- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
Helló van olyan progi 7950 VGA -khoz amivel lehet a biost szerkeszteni?
-
karesz501
senior tag
válasz
Raggie #17290 üzenetére
3db venti van rajta, amik ráadásul kisebbek mint az átlag, ergo nálam 40% fölött már visított olyan szélzaj volt. OC felejtős pont emiatt számomra rajta.
Mivel nálam "ragadt" 2-3 hétig és csak utána adták vissza az árát a boltban (pedig visszavittem másnap-harmadnap) így tesztelgettem. Nálam a gyári OC beállításokat sem bírta, szürke képernyőt dobott tök váratlan helyzetekben is (nem terhelés alatt...).
A rev 1.0 -ás kártyákon megy a feszemelés rendesen, de mint mondtam, ha melegszik a kártya akkor a hűtés hangos, pedig nem vagyok egy audiofil....Nekem nagyon nem jött be, pedig a netes tesztek alapján világbajnok kártya....
Ha most kéne vegyek vmit, akkor a legolcsóbb alap 7950-et venném és tennék rá egy új hűtést ami halk és hatékony.
@mimic, foxmoulder: ez a zaj dolog nagyon szubjektív, a neten olvasottak alapján nekem is ez volt az előzetes véleményem de én nem ehhez vagyok szokva. Otthon egy csendes dolgozószobában van a gép, ha játszok akkor éjszaka teszem és rohadt zavaró a videókártya visítása.... A CPU és ház ventik mind 12-14cm -esek, messze nem lehetett azokat kihallani csak a WF3 -at
-
mimic1979
aktív tag
válasz
Foxmulder89 #17297 üzenetére
Nekem is WF-os Giga 7970-em van, és tényleg nem hallani.. Bár egy Cosmos házban pihen ami eléggé szigetel, de a videokártyát tényleg nem hallom, előbb szólal meg proci ventilátorja, de általában addig rajtam van a fülhallgató és már nem is hallom
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
DroiDMester #17295 üzenetére
Ez a gyári OC dolog (10% és felette, mint ezek) lehet, hogy tényleg nem működik, mert valami nagyon béna módszerrel tesztelik le őket. Vagy működik, olyan szar megoldással mint a boost..
De azt mondani hogy hangos a Windforce hűtője..baromság. Nálam alap venti profillal megy, 1175/1575-ön, a 70 fokot soha nem érte még el semmilyen progi alatt, a vrm is akörül tanyázik.
Minimális szélzajt ad, teljesen normális..semmi süvítés vagy üvöltés, szedd ki a fejed a számítógépházból és hallgasd meg úgy is. Ja, és mivel ilyen jó hőfokokat produkál, nyugodtan beállíthatnám fix 20-30%-ra is a ventijét ha ilyen kényes lennék, de mint mondtam, csendes -
ZozzHUN
addikt
válasz
Raggie #17290 üzenetére
Az újabb Rev 1.0-ások olyan szempontból nagyon jók, hogy nem throttlingol 1000/1250es gyári boost-on, mert komoly VRM rész van rajta. Hűtése batár nagy, viszont 3 kis venti fel tud hangosodni sajnos, de még tűrhető még max tuninggal is. Tuningolni kb 1150-1200-ig lehet alapfeszen (1250mV), viszont én kikaptam 2 hibás darabot is, most Sapphire Flex-re váltottam és no problem. Egyik VRAM hibát volt, másiknak nem tudom mi baja volt, lehet GPU hibás volt.
-
De jó is lenne.............. ha csak ezzel a 2.típussal lenne gond, de sajna nem így van ugyan olyan trágya a mostani 7770.OC és a 7850.OC is mind 2 ből járt nálam 7-8.db amiből kapásból 5.öt kellett is vissza vinnem mert nem bírták a gyári OC -t se és a memóriák is szemetelték a képernyőt velük! És ez még csak 2.típus de szinte az összes giga ilyen, a 78-79xx szériája meg a WF3 hűtéssel egy kész katasztrófa, aki azt mondja rájuk hogy halk azok BIZTOSAN Hallás károsultak már
-
-
Raggie
őstag
Olvasgattam és láttam, hogy nem ajánljátok a gigabyte Windforce 7950-est!
Miért? Nekem nagyon jó kis kártyának tűnik elég jó áron.Valaki?
-
Rabbitf_24
addikt
Nos a tegnapi próbálgatások eredményeképpen a 24/7-es téma alapfeszen az 1230 MHz a gpu-ra, ami egy jó teljesítmény. A 3Dmark persze lefut 1270-en is pl, de a játékok alatt ott már gondok vannak.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ricshard444 #17283 üzenetére
Ez mondjuk elgondolkodtató. Vagy akár azt is megcsinálhatnám hogy legy egy egy youtube videó, aki pedig a teljes minőségre kíváncsi, az kap két linket a pc-s és boxos videóról.
-
-
fazerzje
csendes tag
Urak!
Vélemény XFX7970 Black Editionról? 103k-ért kapható ..
ASUS a másik befutó, bemerjem vállalni ?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ZozzHUN #17279 üzenetére
Ezért is írtam a két topicba, hátha lesz olyan aki 2-3-4 kártyás rendszerrel néz meg majd. Nem kell végigjátszani ugye a játékot a 4-5 perces videóhoz.
A 60fps-t csak úgy írtam, lehetőség szerint nem youtube-ra menne a videó. Már amennyiben létezik olyan videómegosztó ahol nem konvertálódik le a játék annyira hogy csúnyább legyen mint amilyen valójában.( van ilyen egyáltalán? )
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kis segítséget kérnék a topiklakóktól, illetve egy kérést, hátha tud valaki segíteni. (ide is jön a hsz, meg AMD topicba is, meglátjuk hol tudnak előbb segíteni)
Crysis 3
Most nem játékosként hanem hírszerkesztőként kérdeznék tőletek. Lesz olyan, aki megveszi premierkor a játékot és úgy fogja tolni a kampány részét, hogy teljesen fullra maxra teszi a grafikát, és minimum fullHD-ban tolja?
Ha igen akkor vegye fel velem a kapcsolatot kérem PM-ben,ugyanis a játék megjelenése utáni tesztet én fogom írni, és mivel xbox-on tolom majd, tervezek egy összehasonlító részt, melyben az xbox-os és a pc-s full grafikát szeretném összehasonlítani, illetve szükségem lenne rövid játékmenet videóra is majd a single kampány részéből. Elsősorban olyan emberre gondolnék aki több kártyás rendszerrel szeretné tolni a játékot minimum full HD-ben, úgy hogy a felvétel folyamán is minimum 60 fps-el fusson a játék. Nagyon megköszönném ha lenne olyan aki tud segíteni. Köszönöm. -
Stunts666
őstag
válasz
Foxmulder89 #17274 üzenetére
A feszt felhúztam és ott hagytam. 1150-en már sok volt a képhiba. 1125-ön csak árnyékokban jött elő.
3dmark: [link]
Mégegyszer köszönöm a segítséget.
-
ZozzHUN
addikt
Lehetőségem akadt kipróbálni a 7950 CF-t. Hát... Z75 Pro3 második PCI-E 3.0 4x nem elég tényleg, de azért hoz javulást rendesen Crysis 3 alatt.
Mindkettő kártya boost-os 925/1250. Hiába állítottam be mindkettőnek a +20% power limitet, a második kártya throttlingolt, bár gondolom ez a 4x sáv miatt volt
Crysis 3 multiplayer max beállítás (élsimítást kivéve) és 60 fps alatt nem igazán volt
Így a fogyasztást is lemértem, konnektorból mérve 496W volt a max, ami kb 421W valós fogyasztást jelent. 2x 8x sínben 450W lehet a max.
GPU-Z-ben nyomtam egy tesztet és akkor egyik kártya 99%-on ment, másik 76%-on.
-
Stunts666
őstag
válasz
Foxmulder89 #17141 üzenetére
VDDC 1250 és 1100/1500-nál álltam meg, de a memóriát nem próbáltam a végletekig, csak a GPU-t.
-
-
Maotun
őstag
Sziasztok!
ASUS HD7970-DC2-3GD5 vagy a TOP változat?
Szerintem 15k pluszt nem ér meg a gyári tuning , 925MHz ról 1000 MHZ re simán lehet húzni a "sima" változatot is, ha jól gondolkodom...... -
BeLucZ
addikt
válasz
ZozzHUN #17268 üzenetére
Sztem nincs egységesen jó játék ilyen célra, mindegyik játék más és más jellegű terhelést ad, pl nálam bf3 stabil azon az orajelen ahol fc3 már hibázik, más részegységek vannak kipörgetve, ha lehet igy fogalmazni, játékfüggő a tuningstabilitás, persze van olyan orajel ami mindenhol egységesen jó, de amikor ilyen kicentizésről van szó, akkor fordulhatnak elő ezek a hibák
-
-
ZozzHUN
addikt
válasz
ricshard444 #17259 üzenetére
És gondolom nincs standalone FC3 benchmark, hogy ne kelljen leszedjem az egészet újra...
-
szasanyi
félisten
válasz
Rabbitf_24 #17261 üzenetére
És mennyi ideig toltad a FC3-at? Majd ha játszol folyamatosan >1 órát és nincs gond, akkor valsze jó, és stabil az adott beállítás. Nálam is ez volt a választóvíz, ezért mondom: ha nem volt stabil a VGA akkor megállt a kép. Nem fagyott le mert ki tudtam lépni és winbe és onnan le lehetett állítani a játékot.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
FC3-on minden fullon atom stabil volt az 1200/6600 nekem. (Csak azóta töröltem, lehet, hogy akkor még 1x le kell szedni steamról.
)
-
kockaharcos
senior tag
válasz
Valami ilyesmi, BF3, Crysis 3 simán megy 1450MHz-es rammal, FC3-nál kb 10 perc és fagyok is.
-
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Rabbitf_24 #17256 üzenetére
Lehetséges.
Mivel a GPU tuning fontosabb, ezért én azt javaslom, hogy keresd meg a legmagasabb gpu tuningot, aztán azt hagyd úgy és kezdj neki a memória tuningnak. 1 óra Crysis 2 loopolás megteszi a final test-hez.
Crysis 3 volt eddig a legizzasztóbb játék. Fogyasztásmérő alátámasztja
-
BeLucZ
addikt
válasz
Foxmulder89 #17254 üzenetére
nem méregettem benchmarkokat, de nem nagyon láttam töb fpst egy játékban sem tőle, vannak olyan vgak ahol tényleg sokat számit a vmem húzása, mert sávszéllimitesek lehetnek, de az nem a 7970es
még 2560ban is bőségesen elég ez a 264 GB/s
(#17253) Rabbitf_24 : vga húzáshoz nem kell szakértőnek lenni, ki kell tesztelni az adott órajel fesz párost, de ahhoz hogy betonstabil eredmény szülessen órákat kell tesztelni játékokkal
1240 mhz nagyon tisztességes ha azt 24/7ben tudja a vga intenziv gamekben, ajánlom az alan waket fullon, na az nálam pörköli a vgat rendesen, ott hamar kivág ha nem betonstabil a gpu, de fc3, metro is jó erre a célra, benchmark felejtős, ugysem azzal játszol
(#17256) Rabbitf_24 : nincs közük egymáshoz, de érdemes a memet alapon hagyni és külön huzni a gput, majd ha ott kiteszteld akkor külön a memet, mert ha egyszerre oczod durván akkor nem fogod tudni miért hasalt el
-
BeLucZ
addikt
válasz
Rabbitf_24 #17251 üzenetére
memóriát értelme nincs húzni, alapból félelmetes sávszélessége van a tahitinek, nálam 1375 és 1800 mhzes memória közt szinte nincs különbség egy játékban sem, 3dmark dijazta eddig egyedül, gput kell húzni, de azt nagyon
-
BeLucZ
addikt
válasz
Rabbitf_24 #17237 üzenetére
Szerintem ha alapfeszen tud 1240-et, felesleges +30 mhzért megküldeni 1,32 V-os fesszel
-
Rendo84
senior tag
válasz
Foxmulder89 #17248 üzenetére
A DIRT 2-őn kipróbáltam az Adaptív mintavételezést, de érezhetően javult a képminőség.
A grafika menüben látható az fps, ami 280 körül mozog. Mikor bekapcsoltam, leesett 50 fps-re
Itt már azért a jó képminőség mellett, pici lag is volt. -
Foxmulder89
senior tag
válasz
Rendo84 #17246 üzenetére
Kevésbé erőforrás igényes játékoknál vagy régebbieknél, vagy 7970 CF-el
Edge detect még hagyján, de a Supersampling az igazi gyilkos. Viszont cserébe brutális képet adnak, ahol 150 fps körül vagy felett vagy ott be lehet kapcsolni nyugodtan, de nem feltétlen a kettőt egyszerre
Az edge detect nem tudom pontosan mit csinál, de a supersampling az mindent megszűr, amit a normál AA egyébként nem.. fűszálakat, faleveleket, kerítést..
Egyébként van ott egy adaptive multisampling is, az nem vesz le sokat a teljesítményből és cserébe egy picit szebb lesz a kép. EQ AA is ilyesmi. 16x AF-et érdemes bekapcsolni állandóra, sőt alatta a High Qualityt is válaszd ki, mert azt sokkal jobban észrevenni mint a szuper AA-kat és alig kerül 1-2-3% +teljesítménybe. -
Rendo84
senior tag
CCC, Vonalsimítás/Szűrő/Edge detect és
CCC, Vonalsimítás/Vonalsimítási módszer/Supersampling beállításainál, az FPS drasztikusan lecsökken, használatukkal élvezhetetlen bármilyen grafikus alkalmazás.
Miért van ez így, vagy milyen alkalmazásoknál lehet ezeket bekapcsolni? Mennyire normális ez? -
karesz501
senior tag
válasz
3dmark11 is fagyasztja a rendszert keményen ha OC-s, futtasd le pár alkalommal mert nagyon jól tesztel az is.
-
ffodi
veterán
válasz
Rabbitf_24 #17239 üzenetére
Várj, majd elmesélem személyesen.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Rabbitf_24 #17239 üzenetére
VDDCI : Egyes források szerint a memória feszültsége. (jav.)
Crysis 2 GPU tesztelésre, Heaven vga memória tesztelésre a tapasztalataim alapján.
-
válasz
Oooo, ezt tesztelésre igen sovány. Jó pár óra Far Cry3/Battlefield 3/Crysis 3 béta és ha akkor sincs gond, akkor feltehetőleg hosszabb távon is bírni fogja.
-
Rabbitf_24
addikt
Gondoltam megnézem a matrix végét. Alapfeszen 1240ig megy a GPU, utána már hibázik.
Most 1270MHz @ 1,32V-nál stabil. Unigine heavennel minden beállítás fullra tolásával 20 perce stabil. Ez elég a stabilitás megnézéséhez, vagy még más tesztet is kell futtatni? -
BeLucZ
addikt
válasz
karesz501 #17235 üzenetére
használom ugyanúgy 1125/1575-ön és ehhez már sajna kell az 1.25 V, a venti vezérlés kb 6%al nől, igaz hogy melegebb is, de még mindig az elviselhető tartományban van, de gondolom vannak páran akik feltolják 100ra a ventit fixen, na oda egy bunker kéne hogy elviselhető legyen
-
BeLucZ
addikt
válasz
szasanyi #17231 üzenetére
semmivel sem drágábbak az egyedi kariknál és sztem nem hangosak, nekem itt van a fejem mellett, igaz most auto vezérlésen van alulfeszelve alaporajelen de nem hangos, elnyomja a játék zaja simán, pedig én nem is használok fülest, volt régebben twin frozeres 480am és semmivel sem volt halkabb
-
ZozzHUN
addikt
Amúgy egy boost nélküli kártya nem throttlingol ha felnyomod 925/1250-re de 0%-on hagyod a power limitet?
-
szasanyi
félisten
válasz
BeLucZ #17229 üzenetére
Ebből is látszik, hogy a sok hangzatos technoblabla nagyjából semmit nem ér, de legalábbis az átlag gémer számára biztosan. Aki meg min. 2x cserél VGA-t egy évben, annak meg nemhogy fölösleges, hanem kész ráfizetés.
Pug - a refkártyákkal két alapvető gond van, ami miatt sokaknak nem jó választás: drága és hangos. Persze utóbb könnyen orvosolható... lenne, ha legalább az első része nem így alakulna.
-
BeLucZ
addikt
válasz
szasanyi #17228 üzenetére
Ez így van, nem szabad bedőlni az egyedi vgaknak sem, mert jó oké a lightning meg a matrix biztos klassz + 30 ezerért, meg lehet 20 fázisú tápellátást kap meg ln2es bios meg anyám tudja még mit, de attól még a gpu nem lesz válogatott, meg ocra kitesztelt, így hát ugyanúgy kifoghatsz silány példányt és semmire sem fogsz menni a military class alkatrészekkel
mert ha még garantálva lenne a lightningnál hogy ez igen, ez fog 1300at is menni mondjuk egy 7970nél akkor azt mondom hogy megérné, de így lutri, lehet semmivel sem fog jobban menni mint egy ref, hiába a sok csili vili
-
-
-
karesz501
senior tag
Pont ilyen a Vapor-X BIOS-a is, ezek teljesen rendben vannak.
Az enyém nem tud ennyit OC-ben, 1200mV mellett megy 1150Mhz -et, de 1200Mhz -et már nem viszi még ha 1300mV -ot is adok neki, pedig nem melegszik még ott sem. Szerintem kevés neki a CTG-500 12V -os ága ilyen értékekek mellett, egy új tápot meg 100-150Mhz -ért nem veszek.
75k -ért az a Powercolor BEST BUY volt
-
karesz501
senior tag
válasz
szasanyi #17220 üzenetére
Én igen és a helyzet a következő (7950 Vapor-X, legújabb BIOS):
Heaven (1920*1080, 8xAF, 8xAA, Normal tesselation)
ALAP: 850 / 1250 / 0% : nem dobálja az órajelet, heaven 53.4 fps, score 1344
ALAP: 850 / 1250 / 20% : nem dobálja az órajelet, heaven 53.3 fps, score 1341
OC: 1150 / 1575 / 0% : dobálja az órajelet, heaven 63.0 fps, score 1587
OC: 1150 / 1575 / 20% : nem dobálja az órajelet, heaven 69.7 fps, score 1756És egy "memória teszt", ~25% órajelemelés --> ~5% teljesítménytöblet, ~10% min fps növekmény
OC: 1150 / 1575 / 20% : nem dobálja az órajelet, heaven 69.7 fps, score 1756
OC: 1150 / 1250 / 20% : nem dobálja az órajelet, heaven 66.9 fps, score 1685Nálam csak OC alatt dobálja az órajelet 0% power limit mellett. Ezt FC3, Crysis2 és BF3 alatt is néztem, 200 milliseces frissítés mellett, úgy hogy az AB monitor külön ablakban széthúzva teljes képernyőre, látszik szépen amikor ugrál az órajel.
@Pug: 200 millisec értékre tedd, úgy hozza amit látnod kell.
-
szasanyi
félisten
Nem hinném, mert nálam sem oldotta meg a +20% power. Így nézted?
-
karesz501
senior tag
@DroidMester: megkövetlek, igazad volt. Boost -os az 1. alap BIOS is a Vapor-X kártyán, kipróbáltam max tuning és terhelés mellett 0% power limittel, és ugrál.....
Jó hír viszont, hogy a feszt lehet állítani és 20% power limit mellett nem ugrál egyáltalán (FC3, Crysis2) teljes terhelés alatt sem.
Egyik szemem sír a másik meg üveg, de nekem ezzel így semmi bajom, tökéletesen működik, pont mint a PCS+.
-
ZozzHUN
addikt
Képeket kiraktam a powercolor pcb-ról és a rajta lévő alkatreszekrol. Szerintem az is lehet hogy ref csak piros mint az első Sapphire ami meg ref fekete volt. Közben meg rájöttem hogy gigabyte azért bírta a 0% power limittel az 1ghz-et szerintem mert annak erősebb a vrm.
-
-
válasz
ricshard444 #17213 üzenetére
Lehet mégse kellett volna visszamondanod....
-
válasz
ricshard444 #17212 üzenetére
-
válasz
ricshard444 #17212 üzenetére
0%-n 800-n ( alapon ) futott meg beesett 732MHz-re is...
-
Még mindig 5ből 5 kártyánál amit teszteltem, komoly terhelés alatt 20% mellett is ingadozik az órajel és szintúgy még mindig ez a Boost lényege. Nem hiába szenvednek az emberek,mert egyszerűen jelen van ez ellen csak Bios van,de mind1 nem akarok már megint vitázni,csak gondolj bele,hogy nem hiába mondják ennyien...
Ez volt pl a VTX-el: 20% és 1125 mellett AVP Bencmark alatt...1-2 secig tartja az 1125-t majd vége...150fps mellett -
szasanyi
félisten
válasz
Shkiz0 #17207 üzenetére
Hol itt a kavarás, ami miatt nem érted?
A BOOST BIOS mindegyiken sz@r, az kis túlzással használhatatlan - főleg ha nem tuningolsz, és nem tolod oda neki a +20% powert! A SAPPHIRE 11196-16-20G jó, van hozzá tökéletes nonBOOST BIOS, és jó a Dual-X hűtése is - így egy majdani eladáskor nem lesz hátrány a gyenge stock hűtő sem. Ez elég egyszerű nem?
De ha Te mindenképpen Vapor-X kártyát akarsz, akkor vedd azt. Nekem nincs vele tapasztalatom (meg nem is igen lesz), de ilyet és olyat is mondtak, azt meg nem tudom pontosan ahhoz van-e ilyen, egyébként tökéletes nonBOOST BIOS. -
Zsohi
őstag
válasz
Foxmulder89 #17186 üzenetére
Terhelve 0,975-0,985V körül alakul, ami már kevés a 900MHZ-hez.
-
válasz
karesz501 #17206 üzenetére
Mint mondtam azért ezekből akarok nézelődni, mert ezekhez kapom a 2 eredeti játékot.
Mondjuk ebből a Bioshock nem érdekel, azt szerintem eladnám, de a Crysis 3 mindenképp maradna.
Így pedig nem olyan rossz vétel lenne.
Nyilván ha nem járna hozzá a game, akkor eleve nem ezeket nézegetném. -
Na most jól bekavartatok, gyakorlatilag mindegyik kártyára jött pozitív és negatív szavazat is.
Ami még döntő szempont lehet, hogy a víz nem azért kerül rá mert sz@arrá akarnám húzni, mert vga-t egyáltalán nem szoktam tuningolni, maximum addig amíg megveszem, és 1-2 tesztet lenyomok, de aztán stock.
Nekem a víz a hang miatt van, mert szeretem mikor csend honol körülöttemEnnek fényében mit mondotok?
-
karesz501
senior tag
válasz
szasanyi #17203 üzenetére
ok, de ezért nem értem, hogy mi a baj a Vapor-X VRM hűtésével, mert legalább tettek egy bordasort rá...
nekem a házam nem kedvez a VGA-nak, nagyon közel van és 180 fokkal fordítva a CPU bordához, nem tud rendesen hűlni alulról a nyák
Próbáltam a másik PCI slotban, de ott meg "csak" 4x PCI-E 2.0 ment....
-
szasanyi
félisten
válasz
banderasz77 #17200 üzenetére
Sőt, én tízenvalahányat kipróbáltam már míg végül ez maradt, mert ez a legtutibb. Sajna ezek kívül az AMD ref. 7950 BOOST verzió volt még jó, de az ugye ugyanúgy BOOST így ment is. Viszont a ref. 7950 nonBOOST BIOS képet sem adott.
De semmi gond, BIOS kapcsoló másik állásba és újra volt kép, így ment boot és frissítési parancsok beírása, majd enter előtt BIOS kapcsoló vissza előző állásba és enter.
karesz501: ez relatív, mert a PowerColor PCS+ 7950-en semmiféle VRM hűtés nincs mégsem láttam még 65 fok feletti hőfokot. Nyilván vannak eltérések, ez mással nem magyarázható.
ricshard444: így van, és az enyém mellett sem áll rendőr!
-
karesz501
senior tag
válasz
Shkiz0 #17162 üzenetére
Nekem Vapor-X -em van, ez a 3. 7950 -em és ezzel meg vagyok elégedve.
Az 1. BIOS nem boost -os, kis feszemelés és tuning mellett (1175mV - 1100Mhz/1600Mhz) egyáltalán nem hangos és nem megy 60-63 fok fölé.A VRM hűtés badarság, külön bordasor van a VRM -ekre ragasztva, 70 fok fölé soha nem mentek, ami NAGYON JÓ érték 1600Mhz mellett!!
-
válasz
ricshard444 #17198 üzenetére
Jahm és persze Droid Bios-a van mindkettőn,az alapok bek@phatják...,de tényleg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged