- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- potyautas: Sára és a párja.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, 2012. szeptemberében vásároltam ipontól SAPPHIRE 11199-00-20G HD7870 2GB GDDR5 GHZ EDITION kártyát, ami mostanában terhelés alatt 20-40mp után rebootolja a gépemet.
Bevallom őszintén, nagyon rég nem játszottam vele komolyabb játékokon, szerintem legalább 1 éve nem.
Most próbáltam, de csak ezt a reboot jelenséget kaptam, aidával terhelve is ugyanaz az eredmény.Kártyát kiszedtem, megtisztítottam, drivert leszedtem, újraraktam, de semmi változás.
Sosem oc-ztem.Utánaolvasva látom, hogy ez vmi szériahiba, s/n száma A1232000-val kezdődik, szóval elvileg érintett kártyáról van szó.
Ezzel lehet még kezdeni vmit, vagy ennyi volt?
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, lenne egy kis problémám.
Múlt héten ki szerettem volna próbálni a gpu-s litecoin bányászást, feltelepítettem minden szükséges cuccot, amd sdk, 13.1-es ccc, stb.
Ment kb 7-8órát a litecoin, majd miután nem győzött meg annyira, annyiba hagytam az egészet.Viszont másnaptól arra lettem figyelmes, hogy a kijelző "kockásodik".
Itt egy kép róla.Van, hogy csak egy kicsit és a képen látható módon, van, hogy a fél képernyőt elfedi és fehér-fekete kockás.
Ha lenyomok mindent az asztalra vagy újraméretezem az adott ablakot, akkor eltűnik.
Random időközönként és méretekben jön elő.Gondoltam ccc frissítés segít, felraktam ma reggel a 13.4-et, de minden maradt ugyanúgy.
Mi lehet a probléma?
-
Zirowe
nagyúr
Keresgélve kicsit neten azt írták, hogy kapcsoljam ki a játékban a vsyncet és a cccben pedig legyen bekapcsolva, catalyst ai pedig legyen kikapcsolva.
Jobb lett a helyzet, de még mindig jelentkezik.
Viszont akkor inkább megyek át a játék topicjában, mert látom más is problémázott.
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
Monitor dvi-hdmi kábellel van összekötve, tv pedig hdmi-hdmivel.
Amúgy akkor mit kell beállítanom a ccc-ben?
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
Na ez az, meg azért én se szeretnék ennyi kábellal lenni.
Olvastam régebben, hogy egyedülálló módon az amd kártyáknál lehetséges a digitális hang továbbítása dvi csatlakozóval is, ez lehetséges a 7870 esetében is?
Ha igen, akkor hogy?
Gondolok itt egy dvi-hdmi kábeles megoldásra, hogy akkor a tvbe vagy az erősítőbe menjen majd a jel.
Amúgy 10méteren a játéknál semmi lag nem érzékelhető, de a 20astól már ódzkodnék.

Tomix24: köszi.
-
Zirowe
nagyúr
Na igen, de egy parányi probléma: gép a monitor mellett, tv pedig 10 méterre (erősítő is ott lesz majd), a jelenlegi kábel pedig nem 1.4-es azt hiszem.
Mennyibe fájhat vajon a legolcsóbb 10méteres 1.4es kábel?
Játékot nem zavarja, hogy kb 20méternyi kábel, mire eljut a jel?Illetve én alapesetben egy hifit használok a monitorral, jack-rca csatlakozás, és tökre szeretem azt a funkciót, hogy ha átváltok a tvre, akkor magától engedélyezi a hangot rajta, és a visszaváltás is sima, gondolom ez az erősítőre való kapcsolással eltűnne, hiszen egy kimenetként lenne kezelve.
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, kérdés: lehet, hogy lecserélem a monitoromat egy 3d képes monitorra, viszont akkor borulni fog a csatlakozás rendje.
Jelenleg ugyebár hdmi-hdmivel van összekötve a tv, azért hogy a hang is a tv-n szóljon+később lesz erősítő, arra is hdmivel lesz csatlakoztatva, a monitor pedig dvi-hdmi kábellel van összekötve.
Gondolom csak a hdmi kimenet képes a 3d jel kiadására, tehát a hdmire most a monitort kell majd kötni, de hogy oldható meg, hogy dvin keresztül menjen a digitális hang (mint a olvastam volna, hogy az amdk képesek erre) tvbe és majd később az erősítőbe (és most nem az alaplapi optikai megoldásra gondolok)?
Vagy ha minden kötél szakad vegyek egy hdmi elosztót?

-
Zirowe
nagyúr
Ezzel teljesen egyetértek, ha annyiért rendelted, annyit kell érte fizetni, ne várd el olcsóbban.
Amivel baromira nem értek egyet, hogy nem egy webshop megjátszotta már azt, hogy a rendelés leadás után, amikor beérkezett a termék közölték velem, hogy ez bizony drágább lesz, ha nem tetszik, ne vegyem át.
Konkrétan ezek a webshopok teljesen kizárták a veszteségeket, amiket normális esetben viselniük kellene, és az egész magyarországi webshoposdi oda süllyedt le, hogy pár surmó (tisztelet a kivételnek!) alapít egy céget, kirak egy árlistát, aztán ha jön rendelés akkor mennek a nagykerbe rendelni.
Ritka már az olyan, hogy van saját raktára, pl: ipon.
-
Zirowe
nagyúr
Én frissítettem a flasht, de továbbra is csak egy fehér négyzet ha megnyitom. :S
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
Érdekes ez a kínai cucc, meg ez a zene..

A beállításaiddal ezt adta:

Viszont itt is tapasztaltam azt, amit néha bf2ben, hogy törések jelennek meg a képben.
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
Amúgy kaptam választ hivatalos sapphire supporttól, amiben azt magyarázzák, hogy a zerocore csak akkor működik, ha csak egy monitor van a vgara csatlakoztatva.
Ez több pontos is gáz: próbáltam egy monitorral, úgy se ment, illetve akkor minek csinálnak több monitoros kártyákat és hirdetik az új funkciót, ha rendes működés közben sem képes rá.
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
Sőt, most, hogy jobban megnéztem, eléggé furán viselkedik.
5perces kikapcsolás után elkezd egyre lassabban pörögni, leáll, aztán újraindul, majd megint lassul és leáll, stb.
Itt egy videó a viselkedéséről (most töltöm fel, remélhetőleg reggelre elérhető lesz rendesen).
Kártyán egy hdmi kábel tv-be kötve (tv is ki volt kapcsolva) és dvivel (a monitor végén hdmi átalakító) monitorra kötve.
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
Mondjuk direkt azért vettem ezt, és nem a 7850et, hogy jó sokáig kiszolgáljon, legalább 4-5évig.
Így is sokalltam a vga+cpuért a 112k-t.
Engem inkább most az izgat, hogy olyan érzésem van, mintha a 2x6 pines csatlakozó lehúzná a kártyát.
Lehet, hogy csak paranoiás vagyok, de mintha középen meghajlott volna egy kicsit.
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
Heavenen tényleg nem számított, -10, 0, +10 és +20% is ugyanazokat az eredményeket hozta, csak a -20% lett alacsonyabb.
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
Órajeleket hagytam alapon, ventit 100%-ra felhúztam (jó hangos
), teljesítmény vezérlő beállítását pedig 0-ról felvittem 10%-ra.
képMax hőmérséklet 62fok volt, stabilan 61-en volt, a terhelés pedig 100% helyett csak 64% volt ugyanazon furmark beállítások mellett, pontszám is magasabb lett: BURN-IN SCORE: 3348 points, 33067 frames, 36 FPS, 62°C.
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, sapphire 7870, minden alap beállításon, futtattam egy furmarkot, a max hőmérséklet 66fok volt, viszont a venti csak 44-45%on ment (alapból 20% körül szokott lenni).
képEz így normális?
Nem kéne nagyobb sebességre váltani, hogy csökkenjen a hőmérséklet?A kép pedig 30-60másodpercenként mintha röccent volna egyet.
Most ment végig, BURN-IN SCORE: 2909 points, 28714 frames, 31 FPS, 67°C.
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
Arkham city ezekkel a beállításokkal:

-
Zirowe
nagyúr
61fok, nem 70, és igen, a 64% a terhelés.
Hát, azt mondták a procim ki tudja majd hajtani ezt a karit (amúgy a játékkal nincs baj, nem szaggat, nem akad), egy core i5 3450 alapórajelen (3,1ghz).
Jelenleg csak 3venti van a házban (egy elől, egy hátul és egy felül), kettő vár még a beépítésre.
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, sapphire hd 7870 ghz edition 2gb-nek mennyi a normális hőmérséklete játék alatt?
Arkham city megy éppen, minden maxon és dx11re állítva, kb 20perce megy a játék, és most van 61fokon, fan 1472rpm, gpu 64%, 1000mhz/1200mhz@1,22v.
Ezek normális értékek?
Fog majd később kerülni egy venti alulra a házba, gondolom az majd segít neki.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- iPhone 13 128GB Red-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- Xbox One / Xbox Series játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
), beállítottam, physx telepítve, de nem látok különbséget.