- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Pityu. #51923 üzenetére
Na, Sam 2-vel akartam játszani, hiba volt. Hogy én mindig megtalálom!
Elindítom a játékot, már az intro-nál fél p-enként 1 kép bevillanás. Sebaj, régi beállítások törölve, játék indul, szépen bemegyek a menübe, semmi gond. Ahogy alkalmazom a magas grafikai beállításokat, máris újra a bug!! Ahogy menti a beállításokat, odaragad a kép a betöltő csíkkal, szép kékben, se tovább.
Úgy fest, tényleg nem avultatnak semmit.
Kompatibilitási beállítások sem segítenek.
proci985: Gondolom, nem 580X chipsetes alaplapod van, és csak tréfából írtál mást az adatlapodra... Mintha kb. 50x említettem volna, hogy az alaplapi CF támogatás tűnt el.
sb: Eddig mindenkinek bejött Inteles lappal. Szerencsére nálam már nincs ilyen probléma. Vagy az AB miatt?
Amíg feltelepítettem, legalábbis nem jött elő, csak mindig elég hamar feltelepítem.
Én is gondolkodom, várjak-e 960-ra, de a 970 elég imponáló. XT árának duplája, teljesítménye szintén, kvázi megérné, csak egyelőre egyik játékomnak sem kell, én legalábbis elvagyok 30FPS-szel és full grafikával. Azért ez a BF4 FPS-visszaesés kicsit idegesítő játék közben, főleg, ha éppen célzás közben történik. Vagy tényleg Mantle fut kérdés nélkül, vagy valamit lqrtak DX-ben is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- Gigabyte RTX 2070 SUPER WINDFORCE 3X OC 8GB GDDR6
- Gigabyte AMD Radeon RX 6700 XT Gaming OC 12G videókártya + Ingyen foxpost
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim X, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- SAPPHIRE Radeon RX 6650 XT PULSE 8GB + 1 év gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest