Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- Öregszem
- 3070 -> 4070 Super
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A fénynél gyorsabban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
válasz katt777 #49506 üzenetére
Igen, összehasonlítottad az AMD-t és az NV-t. Ámulok és bámulok komolyan mondom, NV jobb ár érték arányú... Mikor volt ilyen legutoljára 4 éve? Ne haragudj de mintha ~2 évet lemaradtál volna a videokártyákkal. Mint már írtam a kepler megjelenése óta egyáltalán nem tuningosabbak, főleg a fesz állítás hiánya miatt, de bios moddal sem adható túl sok, és nem szokott sokat hozni. 7850-től felfelé 30-40%-os tuning szinte átlagnak számított, igaz jött pár olcsósított modell amivel figyelni kell. Az ár megint egy külön téma, nv kezdő árai mindig az egekben vannak 780 alatti árak most normalizálódtak. Ezért is volt mindig úgy vga ajánlás, hogy aki nem riad vissza tuningtól vegye az olcsóbb, tuningosabb jobb ár érték arányú amd kártyát.
PhysX... Még jó hogy a modern AAA játékok tele vannak PhysX támogatással... Erről ennyit.Ez volt a témában az utolsó hozzászólásom, nem akarom itt szétoffolni a topikot. Téged meggyőzni úgysem lehet, maximum jön majd a kiforgatás és mellé beszélés. Csak egy jó tanács, úgy másfél 2 évnyit olvasgass vissza videokártyákkal kapcsolatban, főleg adott topikokban. (vagy megfogadod vagy nem)
És mielőtt valami fanboynak állítasz be nézd meg a vga-m. Ebben az időszakban járt nálam több vga is mindkét oldalról és mivel komolyabban is szoktam tuningolni, eléggé átrágtam, tapasztaltam a dolgokat.[ Szerkesztve ]
-
belinho
senior tag
Nem szar az új AB, ez nálam mindig így volt, régebben már írtam is róla, erről vitáztam veled korábban, de akkor állítottad, hogy nem ragad be. Pontosan erről írtam neked, ha megváltoztatod a feszt,akár 1X-er is, akkor utána változatlanul hagyja, csak az órajel áll vissza, a force constant voltage miatt van, de ez már az ősidők óta így van, a jóval korábbi afterburnerek is így viselkedtek, szóval nem az újjal van baj. Be kell lőni egy új profilt vagy csak az újraindítás segít.
Az meg tényleg úgy van ahogy Asbee írja, az NV szándékosan limitálja a tuningot, mert sok volt a garanciába visszaküldött kártya a túlzott tuning-fesz miatt, s a fesz emelés kiiktatásával próbálták ezt korlátozni. Sőt a nagy partnereknek mint az EVGA kerek perec megmondták ha engedélyezik akkor ugrik a garancia.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
az, hogy Te 4-5 terméket onnan veszel, olcsóbban, az nem ugyan az, mint mikor én 2-3 havonta 1 terméket...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest