeli a ram feszültséget magától ami veszélyes lehet vagy fix és mehet amíg nem hibázik a kártya?
-
Csupingo
veterán
Ha lehet, azért kipróbálnám másik táppal is. DP-vel, vagy dvi-vel nem tudjátok tesztelni? Régebbi 19-es, vagy 18-as driverekkel is néztétek DDU-s pucolás után? Másik pcie portban, alaplapi bios frissítés után. Ha 5xx-es lap, akkor a pcie 3.0-val kipróbálni, ne legyen 4.0-ra téve.
-
Aqis
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék XFX 580/"elmegy a monitor jel, de teljesen random" témában.
Kollégának építettünk egy gépet, bolti alkatrészekből, Ryzen alapon, az 580-nal. Rettentő döcögős vele minden, de legfőképpen a "no signal" hiba jön elő. Játék közben kikapcsol a monitor, majd visszajön, akár többször is, de végül csak a reset segít. A játék megy, nem fagy le a gép, csak eldobja a jelet. Driver cserék teljesen hatástalanok. De HDMI kábel csere után például napokig jó volt. Legtöbbször egy reset után egész nap nem jön elő többet a probléma, de pár hónapja már nem lehet kb 5 percnél tovább játszani a géppel. Egyszerűen túl véletlenszerű az egész, se hőfoktól, se napszaktól, se semmitől nem függ fixen... Rengeteg fórumot elolvastam, sok mindent írnak, a fesz értékekkel variálást, vagy régebbi drivereket ajánlanak. Itt nem olvastam vissza túl sokat, volt valakinek ilyen problémája? A gép most egy éves, nem poros, a táp is 650W bronze+, HDMI kábel. Lesz rá vajon megoldás, vagy XFX 580 kuka és lehet venni új kártyát?
Bocsánat, kicsit elkeserítő, már az idegrendszerem a padlón van, pedig nem is én használom :S Előre is köszi az ötleteket, linkeket! -
Danecay
addikt
Hasznos eszmecsere volt de, hogy visszakanyarodjunk oda ahonnan ez a beszélgetés indult, hogy van ez a HDMI vs. Display Port FreeSync esetén? Olvastam én is, hogy adott esetben DP-on keresztül kell hajtani a monitort, különösen G-Sync kompatibilis módhoz, meg gondolom 144Hz-hez sem árt, de most akkor a 75Hz vagy a 60Hz-es FreeSync-hez is DP kell?
-
CirrMee
addikt
válasz
Danecay
üzenetére
Amennyiben az Adrenalinban a kijelző beállításainál be van kapcsolva akkor az összes játékprofil alatt is be van automatikusan.
Nálam Kijelző fülnél ki van kapcsolva, és a profiloknál magam állítom be, melyik alkalmazás használhatja. Desktopon ugyanis sokunknál az állandóan bekapcsolt FS darabossá teszi a video playereket.
-
pistabyte
tag
Na ezt jó tudni,mert nálam is ezt csinálja az acer xz321qu va 144hz-s monitorom,hogy amikor pl a witcher 3-ban van 40fps-em akkor a monitor 80hz-en üzemel,egy szóval az LFC működik,csak eddig nem tudtam hogy miért is csinálta ezt,de most már világos

-
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Ok így értem.
Ha dupláz - és 48 a minimum freesync range, de 23 fpsed van akkor gondolom nem működik már? -
MasterMark
titán
válasz
bobalazs
üzenetére
Mintor refresh rate-ről van ott szó, vagyis ahol széles a Freesync tartomány. Mondjuk 40-75 Hz az nincs 2,5 pl.
48-120 Hz-re meg már vonatkozik.
szerk.:
What is Low Framerate Compensation?
Low framerate compensation (LFC), allows FreeSync technology to work when the framerate falls below the minimum refresh rate of the display. When the framerate drops below the minimum refresh rate of the display, frames are duplicated and displayed multiple times so that they can sync to a refresh rate that is within the displays refresh rate range. For example, a display with a 60 – 144Hz refresh rate, would be able to sync the frames of a game running at 40 FPS, by doubling them so that the display could sync and run at 80 Hz. A display with LFC effectively results in the removal of the minimum refresh rate boundary. All displays in the FreeSync Premium and FreeSync Premium Pro tier are certified to meet mandatory LFC requirements.Szóval nem kell 118 FPS, de ha mondjuk 47 FPS-ed lenne akkor 94-et ad a kijelzőnek.
-
válasz
Danecay
üzenetére
Nekem az ragadt be hogy
Automatically enabled on all AMD-Freesync technology-ready (technology ready miért kell oda kötőjel egyáltalán) monitors where where max refresh is >= 2.5 min. refresh.
Miért? Mert az már úgy bukta ahogy van. 48 a min. fps 47 fps tehát a minimum ezt 2.5x-ozva
azt 117,5. Na most 118 fpsem melyik játékban van amivel játszom? 1140p-ben kb sehol. Vágesz. -
Danecay
addikt
válasz
CirrMee
üzenetére
Amennyiben az Adrenalinban a kijelző beállításainál be van kapcsolva akkor az összes játékprofil alatt is be van automatikusan. Viszont hiába van bekapcsolva a FreeSync attól még az nem lockolja a max. képkockaszámot a monitor max. képfrissítéséhez amíg be nincs kapcsolva a V-sync vagy más alternatív megoldással nincs lock-olva. Tehát ha nekem pl. 100FPS-em van egy játékban és bekapcsolom a FreeSync-et ami alapból be van egyébként, nem fogja 75FPS-re korlátozni a 100-at amíg játékon belül be nem kapcsolom a V-sync-et, vagy ha a játék ad rá lehetőséget nem állítom be a max. FPS-t. Így hiába van bekapcsolva a FreeSync, a 100FPS miatt ugyanúgy lesznek képtörések.
-
válasz
Danecay
üzenetére
Az a feleződés sajna meglesz, bizonyos esetekben; nem vagyok benne 100%osan biztos hogy miért, ez is játék motor függő dolog lehet. Viszont ha nincs ilyen, mondom még egyszer nyugodtan be lehet kapcsolni a vsyncet nem fogsz ártani vele semmit. Te tudod van e szükséged 3rd partyra vagy nem. Bár minden olyan egyszerű lenne de nem az sok a változó... Driver, windows verzió, bugok, játék motor, meg minden más.
Ráadásul ott van az enhanced sync hogy bonyolítsam a dolgot, a képtörést az is szépen megszünteti freesync rangen kívül. -
Danecay
addikt
válasz
bobalazs
üzenetére
Úgy látom azért nem csak nekem nem teljesen tiszta ez a téma
Nos a hagyományos V-sync egyik nagy hátránya az, hogy amennyiben beesik az FPS a monitor maximális frissítési frekvenciája alá lefeleződik az FPS. Tehát ha jól értem akkor azt mondod, hogy amennyiben a FreeSync monitor esetében, ami természetesen be is van kapcsolva, V-sync-et is alkalmazunk a játékokban azzal a FreeSync kiküszöböli a fent említett jelenséget, tehát nem feleződik az FPS hanem csak skálázódik lefelé? Amennyiben így van akkor viszont felesleges a 3rd party alkalmazás hiszen a V-sync eleve lockolja az FPS-t a monitor képfrissítési frekvenciájához, vagy nem? -
válasz
tesz-vesz123
üzenetére
Nem kötelező változtatnia. Képtörés lehet fix fps mellett is. Ezért is működik fix fps mellett is a freesync.
MM
Nem mindenben megy a freesync láttam én már képtörést, és állítom olyan játék is van amiben nem működik freesync mégsem látok képtörést. De azért elég sok játék támogatja.
Vsync mellett jól megvan a freesync. -
MasterMark
titán
válasz
bobalazs
üzenetére
Vsync csak akkor jó ha több képkockád van, mint amennyi Hz a monitor. Ha fölötte van tartva, akkor nincs gond. Ha alámegy akkor Freesync megoldaná.
Ez működik már rendesen? Mert réegebben ez a váltogatás nem volt jó. Illetve volt, hogy nem is ment a Freesync ilyenkor.
-
válasz
Danecay
üzenetére
Nyugodtan be lehet kapcsolni a vsynct, mivel az mellett a freesync csökkenti a vsync káros késleltetési hatását. Vsync mellett nem kell belőni se fpst alá, vsync off mellett kell 2-3al alá lőni mert a fps limiterek, még a játékbeli is, az időszakos frissitési periodusábol adodoan, képes az fps ugrálni, igy 74re lőve előfordulhat a 76 fps is; ami pl. a max 75ös freesync skálából kicsúszhat, és képtörést eredményez.
RTSS-t tudom ajánlani, jobban mint a Chillt, számomra megbízhatatlannak minősült, számtalan játékban nem működött megfelelően. Menük, stb. RTSS képes konstans fpst tartani. Sőt frametime limitet is lehet fps helyett beállítani, a pontosság érdekében.
FRTC meg már nincs az új drájverekben. -
MasterMark
titán
-
Danecay
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Ezek szerint én vagyok teljes képzavarban, igaz amióta megvettem a monitort túl sokat nem foglalkoztam a dologgal mert majd 2 hónapig egy memóriahiba szívatott és voltam miatta tiszta ideg.
Értelmezésemben a V-sync az a vertikális szinkronizáció amivel nem lövök nagyon mellé szerintem. A FreeSync szintén az csak pluszban adaptív, dinamikus. Mivel a játékokban nem lehet külön a FreeSync-et bekapcsolni ezért gondoltam arra, hogy akkor ez biztosan úgy működhet, hogy amennyiben a monitor támogatja azt és be van kapcsolva mind monitor mind pedig driver oldalon és játékon belül is be van kapcsolva a függőleges szinkronizáció (V-sync) akkor már csak a modernebb és driverben bekapcsolt adaptív FreeSync szinkronizációs eljárást fogja használni nem pedig az 1000 éves simát. Szóval akkor a V-sync-et nem kell használni, ki kell kapcsolni és a max. képkockaszámot kell belőni 1-el a monitor max. frissítési frekvenciája alá, esetemben a 75Hz-es monitor esetén 74FPS-re ha jól értem. Ha ez így működik akkor rendeben, de mi a helyzet azokkal a játékokkal ahol nincs lehetőség játékon belül limitálni a max képkockaszámot? Marad valamilyen 3rd party alkalmazás bevetése pl Rivatuner, vagy a Radeon Chill-ben korlátozzam a max képkockaszámot vagy hogy? -
Danecay
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Konkrétabban? Ha játékban beállítom a V-Sync-et akkor beáll 75 FPS-re a játék mert ennyi Hz-es a monitor. Egyes játékoknál néha alá megy pl. 69FPS-re de nem veszek észre semmi különlegeset. Azt lenne jó monitorozni, hogy ilyenkor a képernyő képfrissítése is 69Hz lesz e.
Amúgy meg ha az Adrenalinban engedi bekapcsolni akkor véleményem szerint működnie kellene. Előző monitorom nem volt FreeSync kompatibilis, nem is lehetett bekapcsolni az Adrenalinban. -
Danecay
addikt
válasz
ridiculous
üzenetére
Azt mivel monitoroztad, hogy nem megy a FreeSync? Nekem is ugyanilyen monitorom van csak 27"-osban és jelenleg én is HDMI-vel használom. Nem csak a nagyobb képfrissítéshez, pl. 144Hz-hez kell a Display Port?
-
geri2019
csendes tag
válasz
MasterMark
üzenetére
áhhh ezt nem találtam meg
pedig valami iylesmit kerestem
köszi szépen -
geri2019
csendes tag
akkor szerinted vegyek egy olyan lapot amibe van 2db 16x os ? és ugy már jobb lenne ?
-
-
geri2019
csendes tag
igen bányász videón láttam youn hogy mukodik... de akkor játékra nem megfelelő igy crossfire ba ? persze tényleg csak egy 16x os expresem van meg 2x 1x es ... ezér gondoltam hogy talán működne ha az egyik 1x esbe egy riserrel betennék egy másik 580 asat
-
-
geri2019
csendes tag
Sziasztok! lenne egy oylan kérdésem hogy póbálkozott e már valaki ezekkel a riserekkel... hogy azzal crossfivet összehozni
lenne egy rx 580 am én szeretnék szerezni még 1 et ... na de már msot nekem nincs csak egy 16x os pci ex foglalat a lapomon... de én láttam ezeket a risereket videón muködés közben hogy simán az 1x esbe van dugva és több videókártya is megy a gépben ... szerintetek működne ha vennék egy risert és még egy ugyan olyan kártyát? -
ridiculous
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Okés akkor ez lesz!
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek!
-
válasz
ridiculous
üzenetére
Tudom egyéni szoc problem de én Kínából rendeltem 600 Ftért DP kábelt ami 1440p144hzet kiszolgált. mondjuk ez 20as pin nekem is új, most olvasom 2017 előtti vgaknál okozhat gondot, vagy boot loopot.
-
MasterMark
titán
válasz
ridiculous
üzenetére
Ez jó.
Az aranyozás leginkább korrózióvédelemre jó.
-
ridiculous
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Na pontosan ezért kérdeztem meg.. azért csak nem megfelelő bármelyik.
Ez gondolom már megfelelő lenne, ugye?
Mert akkor innen meg is rendelem!
-
MasterMark
titán
válasz
ridiculous
üzenetére
Én ilyet nem vennék, csak olyat ahol a 20-as pin nincs bekötve. Meg legalább van valami márkája.
Főleg, hogy ez így nem is szabványos.
-
ridiculous
aktív tag
Akkor egy ilyen teljesen tökéletes lenne nekem?
Számít valamit az aranyozott csatlakozó vagy elhanyagolható?
PCX-nél drágább a szállítás mint maga a kábel szóval azt kihagyom
-
T0mBd1gg3R
veterán
Sziasztok!
Jól látom hogy szinte kivétel nélkül minden 8 gigás rx580 2000MHz-en, 4 gigás 1750-en járatja a ramokat?
Elvileg simán fel lehet húzni 2000-re a 4 gigást is ugye? -
MasterMark
titán
válasz
ridiculous
üzenetére
PCX, ipon, edigital, stb. Delock 84877 vagy hasonló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- LG LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Milyen házat vegyek?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 4GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bocsánat, kicsit elkeserítő, már az idegrendszerem a padlón van, pedig nem is én használom :S Előre is köszi az ötleteket, linkeket!