Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
válasz
Rendo84
üzenetére
Régen nagyon beakartam egy ilyen hűtésre ruházni..aztán felderengtek a mobil rack emlékek akis ventikkel...na nem!
Többet visítós kisventi nemlesz
korcsi
Resp... díjjazom h vki végre bevállalja h nemannyira jó az a dc mint amit várt tőle..és belebarkácsol, nekem nemvolt szívem. Inkább eladtam az egész karit ahogy van
-
vbbb
őstag
válasz
Rendo84
üzenetére
Hmmm...memóriára, VRM-re próbáltad már ezt:
Akasa AK-TT12-80 Thermal Adhesive Tape
Több helyen olvastam, hogy jó cucc. És nem kell kutyulni.
-
HSM
félisten
válasz
Rendo84
üzenetére
Pedig pont az ellenkezőjét okozza. Ha nem készül el a kép időre (60hz=16ms), hanem csak mondjuk 18 alatt, akkor nem 18ms múlva kapod meg az új kép 88%-át, hanem ismét berakja egészben az előzőt, és csak újabb 16ms múlva, azaz 18ms helyett 32ms múlva kapod meg egészben az amúgy 14ms-je készen várakozó képkockát. Egyetlen előnye van, hogy így elkerülhető a kép megtörése, amit az okoz, hogy a régi kép egy részét írja csak felül 18ms esetén a következő kép.
-
oravecz56
aktív tag
válasz
Rendo84
üzenetére
Szia
Nekem is Gigabyte hd 7970 to, Alpenfoehn Peter hűtővel +2 120 venti alatta.
Nekem 80fok nál nem megy feljebb fullon MSI kombuszter3.3 3 giga mem-re állitva.
De viszont sehol sem tudom ellenőrizni a vrm hőfokot de fölötte a nikkelezett vas csik ami keresztben van az forró égetős.Ide is tettél tüskét végig?
Mit használsz a vrm ellenörzésére. -
HSM
félisten
válasz
Rendo84
üzenetére
Ugyanez igaz minden karira: [link].

Szóval ha a Peter lehűti 50 fokra a GPU-d, de 70 a VRM, az tökéletes pl.
A VRM-re a tüskés megoldások nem szoktak beválni, nincs erő, ami rászorítaná. Persze, van amikor jól sikerül, de nem az igazi. Én a gyárilag kiönött, felcsavarozott bordákban bízom. 
-
lotTóni
tag
válasz
Rendo84
üzenetére
Köszönöm szépen!

Először is brutálisan néz ki.
Másodszor hatalmas súlya van.
Ez az első olyan karim,ami backplate-tel van ellátva gyárilag.Nem egy haszontalan dolog.Több negatív véleményt olvastam,mint pozitívat,de ennek ellenére - és mert a hazai webshopok többsége félretájékoztatott más, a szériába tartozó karik elérhetőségéről (gyakorlatilag csak képen léteznek) - egyre inkább hajlottam az Asus felé. ( Vapor-x 3gb ; Matrix Platinum ; Giga ghz ed.; Powercolor vortex II voltak a versenytársak)
Az utolsó löketet az adta meg,hogy 95k-ért 2 hetesen juthattam hozzá.Egy Sapphire 7870 ghz edition oc-t váltott ez a szépség.
Első tapasztalatok:
BF3 Noshahr Canals TDM 24/24 1080p Ultra, AA Off, AA Post Medium, MB Off, Filter 16x, HBAO On settings:
Min: 72 ; Max : 143 ;
De lakozik még több kraft is,ahonnan ez jön.Egy Fx 8350 dolgozik felette,Szerintem a proci "húzza vissza".Abszolút csendes,semmilyen hang nem hallatszik terhelésen sem 5cm-re tőle.Igazán még nem hajtottam meg,így a hőmérsékleti adatokról nem tudok nyilatkozni.
Eddig azt kaptam,amit elvártam.Ez a lényeg.
-
SSJmeszes
senior tag
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Rendo84
üzenetére
Kevésbé erőforrás igényes játékoknál vagy régebbieknél, vagy 7970 CF-el

Edge detect még hagyján, de a Supersampling az igazi gyilkos. Viszont cserébe brutális képet adnak, ahol 150 fps körül vagy felett vagy ott be lehet kapcsolni nyugodtan, de nem feltétlen a kettőt egyszerre
Az edge detect nem tudom pontosan mit csinál, de a supersampling az mindent megszűr, amit a normál AA egyébként nem.. fűszálakat, faleveleket, kerítést..
Egyébként van ott egy adaptive multisampling is, az nem vesz le sokat a teljesítményből és cserébe egy picit szebb lesz a kép. EQ AA is ilyesmi. 16x AF-et érdemes bekapcsolni állandóra, sőt alatta a High Qualityt is válaszd ki, mert azt sokkal jobban észrevenni mint a szuper AA-kat és alig kerül 1-2-3% +teljesítménybe. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Rendo84
üzenetére
Hangos... Ha a hangerő a szempont nálad, akkor ne ezt válaszd.
Mackának van ilyen a fórumban, de a hűtőjét lecserélte Alpenföhn Peter 79xx-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- LEGO klub
- Call of Duty: Black Ops 7
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- GAINWARD GeForce RTX 3080 Phantom
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Többet visítós kisventi nemlesz

Ami nálam játékban max 75, az nálam is fánk alatt 95-100.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)