Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
válasz
rayoliviero #29165 üzenetére
Gondolom ilyen maga az alap bios/ventiprofil beállítás....lehet ilyen 40pár fokok között ingázik a kártya..és amint rákapcsolna..feltünik neki h jó már 40fokos ahoz a %os ventiprofil meg lassabbb..és összevissza állítgatja...erre tudnék gondolni...én ált. ezért állítok fix profilt, legyen épp annyi aminél a szélzajt kezdeném hallani...nemvszeretem ha melegedés/terhelésre váltakozik a ventifordulat.mert régen a gyári proci hütésem is ezt játszotta..amint felpörgött mert melege lett..már vette is vissza. mintha porszívót kapcsolnék ki-be
-
Algotis
addikt
válasz
Hát én mióta kicseréltem az alaplapomat, sok minden történt, ami az előzővel nem volt, pl. a H61-gyel a windows logónál pörögtek fel a ventik, most a B75M-mel meg azonnal, mikor megnyomom a gombot. Nem volt hibás a H61, csak az i5 miatt cseréltem le, szimplán más, szóval szerintem az is okozhatja, hogy meghibásodott, mert látod nem ugyanúgy működik 2 lappal.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Nem kell ráparázni jó az!
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Gyúrósok ide!
- Xbox Series X|S
- Renault, Dacia topik
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest