Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gegg
tag
Remélem holnap én is csatlakozok a 7970 tulajok táborába
-
gegg
tag
Na nekem is sikerült beszereznem egy ilyen csodát(7970).
Kár hogy olyan a hangja mint a porszívónak. -
gegg
tag
Az ASIC százalékot hogy tudom megnézni ? Mert alt+lefele nyíl nem megy
-
gegg
tag
Az AB nek mindig futni kell a hátérbe hogy a beállított venti profillal mennyen ?
-
gegg
tag
Valaki tudna segíteni miért van az hogy World of Warcraft ban 7970 es karival 15 fpst kapok ?
Nagyon idegesítő mert esténként ezzel is szoktam játszani. -
gegg
tag
Megnéztem wow alatt a gpu kihasználtságát és csak 17%
Ennyire lenne képes ez a FX 8120 ? -
gegg
tag
Full képernyőn is ennyi !
Tegnap lett újrarakva a win. Egyébként más játékoknál nincs probléma. -
gegg
tag
Olyan problémám lenne, hogy mikor kikapcsol a képernyő akkor leáll a kártya és nem pörög a venti és ilyenkor mikor megmozdítom az egeret akkor összeomlik a kép és csak reset oldja meg a problémát.
-
gegg
tag
A legfrissebb van fent.
-
gegg
tag
A 7970 ref kártyát elég 3 havonta portalanítani ?Poros panelban lakom. Régi kártyán csak leszedtem a burkolatot és kis ecsetel kisöpörtem a port de ennél a VGA nál ez már nem játszik mert ahogy néztem lekel kapni a gpu ról és lehet mindig pasztázni.
[ Szerkesztve ]
-
gegg
tag
És hátulról kel fújni a mókuskerék felé vagy fordítva ?
Egyébként köszönöm a választ nagyon megkönyebültem. -
gegg
tag
Hali !
Nemrég írtam, hogy összeomlik a kép mikor elmegy aludni a kártya és erre azt a választ kaptam, hogy frissítsek amit meg is tettem és most már nem omlik össze a kép hanem csak befeketedik. És ha megnyomom a resetet akkor már a kijelentkező képernyő megjelenik.
És még egy nagyon hülye kérdés, hogy lehet feljebb vinni az órajelet 1125 Mhz nél ? Nem akarom úgy járatni csak érdekelne. -
gegg
tag
Ti hogy viszitek 1125 MHz fölé a gpu-t ? Tudom hülye kérdés de még nem nagyon tuningoltam fesz emeléssel. És Asus ref 7970.
-
gegg
tag
Mindegyik programmal próbáltam de hiába adok neki feszt nem írhatok be nagyobb számot.
-
gegg
tag
Átírtam a 0 át 1-re és most már enged nagyobb értéket viszont hiába megyek az apply ra nem állítja be.
-
gegg
tag
-
gegg
tag
Olyan gondom lenne, hogy mióta felraktam a 12.2 es Catalyst et azóta a kártya terhelés nélkül 12-13 fokkal melegebb.
Vagy máshol keresem a hibát ? -
gegg
tag
Az miért lehet, hogy GTA IV ben nem tudom állítani a grafikát felfele ? 800x600 a max amit enged pedig tovább tart a csúszka de visszaugrik és azt írja gyenge a gép.Más kártyával nincs ilyen probléma.
Hasonló volt Skyrim ban is de ott engedte állítani.[ Szerkesztve ]
-
gegg
tag
Valaki tudna segíteni abban, hogy miért ugrik le sok játéknál az fps 0 ra ?
Ilyen a GTA IV, Batman AC, Cod BO, Skyrim.
Köszönöm a segítséget. -
gegg
tag
Ilyen hűtőre érdemes lenne lecserélni a reffet ?[link]
A kártya 24/7 be megy és szerintem jobban örülne ha 50 helyett 40 fokon lenne.
És gondolom úgyis cserélni kel fél év után a gyárit mert még nagyobb hangja lesz a csapágy miatt. -
gegg
tag
Akkor lehet hajtani a ref 7970 24/7 be gyárival ? Nem lesz csapágyas fél év után mint a 6970 ? Vagy tudtok ajánlani valami jó hűtőt vízen kívül ?
Köszi -
gegg
tag
Az normálisnak számít ha elmegy a kárty zerocore ba akkor a gpu-z ben minden össze vissza ugrál, a fesz néha 0 néha 12v.
-
gegg
tag
Mitől lehet az, hogy mikor zerocore ba van a kártya vagyis elalszik a monitor akkor ő még pörgeti a ventit ?
-
gegg
tag
Valaki segítene abban, hogy működjön a zerocore funkció ? Mostanában nem kapcsol le a kártya akkor se ha a monitor lekapcsol ami nem nagy baj de este kétszer is felkapcsolt magától a ventilátor 50% ra és ez este nagyon zavaró tud lenni. Akkor szokta ezt csinálni mikor fut az AB és összegabalyodik a cc vel (legalábbis gondolom mert ilyenkor csak ott tudom visszaállítani).
-
gegg
tag
Lenne egy kérdésem és egy problémám remélem tudtok segíteni.
A kérdés az lenne hogy árt e a kártyának ha a procihűtő ráfújja a 50-60 fokos levegőt miközben a kártya üresjáratban van. A problémám pedig az lenne, hogy a kártya nem hajlandó zerocore ba menni ami azért lenne fontos mert 24/7 ben megy a gép és félek, hogy csapágyas lesz.
Köszi a válaszokat előre is[ Szerkesztve ]
-
gegg
tag
Sziasztok
Tegnap unokaöcsém mikor kimentem a szobából elkezdte tuningolni a kártyát és a feszt 1.3 ig emelte. Lehet ettől valami baja a kártyának ? Természetesen rögtön visszaállítottam alapra.[ Szerkesztve ]
-
gegg
tag
Sziasztok !
Ma feltetetem a legújabb catát és gép indításkor mikor betölt az asztal feldob pár másodpercre egy fekete kis ablakot. Ez normálisnak számít ?
Köszönöm előre is a választ. -
gegg
tag
Sziasztok !
Olyan problémám van hogy az AB és a cata nem fér meg egymás mellet. AB ben be van állítva a venti profil és néha a cata ezt kilövi és nem csinál semmit az AB, most pl. 98 fokra melegedett fel . Erre van valami megoldás ? Köszi előre is. -
gegg
tag
Most olvasgattam, hogy ti menyi fps t kaptok crysis 3 ban. Én az airport os pályán 40-45 átlag fps t kaparok össze igaz amd procival de húzva van és a gpu is 99% on teker. Ennyit számítana az intel proci ?
-
gegg
tag
Sziasztok, olyan problémám lenne hogy a zerocore nem működik és mikor ki kellene kapcsolnia a monitort nem teszi csak teljesen fekete képernyőre odateszi a kurzort és a ventilátor is pörög. Erre van valami orvosság ? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest