Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Én sem ma kezdtem a tuningolást, és nem láttam soha 30-40%-ban fesz. emelés nélkül (vagy akár azzal) STABILAN (értsd: minden játékban megbízhatóan) tuningolható VGA-t. Persze, egy GPU-Z Shotra el lehet lőni, mint a 7GHz-es procikat.

Néztem teszteket újabb nV-król, és ott voltak elfogadható tuningeredmények, sehol nem írták, hogy ne lehetne túlhajtani őket (saját nV kártyáim is fesz emelés nélkül tudtak 25% tuningot). Ergo nem kell újra utánanéznem, és vitáznunk is valóban fölösleges.
És még mindig: azonos áron sincs CUDA-m és PhysX-em AMD kártyával, miközben ezekkel számos program gyorsulna. Tehát még kicsivel drágábban is jobban megéri az nV. Én is 760-at akartam, de remek vételként jött a 7870, és az említett hiányosságokat leszámítva pöpec kártyának tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon DSLR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Call of Duty: Black Ops 7
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kuponkunyeráló
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X OC Edition
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB White OC Edition - iPon garancia 2027.09.19.
- ASrock Radeon RX 5700 XT Challenger Pro 8G OC Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4079, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest