Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz joysefke #49481 üzenetére

De hát éppen ezt mondtam (ismét). A kisebb kártyák jobban tuningolhatóak, csak úgy sem érnek semmit. Nekem is volt 1600Pro-m, 24% tuning belefér, és úgy sem futott rajta normálisan semmi.

Asbee: Összehasonlítás volt, talán elkerülte a figyelmedet. Az is írtam, hogy saját tapasztalataimról van szó. A tuningolhatóság miatt volt eddig jobb az nV ár/értékben, hülyék, ha ezt tiltják. Ami tesztet láttam, ott nVnál 15% volt a tuningolhatóság (GTX770 pl.). Végeredményben pedig szeretném látni azt az AMD kártyát, amely CUDA és PX támogatást nyújt. :P (Márpedig utóbbi hiánya nem kevés játékban erősen csökkenti a vizuális élményt).

- = Zk = -: Hát, számolni tanulhatnál kicsit. :P Több mint 10k-t spóroltam azzal, hogy az olcsóbb helyről vásároltam alaplapot és procit. Ha neked ez "pár Ft", akkor gratulálok a jövedelmedhez. :R

Amúgy az új AB is szar. Ez most váltogatja az órajeleket (profilozás nélkül), de ugyanúgy változatlanul hagyja az 1x megváltoztatott feszt, mint a Trixx. Pl. 3D 1.013V-on van a kari, hiába vált vissza 300/150-re, a fesz fent marad. Én hülye meg letöröltem a régi profilt, amelybe el volt mentve az alap tartomány átírása (hiányzik az a szakasz), így nem tudok most 2D profilt csinálni, közben meg ott van a tök fölösleges intervallum 2400MHz-ig. :W Most keresgélhetem a CCC beállításokat, hátha ott helyre tudom hozni.

Új hozzászólás Aktív témák