- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Én sem ma kezdtem a tuningolást, és nem láttam soha 30-40%-ban fesz. emelés nélkül (vagy akár azzal) STABILAN (értsd: minden játékban megbízhatóan) tuningolható VGA-t. Persze, egy GPU-Z Shotra el lehet lőni, mint a 7GHz-es procikat.
Néztem teszteket újabb nV-król, és ott voltak elfogadható tuningeredmények, sehol nem írták, hogy ne lehetne túlhajtani őket (saját nV kártyáim is fesz emelés nélkül tudtak 25% tuningot). Ergo nem kell újra utánanéznem, és vitáznunk is valóban fölösleges.
És még mindig: azonos áron sincs CUDA-m és PhysX-em AMD kártyával, miközben ezekkel számos program gyorsulna. Tehát még kicsivel drágábban is jobban megéri az nV. Én is 760-at akartam, de remek vételként jött a 7870, és az említett hiányosságokat leszámítva pöpec kártyának tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Windows 10
- Magisk
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest