- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
BomiBoogie #31416 üzenetére
Annak idején is szuperül megállapította a PH (sajnos már nem találom a cikket) hogy 4850-ből semmi értelme 1GB-osnak, mert nem gyorsabb. Hát nekem pont abban az időben volt olyan kártyám egy 512-es után, és hát igencsak volt különbség.
Nem az FPS-ekben, hanem amit már 1000X leírtam döcögős dolgok, meg elém telportáló dolgok játékokban....
Erről bezzeg nem írt a teszt....
Én továbbra is azt tartom, csak az fogja megtapasztalni a különbséget, akinél legalább 1-2 hetet eltölt mindkét kártya saját gépben, saját használatra, és játszik rajtuk pár játékkal jópár órát.
Amúgy az is hozzátartozik, hogy csak akkor van gond, ha nem elég a játéknak az 1GB, ha a beállítás, vagy a játék, vagy a teszt alatt lévő pályarész (!!!) nem igényel többet, akkor egál lesz a sebesség.....
-
syberia
veterán
válasz
BomiBoogie #31416 üzenetére
Az 1gb vs 2gb vitába korábban én is beszálltam, de a többség úgy érvelt hogy a 2Gb jól fog jönni később...de a tesztek rendre cáfolták ezt a teóriát, jelenleg úgy látom hogy ha 7950-et vennék, akkor már érezhető lenne a sebességnövekedés mindent maxra állítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 3080Ti Ventus 3X 12G OC + vízhűtés
- ASUS Strix 980Ti DC3OC (EKFC blokkal, hátlappal)
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- MSI Gaming X RTX 3080 10GB /Jótállással!/Dobozos!/Beszámítás! Posta ok!
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 EAGLE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- FÓLIÁS, szinteÚJ SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 512GB 1 év gar.
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest