- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
De hát erről van szó. Ki lehet választani mutatós tesztekre grafikailag igényes alkalmazásokat, és tényleg úgy fest, elég oda egy AMD, de vannak optimalizált v. csak régebbi játékok, és már oda is kevés bármilyen FX (de a 14%-on meglepődtem, az nagyon karcsú, gondolom, hardveres hiátus). Vagy ha éppen neten játszik az ember, és kell a számítás a háttérben, stb. Aztán egy 8GHz-es tuningtól sem kerül egy régebbi prociba új hardveres utasításkészlet, ezt megint számos AMD(FX)-fan elfelejti.
Még jobb, ha van egy nV VGA-d, az Intel CUDA támogatással tényleg úgy elhúz, hogy AMD nem is látja.Bici: 7-en többször akadtak bugok. VSync kényszerítése meg nem a rendszertől, hanem a játéktól függ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nők, nőügyek (18+)
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elfelejtettem a film címét
- Projektor topic
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest