Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lizardman
tag
Sziasztok!
Elég érdekes problémám van, remélem tudtok segíteni.
Adott egy Dell Inspiron 5348 AiO gép, a következő grafikai hardverrel:
- Intel HD Grapics 4600
- AMD Radeon R7 A265A probléma igazából az, hogy szerintem nem tudom normálisan működésre bírni a videókártyát.
Telepítem a megfelelő driver-t, de igazából nem jutok egyről a kettőre, ráadásul amikor újraindítom a gépet, mindig egy ilyen ablak fogad:Ráadásul szerintem ez sem normális, hogy "Letiltva"-t ír a CNext:
De ez csak a problémám egyik fele. Ugyanis a sok újratelepítés közepette előfordult már, hogy sikerült olyan driver-t feltennem, amire a CNext nem ezt, hanem "Csatlakoztatva"-t írt, és a Catalysr Control Center is települt (most pl az sincs feltelepülve, fogalmam sincs miért). Akkor viszont egy dolog miatt nem álltam meg, még pedig, hogy szerettem volna különböző programoknak különböző energiahatékonyságot beállítani. Viszont szomorúan tapasztaltam, hogy pl a Chrome meg a Videólejátszó programokat állítani sem lehetett Energiatakarékos üzemmódról, mert egy lakat volt mellettük, mondván, hogy a kompatibilitás érdekében ezen nem változtathatok. És mindezeken én annyira felszívtam magam (mivel a Chrome eszméletlen lassan futott és pl a Youtube videók magasabb felbontáson alig akartak elindulni), hogy gondoltam, hátha egy újratelepítés megoldja a problémát. Nah, azóta szopok vele, a fentebbi hibákkal.
Kérlek segítsetek, adjatok tanácsot, mert én már tanácstalan vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest