Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:10:54

LOGOUT.hu

Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11901) Plasticbomb válasza Hobbbyt (#11899) üzenetére


Plasticbomb
addikt

Na nálam azért a ház miatt limitációk vannak, hogy hova megy a radi. Meg ugye ott a DRp3 is, ami szintén hatalmas helyet felemészt (egy másik dolog, hogy egyébként rohadtul pofás, állandóan a PowerMac G5 procihűtését juttatja eszembe), szóval valahogy nagyon be kell tudnom majd tenni, nekem val pull fog menni, de még nincs meg sem a blokk, sem a radi. EK 25 mmes radijait néztem elsőre, mint opció, de ha pullban rakom be (és befér a DRP3 és a ház szerkezetének teteje közé két venti, plusz akad még hely a levegőnek is), akkor akár 30as is bemegy (talán még 35ös is). Aztán ha meggyőzöm magam arról, akkor megy egy egy körös dupla 240es radis megoldás... Csak látnom kéne a jövő évre egy nagyjábóli kalkulációt, mi fér bele a keretbe egy komolyabb nyaralás mellett még (Kezdem magam belelovagolni nagybátyám ötletébe= Australia 1 hét+2 hét Hawaii.... és esetleg 1 hét Santorini is...) elköltözni egy új albiba, és esetleg a Zenes gép elképzelésem, ha akad rá keret, mert akkor van helye a DRp3nak. Egy Dark Base 900 Proban...

Macho

VS

Dark Rock Pro 3

Ránézésre a Macho valamivel kisebb, igaz, nem sokkal.

A vicces akkor volt, amikor az első alaplap választottamra ráraktam a DRp3at. ITX alaplap volt az is, csak valamivel lejjebb van rajta a cpu foglalat: a hűtő élből kitakarta az egyszem PCIe foglalatot is, lelógott egészen az alaplap alja alá. Ott kaptam egy kis ideggörcsöt, aztán rájöttem, hogy az alaplap maga sem százas, amire azt hittem, nem gond (egy láb el volt hajolva a foglalatban), az kb használhatatlanná tette. Azóta pihen a dobozában, hoyg legyen kedvem elküldeni bga-zni.

[ Szerkesztve ]

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#11902) Hobbbyt válasza Plasticbomb (#11901) üzenetére


Hobbbyt
őstag

Ventilátorok nélkül:
DRp3 : 123 x 133 x 163 (neked középen akkor is van egy 22mm vastag ventinek hely) TDP: 250W
TR Maco: 102 x 140 x 162 TDP: 240W

Minden más, csak illúzió.. :D

Nekem a CM690 II-ben ha nem is sok, de van helyem.

Én a januárra várok, akkor sok minden eldől.

10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.

(#11903) Plasticbomb válasza Hobbbyt (#11902) üzenetére


Plasticbomb
addikt

Jah..:D De az enyém egy NZXT Manta.:D Én inkább a tényleges megjelenésre a RZYEN részéről, sok-sok teszttel.:) Plusz mellé a VEGA is megérkezhetne.

Jut eszembe: Végül nem a monitorod nagy tesó/újabb verzióját vettem, inkább egy 43PUS6551/12-t. Kár, hogy csak kétoldali Ambilight van rajta, úgy lenne az igazi, ha rajta lenne a felső sor is.:D De a legfontosabb: böszmenagy és 4k/60.:) Nagyon tetszik.:)

[ Szerkesztve ]

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#11904) ncc1701 válasza TechN7ne (#11888) üzenetére


ncc1701
veterán

HDMI-VGA átalakító. Tökéletesen működik, én is ezt választottam új monitor helyett. Szintén van egy teljesen tökéletes, 23-24"-os monitorom (anno volt vagy 50-60e), aminek kutya baja. Értem én, h összekartelleztek a VGA gyártók a monitor gyártókkal, h lehagyják a legelterjedtebb csatit, csak épp lesz@rom. Gombokért van átalakító, tökéletes.

[ Szerkesztve ]

(#11905) TechN7ne válasza ncc1701 (#11904) üzenetére


TechN7ne
nagyúr

+1

Am vlmelyes fel is javítja a képet ,nekem a monitoroknak most sokkal szebb képük lett átalakitón keresztűl.

Drága monitorokat semmi pénzért ki nem dobnám ,gyönyörű képük van ,hülye lennék.

[ Szerkesztve ]

(#11906) Hobbbyt válasza ncc1701 (#11904) üzenetére


Hobbbyt
őstag

"Értem én, h összekartelleztek a VGA gyártók a monitor gyártókkal, h lehagyják a legelterjedtebb csatit"

Nana.. ezek szerint mégsem érted. Semmi kartell nincs itt... Ezt hívják technikai fejlődésnek.

A dsub 1987-ben jelent meg, 1999-ben jelent meg az utódja a DVI néven, immár digitális alapon. A dsub immár 30 éves analóg.. szerinted mennyire felel meg a kor igényeinek? (semennyire) Egyszerűen kiszolgált már.. a leváltása szükségszerű volt.

(#11903) Plasticbomb Nagyon helyes. Az enyém meg szervízre vár.. :D Nem érzel amúgy lnput laggot? Csak mert ahogy nézem az elsősorban TV ? (DP port hiánya, stb)

[ Szerkesztve ]

10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.

(#11907) pc360 válasza Hobbbyt (#11906) üzenetére


pc360
addikt

Ráadásul a kép is szarabb, mint a digitálisan közvetítettnél - és az se valami összeesküvés, hanem szimplán technológiai korlát. Szóval amit ncc1701 írt, ott maximum a VGA és VGA közti különbséget nézte, nem pedig a digitális vs VGA-t, így pedig nem túl mérvadó, vagy épp aktuális érvényű a hsz.

ncc1701, TechN7ne:

Értem én, hogy nem akartok kidobni egy jó minotort, de azért ne hasonlítsuk már egy digitálishoz, mert köze nincs hozzá minőségben (pixelek elkenődése, kalibráció szükségessége, színtorzulás stb.)... Azt jelenti a jobb HDMI -> VGA minőség, hogy az átvitel addig se volt tökéletes, volt hova javítani. Tökéletesíteni viszont így sem lehet. A digitálisnál viszont nincsenek zajok; ott a megjelenítendő alapanyag adathalmaza mindig megegyezik azzal, amit a videokártya kiköpött. Ott tényleg minden a monitoron múlik (nem mellesleg, a kijelzőtechnológiák is rohadt sokat fejlődtek azóta).

[ Szerkesztve ]

Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu

(#11908) HSM válasza ncc1701 (#11904) üzenetére


HSM
félisten

"Értem én, h összekartelleztek a VGA gyártók a monitor gyártókkal"
Igazából nem látom a jelentőségét az analóg csatlakozónak, amikor minden nomrálisabb VGA manapság digitális.... Inkább az az elgondolkodtató, hogy valaha kiadtak olyan förmedvényt (ráadásul 23-24"-on), ami egy digitális megjelenítő, analóg bemenettel. :W

(#11909) ncc1701 válasza pc360 (#11907) üzenetére


ncc1701
veterán

Kölcsön volt itt egy hdmi bemenetes monitor, míg eldöntöttem, h átalakítózok, és meg kell mondjam, már nagyon vártam, h visszakerüljön a "régi" monitorom, mert ennek nagyságrendekkel szebb a képe, mint az újabb, hdmi bemenetesnek. A csatolónak vajmi kevés köze van a monitor képének a minőségéhez. Régen is tudtak jó képű monitort csinálni, és ma is tudnak kalap szart csinálni.
Fejlődés a jack csati elhagyása is a telefonról. Na, hagyjuk már ezt a fajta fejlődést. Keveritek a lehúzással.

[ Szerkesztve ]

(#11910) pc360 válasza ncc1701 (#11909) üzenetére


pc360
addikt

Megint a szezont hasonlítod a fazonnal...

Két jó kijelző közül sokkal jobban teljesít az, aminek digitális az adatátvitele. Fact. Az, hogy kaptál egy béna HDMI-csatlakozósat, annak nem sok köze van a témához. És főleg nem támasztja alá azt, hogy jobb lenne bármilyen szempontból az analóg adatátvitel, mert nyilván nem az.

És ha már itt tartunk, ha neked annyi közöd van a monitorokhoz, hogy van egy fosadék, analóg bementes, anno 60 ezres darabod, akkor egyáltalán milyen alapot érzel a vitára? Eleve egy valamirevaló monitor 60 körül kezdődik 22 colos méretben, de 24 colosban ennek leginkább a duplája. És ebben az esetben véletlenül sem TN panel-technológiáról beszélünk, főleg nem egy olyanról, amire még egy ditiális csatlakozót se voltak képesek rábiggyeszteni.

[ Szerkesztve ]

Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu

(#11911) ledgeri


ledgeri
nagyúr

Üdv!
Van itt valaki aki a kártyával streamelget? Tudna pár tapasztalat leírásával segíteni?
Adatlapom konfigjába gondolkodom egy topikkártyán, és tudom, hogy megléte után -szerintem- 100% közelin fog menni a cpu, így az azzal való kódolás kiesik, ezért is kérdem...

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

(#11912) HSM válasza ncc1701 (#11909) üzenetére


HSM
félisten

Ne keverjük ide a Jack csatlakozó teljesen felesleges és vastagon pénzszagú elhagyásának terveit. :N
Őszintén, szerinted mégis mi értelme egy digitális eszközt egy másik digitális eszközzel analóg módon, két digitális/analóg átalakítást egymás mögé kötve összekötni? Ez kész idiótaság!

Ez tény, hogy a kép minőségének csak egy paramétere a csatlakozó, és hogy a panel fontosabb. Bár azért némi fenntartásokat kelt bennem a tudat, hogy szinte kizárólag az olcsó, belépő típusokban spórolták ki teljesen a digitális bemenetet...

(#11913) ncc1701 válasza pc360 (#11910) üzenetére


ncc1701
veterán

Bocs, de:
fact1: a hdmi bemenetesnek szarabb volt a képe
fact2: a hdmi bemenetes ugyanúgy 60hz-et tudott

Mi más előnye lenne? Mert a fenti előnyöket nem tapasztaltam. :) A legjobb monitorom egyébként egy 21"-os iiyama crt moncsim volt, ami 800x600-ban tudott 160Hz-et. Na, azzal jó ment a quake3. És még a képe is szebb volt, mint egy lcd kijelzősnek. :)

[ Szerkesztve ]

(#11914) pc360 válasza ncc1701 (#11913) üzenetére


pc360
addikt

Az előbb írtam le, hogy itt nyilvánvalóan egy fos monitort hasonlítottál össze egy jobbal, hiába annak analóg csatlakozója van. Ez mit bizonyít? Hülyeséget beszélsz, azt.

Azt nem bírod felfogni, hogy egy jó kijelző digitális alapon sokkal jobban működik, és ezt nem holmi véleményezés dönti el. De innentől csak ismétlem magam, hiszen ugyanezt írtam le az előbb is, csak a feldolgozó-egységed teljességgel figyelmen kívül hagyta.

Igen, keverd még ide a CRT-t és társait, persze... Nyilván jól ment vele a Q3, hisz ott eleve 85+ Hz-en nyomtad, nem pedig 60-on, ráadásul az input lagja is jóval kevesebb. Na jó, én feladom.

[ Szerkesztve ]

Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu

(#11915) TechN7ne válasza pc360 (#11914) üzenetére


TechN7ne
nagyúr

Normál szem észre sem veszi a dvi-d sub közti különbséget ,pl. én nem látok változást.

(#11916) pc360 válasza TechN7ne (#11915) üzenetére


pc360
addikt

Az, hogy te nem látsz különbséget, nem egyenlő azzal, hogy a más sem teszi. Te vagy a normál? :D Azt tudod ugye, hogy a normál átlagot jelent, amiképp legalább annyi jobb látó van nálad, mint szarabb? :D Szerintem nincs elképzelésed arról, hogy ezek az átlagok az embereknél mennyire lent vannak, legyen szó bármilyen kvalitásról...

És itt egyértelmű technológiai fejlesztésekről beszéltünk, nem arról, hogy pár fazon, aki még életében nem látott valóban jó minőségű képet, mit vesz észre, vagy mit nem...

[ Szerkesztve ]

Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu

(#11917) paperboy válasza ncc1701 (#11913) üzenetére


paperboy
senior tag

Akkor még nem láttál rendes lcd monitort... :D

Szerk.: TechN7ne Te se :D

[ Szerkesztve ]

(#11918) ncc1701 válasza TechN7ne (#11915) üzenetére


ncc1701
veterán

Köszönöm. :) Erre próbáltam kilyukadni. Ha nem látok különbséget, akkor számomra az egész történet felesleges. Műszaki ember vagyok, tudom, h ha dsub monitort használok, akkor ott van benne pluszban egy digitális-> analóg, majd egy analóg -> digitális átalakítás, de ha ez számomra nem okoz szemmel látható képminőség romlást, akkor nincs is miről beszélni, mert csak reszeljük a fingot. Attól még, h digitálisan megy tovább a jel, még nem jelenti azt automatice, h jobb is lesz. Lásd plö csöves erősítők.

[ Szerkesztve ]

(#11919) Lacccca87 válasza TechN7ne (#11915) üzenetére


Lacccca87
őstag

Hát nekem simán homályosabb volt a régi Samsung 931C moncsi képe ha nem DVI-n kötöttem rá hanem D_SUB-on. pedig az is 98e vol mikor megvettem anno.
CRT_nél is látható volt a különbség szerintem, főleg ha síkképcsöves volt.

(#11920) pc360 válasza ncc1701 (#11918) üzenetére


pc360
addikt

Egyszer kellene szépen leültetni két hasonló kaliberű monitor elé a két különféle csatlakozási móddal, és egyből vágnád te is azt, amit próbálok elmagyarázni, de neeeeeem, te egy ősi monitort már összehasonlítottál egy hulladék HDMI-ssel, így nincs több kérdésed. Innentől fogva ez az analóg vs digitális kérdéskör már lejátszott menet részedről.

[ Szerkesztve ]

Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu

(#11921) ncc1701 válasza pc360 (#11920) üzenetére


ncc1701
veterán

Nem érted a problémámat, de hagyjuk is.

(#11922) pc360 válasza ncc1701 (#11921) üzenetére


pc360
addikt

Én értem, hogy nem akarsz monitort cserélni. De mindeközben beleszóltál egy olyan vitába (analóg vs digitális), amihez minden tapasztalatod egy teszt egy elfuserált monitorral. :C

Idehozod itt a csöves erősítőt, aminek megint kurvára nincs köze a témához. Nem is egy liga (mármint a csöves és a tranzisztoros erősítő). Vitatkozni valamiről úgy lehet, ha bárminemű tudásod akad a témakörben, de láthatóan még ahhoz sincs, amit példaként felhoztál. Ennyi erővel kidumálhatjuk a bikinivonalam és a pixelszámok relációját is, kb. ugyanoda jutnánk el a végén...

[ Szerkesztve ]

Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu

(#11923) távcsőves


távcsőves
senior tag

Az én LG monitoromon a dvi-d egyértelműen a best képminőségre. A hdmi-töl nem estem hanyat, de kényelmes, hogy hangot is átvisz. D-sub-ot nem szolom le, mert a csoda panel ide vagy oda, inkább 24" méret, mint 19" atyauristen panel. Faszért kell mindjárt lefossadékozni? Béke emberek! :R

[ Szerkesztve ]

(#11924) Hobbbyt


Hobbbyt
őstag

Najó.. én pár hónappal ezelőttig, 8 éven keresztül egy Samsung SyncMaster 242 MP-t használtam. (igen, jól látjátok az árát) ezen ordított a különbség a Dsub és a DVI között. Egy 60 ezres monitoron TN panellel nem csodálom, hogy nem veszi észre a különbséget.. de ez nem a DSub erénye, hanem annak a monitornak a komoly minőségbeli gyengesége. 60 ezerért most sem lehet normális monitort venni, régen sem lehetett. Esetleg használtan..

10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.

(#11925) ncc1701 válasza pc360 (#11922) üzenetére


ncc1701
veterán

Te ragaszkodsz ahhoz a hülyeséghez, h a dsub csak szar lehet, és a hdmi csak a királyság, ne haragudj. Közben dsub bemenetes monitorokból is gyártottak qrva jókat.
Nyilván van az a kategória, ahol kapásból kibukik a digitális átvitel előnye. Ezt nem vitatom. De az nem az ilyen átlag huszon-harminc ezres monitor, amit a legtöbben megvesznek. Mert annak halál mindegy, h hol kapja az inputot.

[ Szerkesztve ]

(#11926) pc360 válasza ncc1701 (#11925) üzenetére


pc360
addikt

Az a vicces, hogy egyiket se mondtam, de azért hülyeségezd is le egyből, hisz nyilván neked van igazad 0 tapasztalattal. Hogy máshogy is lehetne ez a dolog? :)

Akkor fordítom dedó szintre - immáron harmadjára: két azonos szintű panel közt egyértelműen a digitális a jobb az analóggal szemben. Ennyi és nem több. Te meg itt kötekszel minden ide nem illő hülyeséggel. És ez tényleg az a részedről.

[ Szerkesztve ]

Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu

(#11927) Hobbbyt válasza ncc1701 (#11925) üzenetére


Hobbbyt
őstag

Bocsi, de nem gyártottak. Az összes komoly analóg monitornál külön, árnyékolt kábeleken mentek be a színcsatornák. Pont azért mert már 20 évvel ezelőtt is kevés volt az a minőség amit a dsub tudott nyújtani.

[ Szerkesztve ]

10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.

(#11928) Tin válasza távcsőves (#11923) üzenetére


Tin
veterán

enyém van 2 hdmi és 2 dp. tök ugyanolyan mindegyikről, vagyis nem, a hdmi-n van valami deep color is. a másik moncsin van dvi-d és d-sub, egyértelműen a digitális a jobb, full stabil kép, semmi hangyásodás. a harmadikon meg csak dvi-d és dp van, de azok is tök ugyanolyanok.

a legjobb amúgy a dp, mármint az visz át "mindent". a hdmi szabvány kicsit le van maradva, igaz a 2.0-s is átviszi már a 4k60p-t.

amúgy a dp is átviszi a hangot.

(#11929) Baggio04 válasza Televan74 (#11891) üzenetére


Baggio04
aktív tag

Azért gondolok driverre, mert előző géphasználatnál aktiváltam a wattmant illetve kikapcsolás előtt telepítettem az actual multiple monitort. És másnap bekapcsolásnál jött elő, meg desktopon a probléma. És olvastam, hogy csinált gubancokat néhány embernél a wattman. Illetve játékok alatt tökéletesen fut a kártya, tehát fagyás, illesztő elszállás sem volt még. Ez itt fél óra Dying light, felhúzva amennyire lehet:
kepp

zolee1984
A kártyát nem piszkáltam meg semmivel sem, csak aktiváltam a wattmant. S igen vannak telepítve mellé msi appok.
A 16.9.2 crimsont használod?

[ Szerkesztve ]

Baggio

(#11930) HSM válasza Hobbbyt (#11924) üzenetére


HSM
félisten

60-ért már lehet normális monitort venni, én is akörül vettem a Dell P2414H-mat. Állítható állványos, IPS-es, FHD 24", DP, DVI és analóg bemenettel. Elég jó csomag szvsz. Nyilván nem fullextrás, de a képére nem lehet panasz.

(#11927) Hobbbyt: Pontosan. :K

(#11931) zolee1984 válasza Baggio04 (#11929) üzenetére


zolee1984
senior tag

A 16.11.2-es béta driver asszem
Töröld le az egész amd control centert(vagy nem tudom most mi a neve) a frászba csak a driver maradjon
Sztem megszűnik a gondod
Nekem segített

üdv Zoli

(#11932) Baggio04 válasza zolee1984 (#11931) üzenetére


Baggio04
aktív tag

Megpróbálom azt a drivert és csak az eszközillesztőt telepítem.S reménykedem.
Ha hardver hiba lenne, akkor gondolom jelentkezne akkor amikor a kártya maxon pörög, de ez még nem történt meg egyszer sem.

Baggio

(#11933) akb48b


akb48b
csendes tag

Megjött az RX480 kártyám. Ennek örömére csináltam is 1 videót.

Sapphire NITRO+ RX480 8GB

Ha van benne hiba amit rosszul mondtam nyugodtan jelezzétek (ahogy tudom javítom).

古人の跡を求めず、古人の求めたる所を求めよ

(#11934) pc360 válasza akb48b (#11933) üzenetére


pc360
addikt

Csak egy apróság: a kijelentő mondat végén a hangsúly a magyar nyelvben lefelé tart.

[ Szerkesztve ]

Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu

(#11935) akb48b válasza pc360 (#11934) üzenetére


akb48b
csendes tag

Tudom, csak már lusta voltam újravenni (ha újraveszem, akkor mást rontok el).

/Ez már az amit utólag nem tudok javítani./

[ Szerkesztve ]

古人の跡を求めず、古人の求めたる所を求めよ

(#11936) távcsőves válasza akb48b (#11933) üzenetére


távcsőves
senior tag

Grat, használd örömmel! A videó jó lett.

Más, ezt most olvastam 1070 fórumban, és zsír! Logitech Gaming Sofware telepíted a pc-re, a mobilodra pedig play storeban a Logitech Arch app-ot telepíted. És aztán a mobilodon nézed milyen a cpu hőfoka és leterheltsége szálanként és a gpu hőfoka és terheltsége stb. Kipróbáltam, nagyon fain módon működik. Elnézést ha már volt, nekem újdonság volt.

[ Szerkesztve ]

(#11937) HSM válasza távcsőves (#11936) üzenetére


HSM
félisten

Én a notebookomra varázsoltam ki az adatokat HWiNFO-ból hálózaton keresztül. Az is elég fain. :K
Ugyanúgy lehet nézni, mint a saját gép adatait, elég profi.

(#11938) BReal


BReal
addikt

Mindenkinek Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet előre is!

(#11939) Tin válasza akb48b (#11933) üzenetére


Tin
veterán

nekem tetszett a videód! igazi geek style:)

(#11940) akb48b válasza Tin (#11939) üzenetére


akb48b
csendes tag

Thanks. :R

távcsőves: szintén :R

古人の跡を求めず、古人の求めたる所を求めよ

(#11941) Atti777


Atti777
senior tag

Radeon Software Crimson ReLive Edition 16.12.2

Fixed Issues

AMD FreeSync™ technology may experience performance issues with Borderless Fullscreen application support when a secondary display is attached and has dynamic content running such as video playback in a web browser or if other applications or game launchers are running on the primary screen in the background. A workaround if this issue is experienced is to minimize all other running applications that are on the primary desktop display or on non-primary extended displays.
Radeon ReLive may fail to install during installation on some system configurations.
Battlefield™1 may experience flashing or corruption when running in Multi GPU with Radeon RX 400 series.
Instant Replay fails to enable itself after it has been turned off due to content protection.
Radeon Settings may not load on system boot for some system configurations.
Fixed some errors in translations for Radeon Settings and Radeon ReLive.
Audio recorded by Radeon ReLive may sometimes exhibit slow motion when played back.
Radeon ReLive may experience recording issues or issues toggling the Overlay/Toolbar when Frame Rate Target Control is enabled. Users are suggested to disable Frame Rate Target Control when using Radeon ReLive.
Mouse cursor may stutter in recorded video when there is limited on screen activity outside of minor mouse movement.
In AMD Multi GPU configurations the secondary graphics product will exit the low power state when Radeon ReLive is enabled.
Radeon ReLive may sometimes not be able to take screenshots of secondary displays.
Chromium may fail to utilize hybrid decode for VP9 content.
DOTA™2 may experience game corruption when performing a task switch while recording with Radeon ReLive in AMD Multi GPU configurations.
Radeon ReLive Overlay/Toolbar will not launch or Record when running League of Legends™ in Administrator Mode and Windowed Borderless Fullscreen.
Long ping times may be experienced with some WiFi adapters.

Путин, иди нахуй!

(#11942) varmi2


varmi2
nagyúr

Szerintetek egy 4GHz-re húzott Phenom2 x4 mennyit hagy benne a kariban fullhd-n? Msi 480 4Gbról van szó. Hamarosan érkezik...

Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!

(#11943) TTomax válasza varmi2 (#11942) üzenetére


TTomax
nagyúr

Olyan 23,8654%-ot de csak akkor ha a futár délig kihozza a vgat. :)

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#11944) V!ck


V!ck
aktív tag

Jo reggelt mindenkinek!
Ha minden jol megy, holnap csatlakozok a klubhoz egy XFX RX 480 8GB GTR Black Edition-nel :) nem varok tovabb az arcsokkenessel, es az R9 380-am is jo aron elviszik karacsonyra. Kivancsi leszek mit domborit :)
Hamarosan jovok :D

Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.

(#11945) távcsőves válasza varmi2 (#11942) üzenetére


távcsőves
senior tag

Maximum fps-ben nem sokat, átlagos fps-ben jelentősen, minimum fps-ben meg rengeteget. De mihez képest nézzük? I7 6700K ?

[ Szerkesztve ]

(#11946) Plasticbomb válasza Hobbbyt (#11906) üzenetére


Plasticbomb
addikt

A 380Xel 4kban volt (HDMI 1.4), de a 480al már 4kban is rendesen megy (HDMI 2). Rengeteget olvastam utána a témának, mire ehhez a típushoz értem. A 4k tvk között a "leggyorsabbbak ~20 ms körül alakulnak, 4k felbontáson, ez meg 37~ körül van, a közép kategória tagja. A cél 50 alatt maradni volt, e fölött lehet zavaró, és mivel nem vagyok egy fps huszár sem, így a közép kategória lett megcélozva, egyedül talán a freesync jelentkezhet, mint plusz igény, de annyira nem szükséges az sem. Az általam legtöbbet játszott játékok futnak elég 60at (LoL sokkal többet very highon, WoT Maximumból picit visszavéve), és elég nagy hogy élvezhető legyen az ágyból, és 4k, így közelről sem tépem a hajam a pixelek mérete miatt. És TV, szóval maradtak a TV funkciók is, okosTV szal pl telefonról gépről windows által és chromeból is megy a ?miracast?, ésatöbbi.

[ Szerkesztve ]

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#11947) MikaVejneGI válasza V!ck (#11944) üzenetére


MikaVejneGI
aktív tag

Király kártya , nem kell huzogatni mert a 1338 elég mindenre. DE picit melegebb és hangosabb mint a MSi Gaming! Ezzel legyünk tisztában.

Mindenki másnak , én pl MiniDisplayon használom a kártyát egy Dell monitorral. Tökéletes képem van.

[ Szerkesztve ]

Steam ID: MikaVejneGI , PSN ID: MikaVejneGI mindenhol másutt: MikaVejneGI vagy ATis_HUN

(#11948) #45185024 válasza V!ck (#11944) üzenetére


#45185024
törölt tag

Jó választás :D
Memóriát fel 2250-re (9000) vagy amennyit bír ha akarod alulfeszeled picit, hőfokot 75 fokra, én még nem hallottam a kártyám hangját ...
Full hd-n olyan mint a vonat, mindent visz. és nincsenek biosz problémáink ;)

[ Szerkesztve ]

(#11949) #45185024


#45185024
törölt tag

Na ki meri elkezdeni a 16.12.2-es Crimson ReLive felrakását :_)

(#11950) pc360 válasza #45185024 (#11949) üzenetére


pc360
addikt

Én ma tuti azzal rakom újra a gépem, aztán max visszatérek egy előzőre...

---

Mennyire van értelme most Win 10-zel szórakozni? Egy porcikám se kívánja azt a bugos rendszert, így maradnék a 7-nél, hacsak a DX12-hiány vagy egyebek egyelőre nem jelentenek hátrányt. Az, hogy valami 3 fps-sel jobban fut, pont nem elég indok a váltásra.

[ Szerkesztve ]

Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.