- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoboGoD.hu
csendes tag
Sziasztok!
Én tegnap vettem egy Gigabyte HD7850 2GB kártyát (975MHz) és ma küldtem is vissza cserére. Random BS problémák voltak tegnap este folyamatosan, nem terhelt állapotban. Alaplap BIOS frissítés sem segített, sem semmi. Egy GB HD 5850-et cseréltem erre. A disztri szervizessel beszélnem kellett, mert a hiba nem jött elő nekik, nekem is volt amikor csak 40-50 perc után. Elmondták, hogy nem csak a Saphire, hanem a Gigabyte 7850-esekkel is sok a baj. A szervizes az MSI 7850-et (900 MHz) ajánlotta cserére, mert neki is volt olyan és bevált, vagy az ASUS-t, de azt nem akartam, mert drágább és még lassabb (860MHz), de mindegy, csak működjön. Szóval még vannak BS hibák.
Robo
Új hozzászólás Aktív témák
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Haladó fotósok digitális fényképei
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpársportok
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest