Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- potyautas: Vágyak
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- potyautas: Az utolsó közös út
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enclave
aktív tag
válasz
SSJmeszes #6533 üzenetére
Ennek a kártyának nem igazán néztem utána de szvsz először a hivatalos bejelentésnek (legyen saját weboldala a gyártónál) meg kellene történnie. Az hogy 1-2 tesztoldal kapott egy példányt, vagy megjelent pár fotó, screenshot a kártyáról, még nem jelent semmit. Lehet,h. nem is végleges példányokat teszteltek azok az oldalak, ahonnan a hírek származnak...
A 7970 Lightning-ról tudom azt,h. kb. március 15. körül jelentették be hivatalosan (paper lunch szvsz), előtte csak pár szállingózó infó és egy Cebit-es(?) kiállított példány volt. Később lehetett 1-2 nyugati, tengeren túli árlistában látni,h. április első felére ígérték az első érkező példányokat. Német árlistákat nézegettem, náluk csak(!) mostanában érkeztek be az első példányok, eddig csupán előrendelések voltak. (bejelentéstől számítva majdnem 1 hónap a nyugati szomszédoknál)
Nálunk még nem igazán kapható ezek ellenére sem. (árgépen horror áron ugyan igen)
Vissza a 7970 Toxic-ra, a Lightning esetéből kiindulva a hivatalos megjelenés után 1 hónappal talán már nyugat-európai országokból rendelhető lesz, hacsak nincs ázsiai vagy tengeren túli ismerősöd, akkor talán hamarabb tudsz egyet (többet) szerezni. Ám én nem biztos,h. "rohannék" a boltba, ugyanis az extra órajeleket, és a 6GB vram-ot látva nem lepődnék meg, ha az ár 200.000 HUF alatt nem állna meg.
Mindezek tükrében a fórumos kereskedőktől érdeklődnék, ők talán az ilyen exkluzívabb kártyáknak gyorsabban, könnyebben tudnak utána nézni...Illetve néhány helyen olvasható,h. a 320 Ft-os € korszaka ismét eljöhet hamarosan, ami szintén árdrágító tényező...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- NBA és kosárlabda topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó - Asus ROG Strix RTX 3080 10GB V2 LHR
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- Palit RTX 4090 GameRock 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest