Új hozzászólás Aktív témák

• DroiDMester

nagyúr

válasz AT1S #1697 üzenetére

Bocsy de nemrég értem csak haza melóból! :))

Csináltam tesztet 1200/1200.on ahogy kérted!

mondjuk nem értem minek kellett, mert a CPU limithez mi köze lenne a VGA memó órajelének? :F Egyébként is valószínű a te kártyád is tudja a 1200/1500 -at hogy hasonlítani tudj!

Továbbá a 3Dark11 nagyon jól van optimalizálva és pl egy i3@3200.on járatott procival majdnem csontra ugyan ilyen eredmények születnek kivéve a Physics pontszám amit megdob az i7 ereje, de ha csak a vga pontszámát és a játék tesztek fps értékeid nézed nagyon minimális az eltérés!

Persze valós játékok alatt már más a helyzet de ha kellően nagy(1680 de inkább 1920) felbontásban játszol oda elég simán egy régebbi 2.magos proci ~3600-4000.MHz en járatva is (mutit leszámítva) :K

************************************************************************************

#1698 csucsbicep : igen kovy29 kolléga jól mondja sima mezei 2.ventis Sapphire kari :K

***********************************************************************************

ViD -re meg azért kérdeztem rá mert néztem referencia 7850.es tesztet ott az alap vid 1,20-1,22 láttam! :Y

Új hozzászólás Aktív témák